♡ ツ spor yarışması 웃 유

Canim bu t25'in linkini paylasabilirmisin?

hosbuldum canimmm :) baya senlikli olcak gibi burasi ne guzel :)
inşallah bakalım
en çok sporu kim yapacak : )))
en çok kimin beli incelecek göreceğiz :)))
bel farkını ayda 1 incelmeye göre 1. 2. 3. olarak yazarım ama onu da her hafta liste yapacağım : ))
her şey güzel olur inşallah : ))

t25 harika :)) yüzme de öyle
sen iddialı yarışmacılarımızdan olacaksın belliki : )))
bel ölçülerini pazartesi sabah ölçüp yazabilir misin

Canim bu t25'in linkini paylasabilirmisin?
canım link veremiyorum şuan okuldayım malesef videolara girmiyo burdaki bilgisayar ama şöyle söyleyim vimeo t25 focus yazarsan orda hergün yapacağın videolar var sana 5 haftalık programda gönderiyim

mesela pazartesi t25 focus cardio yapacaksın onu google a yaz ogün o video yapılacak salı günü aşağıdaki tabloda ne yazıyorsa onu yazıp yapıcan videolar 25 er dakika

Eklentiler

• Focus-T25-review-Alpha-phase-schedule.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 100
t25 harika :)) yüzme de öyle
sen iddialı yarışmacılarımızdan olacaksın belliki : )))
bel ölçülerini pazartesi sabah ölçüp yazabilir misin
tabii yazarım yarışma ne zaman başlıyor tam olarak birde 71 den inmişsin 59 a nasıl bir diyet yaptın bende 1 yılda 75 den 62 ye indim ama hala 7 kilo vermem gerekiyor

Slm callancim ben katilmak çok isterim eşim geçici bi süre evde o yüzden hergün olmasa vaktim oldukça haftada en az 3 gün spor yapıyorum kabul eder msn beni böyle

Slm callancim ben katilmak çok isterim eşim geçici bi süre evde o yüzden hergün olmasa vaktim oldukça haftada en az 3 gün spor yapıyorum kabul eder msn beni böyle
slm canım,nasılsın :)))
zaten kuralımız o; haftanın 3 günü 30 dakika spor : )))
hoşgeldin aramıza : )))

Tesekkür ederim canim, bu kadar bilgi yeter, bulurum videolari :)

ben ölçümü yarın sabah yazabilirim ama şuan işteyim akşamda yemek su falan çok adil olmaz o yüzden sabaha ölçer yazarım fakat ben kendime asıl kriter kalçayı alıyorum çünkü o bölgeyi çalışıcam 1,5 ayda 5 cm incelmiş bakalım 1 ayın sonunda ne kadar incelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…