- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi gadjo dilo
Kaçtan başlatalım squatları?Ürküttün cunku ceylanları. Son satırlara yazsaydın squatı :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtan başlatalım squatları?Ürküttün cunku ceylanları. Son satırlara yazsaydın squatı :d
ha tamam ozaman çömüdüm benYok len iyi umduğumdan iyi çıktınız diyet konusunda. bunu da yaparsınız. Sen çömüp kalkmaya başla. ahahah
10Kaçtan başlatalım squatları?
ayyyha tamam ozaman çömüdüm ben Eki Görüntüle 1781813
Kaçtan başlatalım squatları?
ha tamam ozaman çömüdüm ben Eki Görüntüle 1781813
ikisinin ortası olsun 25 diyorum ayyy ertesi gün nasıl acıycak belli değilKaçtan başlatalım squatları?
Üstteki hamlara baksana 10 25 diyenler varken Nasıl yapalım 150150 squatı bir gün yapsam popom brezilyalı poposuna döner zaten
Bir de başlangıç demişsiniz.
3 gün sonra 2000 dersiniz siz
Ben sare kadar pert olmadığımdan 10 değil 50den baslarım
Allah kahretmesin
50 yaparsınız Di mi lan. Onu yapın bari başlayalım. Ölçü veriyor musunuz bari. :|ikisinin ortası olsun 25 diyorum ayyy ertesi gün nasıl acıycak belli değil
50 yaparsınız Di mi lan. Onu yapın bari başlayalım. Ölçü veriyor musunuz bari. :|
Ay yap da Nasıl yapıyorsan yap.50 yaparım ben bi keredemi? arada dinlenebilirmiyiz
Tartısız nasıl diyet yapıyorsun yav. Hissiyatına göre mi.Ben ölçü vermem zaten şişkoyum hepinizden. Zayıflayımda öyle Tartım da yok. Ben sütten olim
Ay yap da Nasıl yapıyorsan yap.
Tartısız nasıl diyet yapıyorsun yav. Hissiyatına göre mi.
yakaladım seni bennn şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hani diyet arkadaşıydıkDiyet yapmıyorum ya kanikey e soylemede. Sadece sağlıklı beslenmeye calısıyorum
Tamam canım akşama başlayalım o zaman.yakaladım seni bennn şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hani diyet arkadaşıydık
gadjo dilo annem ölçüleri akşam alır bildiririm
yaşassınnn ölsün gebersin yağlarTamam canım akşama başlayalım o zaman.
Off sorma hep kendimle kavga içindeyim canım 34 yaşındayım zaten dizlerimden kendini gösteriyor maalesef bişeyler yapmam lazım iyi sporlarCanım halinden memnun olduktan sonra sıkıntı değil ama ilerde sağlık açısından da sıkıntı olabiliyor tabi. Yürüyüş yapsan biraz biraz?
İlk spor arkadaşım hoşgeldin. :) Bu gece katılım olmadığı için başlatamadım, yarın başlarız inşallah. :)
Kız burda ben varken sen o halinle nasıl ölçü vermiyosun sizi iyi bi dövmek lazım pis çıtırlar gidiyom ulen benBen ölçü vermem zaten şişkoyum hepinizden. Zayıflayımda öyle Tartım da yok. Ben sütten olim
Bende varımMerhaba.
Yaz geliyor, sıkılaşmak ve kas yapmak isteyenlerle birkaç ay düzenli spor yapalım, tablo yapalım, 11 günde bir ölçülerimizi kontrol edelim diyorum.
Planım şöyle;
*3 gün egzersiz, 1 gün mola.
* 150'den başlamak üzere ve her yapışta 10 artırarak squat (sabit egzersiz)
* 3 x 10 kolay şınav (masaya veya dizi yere koyarak) (sabit egzersiz)
* 3 x 1 dakika plank (plank sabit ancak 11 günde bir plank türü değişecek)
* 3 x 10 alt karın egzersizi (11 günde bir hareket değişecek)
* 3 x 10 üst karın egzersizi (11 günde bir hareket değişecek)
* Bonus egzersiz (11 günde bir hareket değişecek)
Ve her 11 günlük progamın hareketinin görselini ve adını paylaşacağım.
Katılmak isteyen var mı?
Katılım olursa hemen tabloyu ve egzersiz planını oluşturacağım.
Spor arkadaşı arıyorum kızlaaaar sesime gelin. :)