Eşim çalışmıyor

Aynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için diye kendimi sorguluyorum çoğu zaman.
Yaşlı ve baskıcı teyzeler gibi olacağım ama doğur kız ruhay 🥰 yani ilerde illa ki çocuk isterim diye düşünüyosan bekleme 😍 çocuk bakamam böyle iyi diyorsan orası ayrı tabi.

Adamın değil, ailenin hatası. Belli ki aile alıştırmış.

Bu arada kimin kök ailesi sorun yaşanmasın diye ayda 30 bin veriyor. Var mı öyle baba yiğitler bre! :))
Ben sorun yaşamayalım diye para istesem siz zaten sorunlusunuz madem bize verin boşa gitmesin derler 😂😂😂😂😂 haklısın valla diyecek bi şey bulamadım.

Aynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için

Aynı zamanda evlenmişiz.Bizim de çocuğumuz olmuyor.Eşim de ben de çalışıyor uz.Gelirimiz çok iyi.Maddi manevi hiçbir problemimiz yokken hala hazır mıyım çocuk için diye kendimi sorguluyorum çoğu zaman.
haklısınız herşeyde vardır bi hayır bugünden sonra bende sorgulama karar verdim

Servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor bize para veriyor evimizde kayınbabamın
Ne sacmasapan bir yaşam tarzı bu tarz asalakca yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz hayret doğrusu.boyle tembel sorumsuz ve asalak bir adamdan çocuk sahibi olmaya calisiyor birde.Allahim sen akıl fikir dağıtırken bu tipleri es mi geçtin acaba.

Kızım aklını başına al ise gir çalış kommensalizm(başkalarına tutunarak yaşayan balık canlisi)olmaktan vazgeçin.biraz onurunuz olsun.hadi onu geçtim o doğacak çocuğa yazık

Son zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek..
10 sene önce buradaki konuların çoğunda
" ev hanımı kadınlar, çalışan ama kadını hiçe sayan karaktersiz adamlar" olurdu. 10 yılda ülke fazla değişmiş. İnsanlar estetik olurken ülkeyi estetik yaptırmışlar sanırım, ülkedeki kadın erkek ilişkilerini tanımlayamaz oldum.

Adamdaki lükse bak. Benim canım istemiyor çalışmıyorum ama senin bu hakkın bile yok. Ben istemediğim için çalışmayacaksın diyor ve karşısındaki de tamam kocam diyor. Bunu nasıl yediriyorsunuz kendinize? Gören de sanır ki adam arı gibi hiç durmuyor dünyaları kazanıyor, eşine ve doğacak çocuğuna dağ gibi birikim yapıyor, karısına kıymıyor çalıştırmıyor. Tembel paspal, yataktan kanepeye devrilip yatan, elinde kumanda kadın programlarını seyreden erkeğe saygı sevgi duyanın aklına şaşarım. Gidin iş arayın çalışın. En azından ileride adam sizden bıkar şutlarsa cebinizde paranız olur. Çünkü bu dediğim olacak, çalışmak istemeyen tembel adama çalış çalış baskısı yaparsanız ya o gider ya sizi gönderir. Kendi evi olduğu için yallah git ananın evine der.
Aynen ama gidemez kesin kaçarak evlenmiştir bu

Çalışmaya
Ne sacmasapan bir yaşam tarzı bu tarz asalakca yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz hayret doğrusu.boyle tembel sorumsuz ve asalak bir adamdan çocuk sahibi olmaya calisiyor birde.Allahim sen akıl fikir dağıtırken bu tipleri es mi geçtin acaba.

Kızım aklını başına al ise gir çalış kommensalizm(başkalarına tutunarak yaşayan balık canlisi)olmaktan vazgeçin.biraz onurunuz olsun.hadi onu geçtim o doğacak çocuğa yazık
çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladım

Bence ne yap biliyor musun. Harcama. Saglam harcamalar yap. Evin ihtiyacı, iste kiyafet ihtiyacı, taki o bu şu. Istediklerimi alamiyorum hersey eksik moduna gir bide. Azıcık masraf artsın yetemiyorum hissi oluşsun belki çalışır. Ha bir de dırdır yap dırdır beynini ye biraz da belki evden kaçmak için çalışmaya başlar😁

