- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
10 kiloya ver 10 cm incelBenim de belim 72
64 kiloyken 82 ydi 54 kiloyum 72 oldu
Ayy insallahhh benim bu aralar en buyuk eksigim spor
Havalarin isinmasiyla yuruyuse cikamiyorum yuzmeyede gidemiyorum burdaki motiveyle evde spor yaparim insallahhhhh
basenlerini sadece squat ve plank ile 5 cm incelmen gerçekten mucize ben 1 aydır 45 dk-1 saat arası yürüdüğüm halde hiç bir incelme yok henüz
ayy insallah ne zaman baslio yarisma
bende burdayim kuzumm
maşallah azmineBu sabah 6 da uyandım
3000 sayı ip atladım 1 saat sürdü
İşe gelirken de 35 dakika yürüdüm 3750 adım olmuş
Tabii ki 100 de squat yapıldı
ayy insallah ne zaman baslio yarisma
bende burdayim kuzumm
dukan diyetinden bahsedermisin biraz yada link varsa at ben incelerimCanım dukan diyeti yapıyorum ben dukanda kilo veremesen bile sıkılaşıp inceliyosun spor yapmasan bile artı çok hareketli bir işte çalışıyorum günde en az 20 kere 4 katı inip çıkıyorum.
dukan diyetinden bahsedermisin biraz yada link varsa at ben incelerim
Bu sabah 6 da uyandım
Vayyy vayy harikasinnnnBu sabah 6 da uyandım
Haha neden kuzummgördümmm aşkım ama senle kapışamam ben
olsun kuzum simdi daha iyi agir spor zamani kilo azaldiahhh kuzum en başta olsaymış bu yarışma tam senlikmiş
ben de ben de varım o zamanNeden egzersiz yapmalıyız ?
1- Alınan oksijen oranını arttırır. Akciğer ve kalbin fonksiyonlarını arttırır.
2- Günlük yaşantı kondisyonunu artırır. Bunun sonucu olarak da vücut daha az yorularak iş yapar. Mesela merdiven çıkmak eskisi gibi yormaz sizi.
3- Günlük yaşantının yarattığı gerilimi azaltır. Ki bu önemli bir faktördür. Bu sayede stresi de önlemiş oluruz.
4- Egzersiz yapan hastaların nefes darlığı sıkıntıları gün geçtikçe azalır.
5- Egzersiz, ruh halimizi de iyileştirir. Vücudumuzun mutluluk hormonu salgılamasını sağlar.
6- Egzersiz yaparak bir birçok hastalıktan uzak kalabiliriz. Mesela eklem romatizması veya kanser gibi.
7- Egzersiz, sağlıklı bir şekilde kilo almamıza ya da kilo vermemize de yardımcı olur. Kilo vermek isteyende, almak isteyende egzersiz yapmalı. Bu sağlık için gereklidir.
8- Egzersiz ile kasların oksijen kullanımı artar.
9- Egzersiz, esnek olmamızı sağlar. Buda kişinin hareket kabiliyetini arttırır.
10- Egzersiz, vücut direncimizi arttırır.
11- Egzersiz, çevikliği arttırır. Mesela sabah yapılan bir yürüyüş bile sağlığınız için çok faydalı olacaktır.
12- Diyet yapmak istiyorsak, bunu egzersiz ile desteklememiz gerekir. Diyet ve egzersiz birlikte yapıldığı zaman daha kolay ve daha sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün olacaktır.
13- Egzersiz enerjimizi de arttırır.
Bel çevresi neden önemlidir ? http://www.biltek.tubitak.gov.tr/haberler/tip/s-500-15.pdf
YARIŞMA KURALLARI:
1) HERGÜN EN AZ 30 DAKİKA EGZERSİZ YAPILACAK
2) HAFTANIN 3 GÜNÜNDEN FAZLA, GÜNLÜK 30 DAKİKADAN FAZLA EGZERSİZ YAPMAYAN GRUPTAN ATILACAK
3) HER PAZARTESİ O HAFTANIN EN ÇOK EGZERSİZ YAPAN İLK 3 Ü İLAN EDİLECEK, O HAFTA KAÇ SAAT EGZERSİZ YAPMIŞ OLDUĞUMUZU LİSTE HALİNDE SİZE SUNACAĞIM
4) GRUPLAR BEL KALINLIĞINA GÖRE YAPILACAK
5) HER PAZARTESİ HERKES BEL KALINLIĞINI YAZACAK
Herkes tam senlik diyor seninle kapışamam diyor ne kadar spor yapıyon yaz bakalımVayyy vayy harikasinnnn
Haha neden kuzumm
olsun kuzum simdi daha iyi agir spor zamani kilo azaldi
Teşekkür ederimmaşallah azmine
Yharikaaaaa tebrik ederim.
Teşekkür ederimVayyy vayy harikasinnnn
Haha neden kuzumm
olsun kuzum simdi daha iyi agir spor zamani kilo azaldi
yaklasik 7 aydir diyet ve spor yapiyorum hic birakmadan o yuzden oyle diyorlar.Herkes tam senlik diyor seninle kapışamam diyor ne kadar spor yapıyon yaz bakalım
Herkes tam senlik diyor seninle kapışamam diyor ne kadar spor yapıyon yaz bakalım
Callanım hayırlı olsun ..bende katılacam ama mezuram yok yıllaaaar oldu ölçü aldırmayalı...80 falandı o Zaman'lar...şimdi hiç bilmiyorum...beni böyle kabul edeceksen katılayım takıma...HerGün spor yapacağım ya günlüğüm için burası da motive eder..kararını bekliyorum canısı..
Oyy oyy kuzummİstisnasız yapar sporunu hastada olsa bırakmaz. hiç bahane bulduğunu görmedim daha o yüzden öyle dedim hele ben hiç kapışamam. haaa bu arada eniştede spor hocası yani hayatı spor
Selvosum bana da bir el at yahu :) hangi sporu yapacagima karar veremiyorum :)yaklasik 7 aydir diyet ve spor yapiyorum hic birakmadan o yuzden oyle diyorlar.simdi cardio kas calisiyorum son 4 kg kaldi 45 dakika toplamda spor yapiyorum herrgun
Kaptanim gelirde ben gelmemmiiiiKambersiz düğün olmaz selam millet