Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıkılaşma için spordan önce karbonhidrat alın, çok olmamak kaydı ile Ve 1 l carnitine shot Spor bittikten sonra 0 karbonhidrat sadece protein ( baharatsız) çalışırken bana çok faydası olmuştu incelmede. Gerçekten inanılmaz fark ediyor
Ben kilo alamadigim icin karbonhidrat ve protein agirlikli besleniyorum spor sonrasi hersey serbest gibi birsey bana:) tatli gazli icecekler haric hamur isi ve ekemgide abartmiyorum
Ben kilo alamadigim icin karbonhidrat ve protein agirlikli besleniyorum spor sonrasi hersey serbest gibi birsey bana:) tatli gazli icecekler haric hamur isi ve ekemgide abartmiyorum
Merhaba kızlar, tabloya ben de dahil olmak istiyorum düzenli bi spor arkadaşı arıyorum yaza kadar göbekten vermem lazım dümdüz olması lazım, yardımcı olur muyuz birbirimize