Bu adamda zaten senin dediklerin yok da benim demek istediğimde İskolik olsun evde bulunmasın da değildi. Senin dediklerini yapacak adam bile yine bir işiyle uzaktan da olsa ilgilenir ,bir meşgalesi olur yani.en azından elit hobileri olur falan😁 Ben direk evde boş boş yatan hicbir titri olmayan erkekten bahsetmiştim.
Ben ilk yaptığım yorumu unuttum okuyup geldım buraya nası geldık die 🤣

Benım eşimde kendı işini kurmuş birisi hep evde dolanır durur ilgisiz alakasız biri asla değil hatta ben evden çıkınca özlüyorum falan iyi oluyor 😀ben bazen takılırım emeklisin sen kendıne gel hadi bi kaç gün kaçalım bi yerlere die ama ona sorsan bel kemiği benim bu işin der (haklı tabi ben takılıyorum kendisine )
Hergun 3-4 saatte olsa sahaya çıkar müşterilerini ziyaret eder / davet eder bi kahve içer, bi yemek yer elemanlarının yanına gider iş işleyişine müşteri memnuniyetine bakar gelir 🤣buna şehir dışı seyehat ve müşteri kovalama da dahil .

Ondan sordum maaş sigorta yapıp elaman tarzında çalıştıracak kadar işini büyütmüş seviyedeyse sorun etme ama senınki yan gelip yatıyorsa sıkıntı die 🤣 bu arada dünya turuna falan çıkmadık valla o seviyeye gelemedik 🤣🤣

Çalışmaya

çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladım
Bak onun evde olması dışında sorunumuz yok diyorsun en büyük sorun evde duran adamdır zaten.biz kadınlar ne kadar calisma hayatına atıldık evet çalışıyoruz ama çalışmayan kadına kolay kolay neden çalışmıyorsun denmez ama erkeğe yuzde yüz denilir.Calismayan erkek tembel erkek evdeki huzursuzluğun ve doğacak boşanmaların sahi sebebidir.o yüzden emekli olan erkekler 65 yaşında bile.hala çalışır dikkat edersen böyle olmalı.esimin 90 yaşındaki dedesi hala çalışıyor ya inanılmaz bir adam.90 yaşında bak şirketin başında 6 gün çalışıyor adam idolum bende öyle olacağım 90 yaşında böle hala calisacagim o adam asalak birisi ailesi de böyle alistirmis ailesi de aile değil.yapma cocuk falan yapma rica ederim mutsuzluğunuz artar

Evleneli 1.5 sene oldu henüz çoçuğumuz yok tedavi aşamasındayız eşim biz evlenmeden önce kendi işini yapıyordu kardeşi ile birlikte yeni evlendiğimiz bönemde ortalama 1 ay tatil yaptı bu benim için çok güzeldi o dönem sonra işe başladı bi kaç ay çalışıp ufak bi araba kazası yaptı servis işi yapıyordu zaten kendisi işten soğdu gitmek istemedi 6 aydır iişe gitmiyor evimiz kira değil çok şükür kayınvaldemler üst katımda ama onun sürekli evde olması beni çok yoruyor sinir ediyor ne yapacağımı hiç bilemiyorum
çocuk tedavisini ertele derim. Kira olmayan eve guveniyor ya da hazırdaki paraya.

Ben ilk yaptığım yorumu unuttum okuyup geldım buraya nası geldık die 🤣

Benım eşimde kendı işini kurmuş birisi hep evde dolanır durur ilgisiz alakasız biri asla değil hatta ben evden çıkınca özlüyorum falan iyi oluyor 😀ben bazen takılırım emeklisin sen kendıne gel hadi bi kaç gün kaçalım bi yerlere die ama ona sorsan bel kemiği benim bu işin der (haklı tabi ben takılıyorum kendisine )
Hergun 3-4 saatte olsa sahaya çıkar müşterilerini ziyaret eder / davet eder bi kahve içer, bi yemek yer elemanlarının yanına gider iş işleyişine müşteri memnuniyetine bakar gelir 🤣buna şehir dışı seyehat ve müşteri kovalama da dahil .

