- 24 Temmuz 2008
- 25.482
- 44.482
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Bende severim tae bo yu..Bu tae guzelms ya leslieyi birakim biraz tae amcayla takilim ben
Benimde o civarda bir şeydi basende 100kusurdu unuttum hatirlamak bile istemiyorumooo ödül varsa kesin benim o zaman kızlar size şans vermiyorum en son 98 miş
Peki kizlar benim gibi kilolulara hangi sporu onerirsinizz
3 mil leslie yapabilirsin vaktin varsaPeki kizlar benim gibi kilolulara hangi sporu onerirsinizz
canım 6.takın-mdan derya ben. aslında bende istiyorum ama benim bölgesel problemim olduğu için squat plank ve mekik çalışmaya uğraşıyorum tabi bunlar kısa süreli etkili programlar. yani 30 dk bulmuyor. ama eğer basen ve bacak için bi önerin olursa beni de motive etmiş olur bu grup.
Ben geldimmhadi yarisalim
merhaba 8.takımdan gülşen bende yeni bir programa başladım t25 focus çok eğlenceli ayrıca haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum bende varım spora yaşasııııııın sağlıklı yaşam ve spor
ama bel kalınlığım 79 cmşuan kilo 62
Kambersiz düğün olmaz selam millet
slm canım,nasılsın :)))
zaten kuralımız o; haftanın 3 günü 30 dakika spor : )))
hoşgeldin aramıza : )))
SElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)
Abowwww bensiz spora yazılırsınız heeeyakaladım sizi
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldimBanane bende eriyeceğim
Canım benide dahil edersen sevinirim en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz
Sen niye geldin ki giciklik olsun diye miBenim de belim 72
64 kiloyken 82 ydi 54 kiloyum 72 oldu
Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış
Doğru ölçüm Bel yazan yer değil mi yoksa göbek üstünden ölçeceğim ?
Ben ne yapayım pekikuzum bel rahatsizligin falan yoksa sana jiliani oneririm iki kez 1 ay tamamladin ilkinde olculeimi kaybetmistm ne kadar inceldim bulamadim. Ikincisinde 3 cm belden 4 cm basenden inceldim. Simdi 1 ay esimin hazirladigi programi yapcam sonra yine jilian yapcam hedefime ulasincada jilian sixpack yapcam. Jilian denedinmi hic. Kollarimda cok sarkma vardi jilianla toparlandi.
Aynen canim. Ebru ile plates cok konustugundan uykumu getiriyor.
Bak tae bo da guzel.. Body fitness da.. 15 . dk da basliyosun ter atmaya..
Bak bu tae bo yapa yapa adama benzemis
Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu spora8 ekimde belim 90 cm di.
6 kasimda 85 cm e dustu hamdolsun. 4 haftada 5 cm inceldi belim..
Tabi 4 kilo pis yagda gitti
Benimkiler tek tek geliyor :)Selam. Bende katılmak istiyorum. Belim 78 çıktı.
tuhh yakalandik: DSElinciğim senide alıntılamıştım uçmuş :)
Abowwww bensiz spora yazılırsınız heeeyakaladım sizi
Sensiz yedik kaynana şarkısı gibi oldu ama bende geldimBanane bende eriyeceğim
Canım benide dahil edersen sevinirim en azından sizlere söz vermiş olmanın sorumluk duygusuyla sporda kıvırma şansım kalmaz
daha deneyimli arkadaşlar yazabilirler ama jillian ve tfocus önermem ben,
ilk olarak leslie 2 mil biraz daha zaman geçtikçe 3 mil, 4 mil olabilir.
sonra gelsin jillian ya da tfocus :)
Saolun canlar3 mil leslie yapabilirsin vaktin varsa
kac kilosun kuzum ? Leslieye ek olarak squat ve mekik programini uygulayabilirsin. Ben vermem gereken kilonun 4 te 3 nu verdikten sonra kas calismaya basladimSen niye geldin ki giciklik olsun diye mişaka şaka 54kg olsam ahhh bi olsam
Bu doğruysa ben nedeni olctum acaba te allahım beynim bile yağlanmış
Ben ne yapayım peki
Diyetisyen de kas yoğunluğun çok çıktı hamilelik haricinde hergun yurudum çünkü halada oğlumu alıp yururum ama havalar soğudu şöyle yağları hemen kasa geçirmeden ne yapmalıyım misal ogken 2*1mile leslie expres yaptım ama üstüne ne eklemeliyim
Akrep kız bi foto at karnın boyleyse hiç bakmiycam bu sporabenim karnının böyle olması için uç yıl uğraş gerek
Benimkiler tek tek geliyor :)
tuhh yakalandik: D
2 ile basla bence sonra artirSaolun canlar
Vaktim var cok şukur ozamn bn 3 ml le baslayip yavasca attirayim
Herkese merhaba.bende varım ben eliptikçiyim benide alın aranıza
Merhaba.buranın kuralı filan varmıki acaba.
Kilo vermek için yapıyoruz biz sporu ama isterdim ki sporcu olsaydım ya da sporla ilgili bir işim olsunyaklasik 7 aydir diyet ve spor yapiyorum hic birakmadan o yuzden oyle diyorlar.simdi cardio kas calisiyorum son 4 kg kaldi 45 dakika toplamda spor yapiyorum herrgun
Ilk sayfada yaziyor canim :**Merhaba.buranın kuralı filan varmıki acaba.