♡ ツ spor yarışması 웃 유

basenlerini sadece squat ve plank ile 5 cm incelmen gerçekten mucize ben 1 aydır 45 dk-1 saat arası yürüdüğüm halde hiç bir incelme yok henüz

Canım dukan diyeti yapıyorum ben dukanda kilo veremesen bile sıkılaşıp inceliyosun spor yapmasan bile artı çok hareketli bir işte çalışıyorum günde en az 20 kere 4 katı inip çıkıyorum.

dukan diyetinden bahsedermisin biraz yada link varsa at ben incelerim

canım protein ağırlıklı bir beslenme belirli evreleri var. atak, seyir, güçlendirme ve koruma. biraz katı kuralları olan ama etkili bir diyet. aslında her hangi bir link yok ama dukan diyeti tariflerim isimli bir site var zaten orada bulabilirsin detaylı bilgileri

ben de ben de varım o zaman

Herkes tam senlik diyor seninle kapışamam diyor ne kadar spor yapıyon yaz bakalım

İstisnasız yapar sporunu hastada olsa bırakmaz. hiç bahane bulduğunu görmedim daha o yüzden öyle dedim hele ben hiç kapışamam. haaa bu arada eniştede spor hocası yani hayatı spor

Ben de varımm! :)

Merhaba, cetvel gibi bir ölçü aracınız varsa, önce ip ile bel ölçünüzü alıp, sonra da ipin uzunluğunnu ölçebilrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…