♡ ツ spor yarışması 웃 유

Spora başlamak için bahanem olacak..
Sanırım pazartesi başlıyor yarışma..
Ben sana hem rakip hem destekci olurum, bu isin altindan kalkariz canim :)
Neyle baslamayi düsünüyorsun? Bu t25 egzersizleri benim ilgimi cekiyor, bir yandanda acaba callanetics mi yapsam diyorum. Kafamda deli deli sorular :)

Callanım hayırlı olsun ..bende katılacam ama mezuram yok yıllaaaar oldu ölçü aldırmayalı...80 falandı o Zaman'lar...şimdi hiç bilmiyorum...beni böyle kabul edeceksen katılayım takıma...HerGün spor yapacağım ya günlüğüm için burası da motive eder..kararını bekliyorum canısı..

En yüksek bel ölçüsüne ne ödül var kesin birinci benim
çok emin olmayın derim bu konuda bende kendime güveniyorum
1,5 ayda 5 cm mi maşallahnasıl başardınız bunu ne sporu yapıyosunuz?

çok emin olmayın derim bu konuda bende kendime güveniyorum

1,5 ayda 5 cm mi maşallahnasıl başardınız bunu ne sporu yapıyosunuz?

canım aslında sporu tam yapamıyorum gün içinde fırsat buldukça squat ve plank yapmaya çalışıyorum kilomda fazla olduğu için diyet yapıyorum sanırım bunun etkisi daha fazla.

cok guzel de niye sadece bel kalinligi?

basen ve gogus de onemli bence?

canım aslında sporu tam yapamıyorum gün içinde fırsat buldukça squat ve plank yapmaya çalışıyorum kilomda fazla olduğu için diyet yapıyorum sanırım bunun etkisi daha fazla.
basenlerini sadece squat ve plank ile 5 cm incelmen gerçekten mucize ben 1 aydır 45 dk-1 saat arası yürüdüğüm halde hiç bir incelme yok henüz

ayy insallah ne zaman baslio yarisma

En yüksek bel ölçüsüne ne ödül var kesin birinci benim

ok bende varım. spor konusunda motivasyon eksikliğim var sizlerle daha iyi götürürüm bu işi
bende burdayim kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…