Ondan sordum maaş sigorta yapıp elaman tarzında çalıştıracak kadar işini büyütmüş seviyedeyse sorun etme ama senınki yan gelip yatıyorsa sıkıntı die 🤣 bu arada dünya turuna falan çıkmadık valla o seviyeye gelemedik 🤣🤣
Ee daha napsin adam yeterince işinde gücünde iste🤣 ya tüm gün totosu kaşıya kaşıya tiktokta gezseydi😁 dünya turuna da çıkarsınız umarım.O seviyelere gelirseniz birgun yazarsınız bunları konuşmuştuk deriz😄

Son zamanlarda ne kadar çok çalışmayan koca var di mi rahmetli babam 65 yaşında emekli iken bile çalışırdı çok ilginç geliyor bana çalışmayan koca.. bir de bebek istiyorlar oysa bebek demek masraf demek..
Bence yeni nesilin bir çoğunde bu var bide güvendikleri varsa arkasında benim eşiminki gibi evde kadın gibi yatmak işine geliyor

Yaşlı ve baskıcı teyzeler gibi olacağım ama doğur kız ruhay 🥰 yani ilerde illa ki çocuk isterim diye düşünüyosan bekleme 😍 çocuk bakamam böyle iyi diyorsan orası ayrı tabi.
Vallahi çevrem aynı senin gibi baskı yapıyor 😀Bütün baskılara rağmen direniyorum.Eşim de habire tüp bebek merkezlerini araştırıyor randevu alıyor ama aldığıyla kalıyor.Şimdi millet de sanıyor ki Ruhay doktor doktor geziyor 😂Bu kadar baskıya bayramdan sonra bi bakacağım artık.Eşim kız çocuğu hastası.İnstagramdan habire video atıyor bana ama bende tık yok

Yüzüne vurmanın zamanı gelmiş demek ki artık, Servis eşinizinse ne olmuş çalıştıran başkası, kaç gün daha sizin şoförlüğünüzu yapacaklar, kaç gün daha başkasına kambur olacaksınız ki, benim eşimin kardeşi böyle yan gel yat yapsa eşim onun işini götürse cildiririm, ağzıma geleni de sayarım. Millet enayi de eşiniz mı akıllı. Ne güzel dünya ekmek elden su gölden. Çocuğunuza onlar bakar artık. Bu adamda bu rahatlık varken.
Haklısınız hep söylüyorum kesemizi ayır arabanı al sen çalış diye ama hazır evin ihtacına yetecek kadar para geliyor ya stres yapmıyor beyfendi

Vallahi çevrem aynı senin gibi baskı yapıyor 😀Bütün baskılara rağmen direniyorum.Eşim de habire tüp bebek merkezlerini araştırıyor randevu alıyor ama aldığıyla kalıyor.Şimdi millet de sanıyor ki Ruhay doktor doktor geziyor 😂Bu kadar baskıya bayramdan sonra bi bakacağım artık.Eşim kız çocuğu hastası.İnstagramdan habire video atıyor bana ama bende tık yok
Ayy hakkınızda hayırlısı. İkiniz de istediğiniz zaman tüp bebeğe bile gerek kalmadan gelsin inşallah 🤲🏻 biz tüp bebek yaptırdık olmadı. Sonra kendisi geldi beyefendi 😅 siz hiç uğraşmayın inşallah ❤️

Kocanızla aranız bozulunca da size 4. çocuğum diyecekler mi? Oğlumuz gitsin sen kal mı diyecekler? Sadece bugünü düşünerek yaşıyorsunuz ama çalışmayan kadının böyle bir lüksü yok. Ev onlardan, gelir onlardan, para onlardan, e siz niye evlendiniz bu asalak adamla? Servis servis dediğiniz ağır zırhla mı kaplı, tank gibi bir şey mi? Kaza olmayacak mı, hatalı araç kullanan birisi gelip çarpmayacak mı o servise? Tamirdeyken bakımdayken gelir getirmiyorken bize yemek verin mi diyeceksiniz millete?

Ya gram rahatsızlık duymuyor musunuz size para verirlerken? O servis arabası şimdi iki evi besliyor. Kaynınız evlenince herkes çocuk yapınca ne olacak? Siz bu ortama hem de tedavi kovalayarak çocuk yaparsanız bencillik değil mi bu? Sizin eş seçme şansınız var ama çocuk babasını seçemiyor. Bütün gün evde oturan adam ne verecek çocuğuna? Yapmanız gereken şey ben çalışmaya karar verdim sen de ne yaparsan yap diyin, ama bu şekilde bu evlilik yürümez, ben her gün evde oturan biriyle evlenmedim diyin. Bilseydim hele hiç evlenmezdim diyin.

Ee daha napsin adam yeterince işinde gücünde iste🤣 ya tüm gün totosu kaşıya kaşıya tiktokta gezseydi😁 dünya turuna da çıkarsınız umarım.O seviyelere gelirseniz birgun yazarsınız bunları konuşmuştuk deriz😄
Allah razı olsun inşallah ya tüm kadınları alsın kocaları gezdirsin 😀😀

Back
X