♡ ツ spor yarışması 웃 유

kadinbeden.png

Doğru ölçüm Bel yazan yer değil mi yoksa göbek üstünden ölçeceğim ?

kadinbeden.png

Doğru ölçüm Bel yazan yer değil mi yoksa göbek üstünden ölçeceğim ?
bel yazan yer neresi tam belli değil ama göbeğin tam üstü diye biliyorum belin ölçü yerini, bide bu resimde basen yok oda sanırım iç bacağı ölçtüğümüz o hizadan tam olarak 2 bacağın çevresini ölçmek le oluyor.

Ben sana hem rakip hem destekci olurum, bu isin altindan kalkariz canim :)
Neyle baslamayi düsünüyorsun? Bu t25 egzersizleri benim ilgimi cekiyor, bir yandanda acaba callanetics mi yapsam diyorum. Kafamda deli deli sorular :)
Ben body fitness dusunuyorum. T25 i ilk defa burda duydum, incelerim.

merhaba kızlar.
ben uzun zamandır günlük 45 dk. kadar spor yaparım.
sopa,great body ve callenetics yapıyorum.

sizinle yarışarak daha keyifli hala getirebiliriz.:))

Selvosum bana da bir el at yahu :) hangi sporu yapacagima karar veremiyorum :)
kuzum bel rahatsizligin falan yoksa sana jiliani oneririm iki kez 1 ay tamamladin ilkinde olculeimi kaybetmistm ne kadar inceldim bulamadim. Ikincisinde 3 cm belden 4 cm basenden inceldim. Simdi 1 ay esimin hazirladigi programi yapcam sonra yine jilian yapcam hedefime ulasincada jilian sixpack yapcam. Jilian denedinmi hic. Kollarimda cok sarkma vardi jilianla toparlandi.

Selvosum bana da bir el at yahu :) hangi sporu yapacagima karar veremiyorum :)
kuzum bel rahatsizligin falan yoksa sana jiliani oneririm iki kez 1 ay tamamladin ilkinde olculeimi kaybetmistm ne kadar inceldim bulamadim. Ikincisinde 3 cm belden 4 cm basenden inceldim. Simdi 1 ay esimin hazirladigi programi yapcam sonra yine jilian yapcam hedefime ulasincada jilian sixpack yapcam. Jilian denedinmi hic. Kollarimda cok sarkma vardi jilianla toparlandi.

Bende jilliani 1,5 kere yaptim canim, ilk deneyimimde tamamlamamistim... cok faydasini gördüm, ölcüler aklimda degil ama inceldim kesinlikle. O zaman en iyisi jilliana ihanet etmeyeyim tekrar baslayayim :)

Aynen canim. Ebru ile plates cok konustugundan uykumu getiriyor.
Bak tae bo da guzel.. Body fitness da.. 15 . dk da basliyosun ter atmaya..
Platese cok heveslenmistim ama nette öyle hosuma giden bir sey bulamadim.
Tae bo egzersizlerini yaptiran siyahi bir vatandas var, onu yaparsam sanki ona benzeyecekmisim gibi hissediyorum :))))
Body fitness jillian'i andiriyor, onu da düsünebilirim :)

Bende jilliani 1,5 kere yaptim canim, ilk deneyimimde tamamlamamistim... cok faydasini gördüm, ölcüler aklimda degil ama inceldim kesinlikle. O zaman en iyisi jilliana ihanet etmeyeyim tekrar baslayayim :)
jilian abla bi tane bi tane :-) benim esim spor hocasi o bile jiliana hayran kaldi jilian yapti kolay kolay kimsenin programini begenmez bide :-)

Aynen canim. Ebru ile plates cok konustugundan uykumu getiriyor.
Bak tae bo da guzel.. Body fitness da.. 15 . dk da basliyosun ter atmaya..
ayy ebru salli icin benim gibi dusunen varmis :-) bunaltio beni ebru salli jilian gibi nabzi dusurmeden spor daha iyi bence

Platese cok heveslenmistim ama nette öyle hosuma giden bir sey bulamadim.
Tae bo egzersizlerini yaptiran siyahi bir vatandas var, onu yaparsam sanki ona benzeyecekmisim gibi hissediyorum :))))
Body fitness jillian'i andiriyor, onu da düsünebilirim :)
:-) ayy kuzumm ne guldum yaa tea bo videosunu izledim o adami surekli izleyemeyecegime karar verip vazgectim :-)

jilian abla bi tane bi tane :-) benim esim spor hocasi o bile jiliana hayran kaldi jilian yapti kolay kolay kimsenin programini begenmez bide :-)
Tamamdir jillian cepte, cok tesekkür ederim gülüm :KK60:

:-) ayy kuzumm ne guldum yaa tea bo videosunu izledim o adami surekli izleyemeyecegime karar verip vazgectim :-)
Adam öyle bir izlenim birakmiyor mu? :KK48:
Bunu yaparsaniz bana benzeyeceksiniz :KK62:

X