Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz gec oldu ama bende katilabilirmiyim?Merhabalar herkese
6 HAZİRAN itibariyle başlıycak olan yarışmamıza hepiniz katılabilirsiniz.
Katılım Şartları ve Yarışma Kuralları:
Yaptığım sporları ve süresini her gün bildirim listesine ekliyoruz.
Haftada 3 gün en az 15 dakika spor yapılmalı.
10 gün bildirim yapmayan (mazeretsiz) şekilde listeden çıkarılır.
Fitness,pilates,yürüyüş,cardiyo vb. dilediğiniz tüm sporları yapabilirsiniz.
Herkes bireysel olarak yarışıcak.
Ama aynı zamanda birbirimizi motive ediceğimiz spor eşlerimiz olucak.
En uzun süre spor yapan 1. olucaktır.
Katılmak için ;
Kilo:
Bel Ölçüsü:
Karın Ölçüsü:
Basen Ölçüsü:
Kalça Ölçüsü:
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:
Bu bilgileri doldurup beni etiketleyebilirsiniz
1 ayın sonunda ölçülerimizi tekrar alıcaz.
Ve 1 ayın sonunda ayın 1.lerini seçicez.
Bu topikte
•HEM YARIŞIYORUZ
•HEM MOTİVE OLUYORUZ
•HEM DE BİRBİRİMİZLE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPIYORUZ
KATILMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM
NOT: Ölçülerinizi alırken örnek olması için aşağıdaki linkteki ölçümlere bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Yanlış anlama ama uyarmam lazım. O gün en son kim spor yaptıysa onunkinin altına yazacaksın. Yani bugün yaptıysan benimkinin altına yazacaksın :)25 temmuz: 30 dk kardiyo.
Yani alintimi yapmam lazim?Yanlış anlama ama uyarmam lazım. O gün en son kim spor yaptıysa onunkinin altına yazacaksın. Yani bugün yaptıysan benimkinin altına yazacaksın :)
Biraz gec oldu ama bende katilabilirmiyim?
2 gundur spor yapiyorum da motive olmak isterken sizin topige rastladim
Yani ben bilgisayardan girdiğim için kopyalayıp altına yazıyorum bak mesela Zerosima seninkini benimkinin altına alıp öyle eklemiş kendini :))Yani alintimi yapmam lazim?
Tabikide uyarin henuz kurallari bilmiyorum
Öncelikle Merhaba :))Siz bayadir yapiyosunuz nasil incelme oldu mu olculerinizde? Kilo verdinizmi? Benimde 5 kilo vermem lazim ne kadar surede veririm sizce? Azicik konusalim:)))
Siz bayadir yapiyosunuz nasil incelme oldu mu olculerinizde? Kilo verdinizmi? Benimde 5 kilo vermem lazim ne kadar surede veririm sizce? Azicik konusalim:)))
Masallah. Dikkat ediyorum yediklerime. Bol bol su iciyorum spor yapmak gervekten cok guzel ama devamlilik gerektiriyorYeni başladıysan diyete max 3 haftada verirsin yediklerine dikkat et bol bol su iç ve sporu aksatma faydasını görürsün ben ilk başladığımda 4-5 günde 2,5 kg vermiştim
Ne gizel boyunuz uzun ve zayifsiniz. Benim 4.gunum bugun ama vucudum sikilasti hissediyorum. Heryerimi et kesti hala daha agriyor heryerim. Benim kocaman bi gobegim var. O yuzden kardiyo yapiyorum 30 dk. Sonra da 10 dk karin egzersizleri resmen catir catir yandi karnim hissediyorum. Sikilastim soyle bi 6 ay devam etsem istedigim sonuca ulasirim. Ama dediginz gibi illa biseyler cikiyor birakmak zorunda kaliyor insan. Karin egzersizlerini yaparken boynumdan destek aldim sanirim kafam boynum agriyor:))Öncelikle Merhaba :))
Ben Mart ın başından Haziran'ın başına kadar düzenli bir şekilde yaptım. Kilo sorunum hiç yoktu. Bu arada yaşım 17 . Boy 167 , kilo 53 . Hep kilom bu şekildeydi . Fakat vücudumu beğenmiyordum kendimi sıska ve çelimsiz buluyordum. İnce bacak ,çelimsiz omuzlar, büyük sarkık bir göbek . Beğenmiyordum haliye
Daha önceden bir kaç squa deneyimim olmuştu ama bu sene tam anlaıyla kendimi verdim ve çok iyi sonuçlar aldım. Bacaklarım düzeldi , popom düzlükten kurtuldu baya çekici oldu
İnan duruşum bile düzeldi.
Fakat ramazanda hemen hemen hiç yapamadım. Takatim olmuyordu. Ramazan dan sonra da birkaç alievi sıkıntı, düğün nişan derken gitti. Bu iki haftadır yeniden döndüm. Ama neyseki vücudum pek kendini salmadı.
Ya fazla uzattım ama kesinlikle bırakma ben bu yapmadığım 1,5 ay içinde kendimi çok kötü hissettim.
Fakat düzenimi değiştirdim , çünkü üniversiteye hazırlanıyorum ve kursum başladı. Obakımdan
Squatı da ağırlıklı öneririm (gerçi ben yarım litrelik petlerle yapıyorumda )
Ne istersen sor canım cevaplarım