- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
- Konu Sahibi gadjo dilo
Kimse benim kadar şişko değildirBen ölçü vermem zaten şişkoyum hepinizden. Zayıflayımda öyle Tartım da yok. Ben sütten olim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse benim kadar şişko değildirBen ölçü vermem zaten şişkoyum hepinizden. Zayıflayımda öyle Tartım da yok. Ben sütten olim
Hoşgeldin bu akşam başlıyoruz. Akşam programı oluşturuyorum, hepinizi alıntılayacağım. :)
3 gun ust uste yapmak yerine bir gun arayla yapmanizi tavsiye ederim cunku vucut dinlendigi sirada kas yapiyor vee squati 3x15 yapin ideali o ve en onemlisi yaparken agirlik kullanmak yoksa gercekten faydasi dokunmuyor pek agirliginiz yoksa bile evde kolaylikla uygulabilcek yontem var mesela iki tane sandalyeyi burun buruna getirin arasinda bosluk birakin biraz.. 5 veya 10 litrelik siseye su doldurun sandelyelerin ustune cikin siseyi iki elinizle tutun yere degdirmeden squat yapin:) ise yariyor fazlasiylaMerhaba.
Yaz geliyor, sıkılaşmak ve kas yapmak isteyenlerle birkaç ay düzenli spor yapalım, tablo yapalım, 11 günde bir ölçülerimizi kontrol edelim diyorum.
Planım şöyle;
*3 gün egzersiz, 1 gün mola.
* 150'den başlamak üzere ve her yapışta 10 artırarak squat (sabit egzersiz)
* 3 x 10 kolay şınav (masaya veya dizi yere koyarak) (sabit egzersiz)
* 3 x 1 dakika plank (plank sabit ancak 11 günde bir plank türü değişecek)
* 3 x 10 alt karın egzersizi (11 günde bir hareket değişecek)
* 3 x 10 üst karın egzersizi (11 günde bir hareket değişecek)
* Bonus egzersiz (11 günde bir hareket değişecek)
Ve her 11 günlük progamın hareketinin görselini ve adını paylaşacağım.
Katılmak isteyen var mı?
Katılım olursa hemen tabloyu ve egzersiz planını oluşturacağım.
Ben ağırlıkla da yapıyorum da grup arkadaşlarım biraz ham. 150'den 50'ye indirdim Squatı da.onlar squata alıştıktan sonra ağırlıklı squat da yaparız. Sağol önerilerin için. :) Ölçü olarak kalça ve bacakta bir değişim gördün mü?3 gun ust uste yapmak yerine bir gun arayla yapmanizi tavsiye ederim cunku vucut dinlendigi sirada kas yapiyor vee squati 3x15 yapin ideali o ve en onemlisi yaparken agirlik kullanmak yoksa gercekten faydasi dokunmuyor pek agirliginiz yoksa bile evde kolaylikla uygulabilcek yontem var mesela iki tane sandalyeyi burun buruna getirin arasinda bosluk birakin biraz.. 5 veya 10 litrelik siseye su doldurun sandelyelerin ustune cikin siseyi iki elinizle tutun yere degdirmeden squat yapin:) ise yariyor fazlasiyla
Hoşgeldin bu akşam başlıyoruz. Akşam programı oluşturuyorum, hepinizi alıntılayacağım. :)
Tatlım ben salonda çalışıyorum boyun fıtığım var Sukuat yasak onun yerine leg excersion yapıyorum o olur dersen onları yazarım Sukuat yerineBen ağırlıkla da yapıyorum da grup arkadaşlarım biraz ham. 150'den 50'ye indirdim Squatı da.onlar squata alıştıktan sonra ağırlıklı squat da yaparız. Sağol önerilerin için. :) Ölçü olarak kalça ve bacakta bir değişim gördün mü?
Tabi olur canım amaç buraya bildireceğiz diye sporu ihmal etmemek. Gaz almak vermek.Tatlım ben salonda çalışıyorum boyun fıtığım var Sukuat yasak onun yerine leg excersion yapıyorum o olur dersen onları yazarım Sukuat yerine
ben aslında inceltmek icin degil de sıkılasmak icin yapıyorum ama haliyle sıkılastıkca da inceliyor:) bacaklarda sıkılasma farkediliyor ama sonrasında yediginize cok dikkat etmeniz lazım mutlaka tavuk veya et haslama yiyin yoksa sıkılasma olmuyor protein almak sartBen ağırlıkla da yapıyorum da grup arkadaşlarım biraz ham. 150'den 50'ye indirdim Squatı da.onlar squata alıştıktan sonra ağırlıklı squat da yaparız. Sağol önerilerin için. :) Ölçü olarak kalça ve bacakta bir değişim gördün mü?
Evet proteine dikkat ediyorum. :) aslında ben incelme için değil sıkılaşmak ve kalınlaşmak için istiyorum. :/ kaslı bacaklarım ve popom olsa fena olmaz diyorum, daha fazla kilo verme isteğim hiç yok.ben aslında inceltmek icin degil de sıkılasmak icin yapıyorum ama haliyle sıkılastıkca da inceliyor:) bacaklarda sıkılasma farkediliyor ama sonrasında yediginize cok dikkat etmeniz lazım mutlaka tavuk veya et haslama yiyin yoksa sıkılasma olmuyor protein almak sart
Tabi olur canım amaç buraya bildireceğiz diye sporu ihmal etmemek. Gaz almak vermek.
ben katılabilirim sana canım :)
Bende varım
Tamamdır canıminci-tanesi Miyav_su baronnes
Katılım yok kızlar ama ben bugün başlıyorum. :) Bir üst mesajda 11 günlük hareketleri yazdım. Siz de başlıyorsanız her gün bildiriminizle katılın bana. :)
kuşum ben dün almayı unuttum eve gider gitmez yazarım :)24 şubat
bel 64
kalça 89
üst bacak 47
bakalım 6 marta kadar değişiklik olacak mı.
ajandama notları aldım :) başlıyorum bu akşam yaşasın :)24 şubat
bel 64
kalça 89
üst bacak 47
bakalım 6 marta kadar değişiklik olacak mı.
Bugün bildirimini bekliyorum canım, tabloya ekledim seni. Tik atacağım.ajandama notları aldım :) başlıyorum bu akşam yaşasın :)
ben aslında inceltmek icin degil de sıkılasmak icin yapıyorum ama haliyle sıkılastıkca da inceliyor:) bacaklarda sıkılasma farkediliyor ama sonrasında yediginize cok dikkat etmeniz lazım mutlaka tavuk veya et haslama yiyin yoksa sıkılasma olmuyor protein almak sart
tavsiyelerini denemek lazım canım sağolSıkılaşma için spordan önce karbonhidrat alın, çok olmamak kaydı ile
Ve 1 l carnitine shot
Spor bittikten sonra 0 karbonhidrat sadece protein ( baharatsız)
çalışırken bana çok faydası olmuştu incelmede.
Gerçekten inanılmaz fark ediyor