Şimdiden iyi bayramlar kk üyeleri
Konuyu çok da uzatmak istemiyorum kv ile sık görüşmüyoruz aslında ama evime geldiğinde en güzel şekilde ağırlarım hep fakat dikkatimi çeken bir şey var hiçbir işe elini sürmez, ne bileyim çayını bile doldurmaz masa hazır olana kadar koltuktan kalkıp oturmaz masaya, yani o kadar hiçbir iş yapmıyor ki gözüme battı en azından bir tabağı mutfaktan alıp masaya koyabilir veya çayı bitince kendisi doldurabilir diye düşünüyorum yoksa kalksın yemek yapsın modunda değilim. Biz onlara gittiğimizde de ‘çay istiyorsanız koyun’ der mesela hiçbir zaman önümüze bir kuruyemiş bir şey koyduğunu görmedim. Belki ana yemeği yapar, gerisini bana bırakır. Kahvaltıyı ben hazırlarım kalkar tv izler mesela bu durum canımı sıkmaya başladı. En başından beri böyle bu arada. Bayramda görüşmeye gittiğimde nasıl davranmalıyım sizce?
Benim annem mesela yengem eve geldiğinde en güzel şekilde ağırlar o sağolsun yardım etmek istese de otur kızım çalışıyorsunuz siz yoruluyorsunuz der kıymet verdiğini hissettirir hep yengem de biz onlara gittiğimizde aynı şekilde bizi çok güzel ağırlar yardım etmek istediğimizde oturtur. Normali bu bence. Şehir dışından geliyoruz biz kayınvalidemin evinde hiçbir zaman saygı gördüğümüzü hissedemiyorum böyle davrandığında gelin hizmet edecek tabi diye düşünüyor sanki