- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Canim bu t25'in linkini paylasabilirmisin?merhaba 8.takımdan gülşen bende yeni bir programa başladım t25 focus çok eğlenceli ayrıca haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum bende varım spora yaşasııııııın sağlıklı yaşam ve spor
ama bel kalınlığım 79 cmşuan kilo 62
inşallah bakalımhosbuldum canimmm :) baya senlikli olcak gibi burasi ne guzel :)
t25 harika :)) yüzme de öylemerhaba 8.takımdan gülşen bende yeni bir programa başladım t25 focus çok eğlenceli ayrıca haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum bende varım spora yaşasııııııın sağlıklı yaşam ve spor
ama bel kalınlığım 79 cmşuan kilo 62
değil mi ya : )))Kambersiz düğün olmaz selam millet
canım link veremiyorum şuan okuldayım malesef videolara girmiyo burdaki bilgisayar ama şöyle söyleyim vimeo t25 focus yazarsan orda hergün yapacağın videolar var sana 5 haftalık programda gönderiyimCanim bu t25'in linkini paylasabilirmisin?
tabii yazarım yarışma ne zaman başlıyor tam olarak birde 71 den inmişsin 59 a nasıl bir diyet yaptın bende 1 yılda 75 den 62 ye indim ama hala 7 kilo vermem gerekiyort25 harika :)) yüzme de öyle
sen iddialı yarışmacılarımızdan olacaksın belliki : )))
bel ölçülerini pazartesi sabah ölçüp yazabilir misin
Slm callancimNeden egzersiz yapmalıyız ?
1- Alınan oksijen oranını arttırır. Akciğer ve kalbin fonksiyonlarını arttırır.
2- Günlük yaşantı kondisyonunu artırır. Bunun sonucu olarak da vücut daha az yorularak iş yapar. Mesela merdiven çıkmak eskisi gibi yormaz sizi.
3- Günlük yaşantının yarattığı gerilimi azaltır. Ki bu önemli bir faktördür. Bu sayede stresi de önlemiş oluruz.
4- Egzersiz yapan hastaların nefes darlığı sıkıntıları gün geçtikçe azalır.
5- Egzersiz, ruh halimizi de iyileştirir. Vücudumuzun mutluluk hormonu salgılamasını sağlar.
6- Egzersiz yaparak bir birçok hastalıktan uzak kalabiliriz. Mesela eklem romatizması veya kanser gibi.
7- Egzersiz, sağlıklı bir şekilde kilo almamıza ya da kilo vermemize de yardımcı olur. Kilo vermek isteyende, almak isteyende egzersiz yapmalı. Bu sağlık için gereklidir.
8- Egzersiz ile kasların oksijen kullanımı artar.
9- Egzersiz, esnek olmamızı sağlar. Buda kişinin hareket kabiliyetini arttırır.
10- Egzersiz, vücut direncimizi arttırır.
11- Egzersiz, çevikliği arttırır. Mesela sabah yapılan bir yürüyüş bile sağlığınız için çok faydalı olacaktır.
12- Diyet yapmak istiyorsak, bunu egzersiz ile desteklememiz gerekir. Diyet ve egzersiz birlikte yapıldığı zaman daha kolay ve daha sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün olacaktır.
13- Egzersiz enerjimizi de arttırır.
Bel çevresi neden önemlidir ? http://www.biltek.tubitak.gov.tr/haberler/tip/s-500-15.pdf
YARIŞMA KURALLARI:
1) HERGÜN EN AZ 30 DAKİKA EGZERSİZ YAPILACAK
2) HAFTANIN 3 GÜNÜNDEN FAZLA, GÜNLÜK 30 DAKİKADAN FAZLA EGZERSİZ YAPMAYAN GRUPTAN ATILACAK
3) HER PAZARTESİ O HAFTANIN EN ÇOK EGZERSİZ YAPAN İLK 3 Ü İLAN EDİLECEK, O HAFTA KAÇ SAAT EGZERSİZ YAPMIŞ OLDUĞUMUZU LİSTE HALİNDE SİZE SUNACAĞIM
4) GRUPLAR BEL KALINLIĞINA GÖRE YAPILACAK
5) HER PAZARTESİ HERKES BEL KALINLIĞINI YAZACAK
slm canım,nasılsın :)))Slm callancimben katilmak çok isterim eşim geçici bi süre evde o yüzden hergün olmasa vaktim oldukça haftada en az 3 gün spor yapıyorum kabul eder msn beni böyle
Hoşbuldumslm canım,nasılsın :)))
zaten kuralımız o; haftanın 3 günü 30 dakika spor : )))
hoşgeldin aramıza : )))
haydi lolita burda kapışalım tatlı tatlı :)Hoşbuldumsaol tatlım iyiyim sen nasilsin o zaman pazartesi yaziyorum bel ölçümü
Kapişaliimm beybiihaydi lolita burda kapışalım tatlı tatlı :)
Hosbulduk canım burası fena ateslideğil mi ya : )))
hoşgeldin eriğim : )))
Tesekkür ederim canim, bu kadar bilgi yeter, bulurum videolari :)canım link veremiyorum şuan okuldayım malesef videolara girmiyo burdaki bilgisayar ama şöyle söyleyim vimeo t25 focus yazarsan orda hergün yapacağın videolar var sana 5 haftalık programda gönderiyim
mesela pazartesi t25 focus cardio yapacaksın onu google a yaz ogün o video yapılacak salı günü aşağıdaki tabloda ne yazıyorsa onu yazıp yapıcan videolar 25 er dakika
Yarışma öncesi iyi başlangıç dedim ama benden önce davranmışsınHayirli ugurlu olsun, benide alin araniza
Iyi olan kazansin kaptanimYarışma öncesi iyi başlangıç dedim ama benden önce davranmışsın