- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.381
Tamam cnm seni izin yazayımC CallanPinckney ...Canim ben bu aralar duzenli spor yapamiyorum biraz rahatsizim belim agriyor..bu hafta 3 gun yapabildim..onuda yazamadim..1_2 hafta bana müsade edermisiniz..(spor yapmadan durabilirmiyim bilmiyorum)
Ayakkabı kullanımında fark var mı canim25 Aralık Spor Yapanlar 1-Metebatur=60 Minute HIIT Mash Up Total Body Fat Blasting and Sculpting Routine 60'+Walking, Exercise for Beginners Free Full Length 30 Minute Power Interval Walk 30'=90'
Kullanırsan var.. Örneğin Leslie de yarım saatte terlediğimi ayakkabıda 5 dk kada yakalıyorsun.. Nabzı çok çabuk yükseltiyor, bu hafta pek kullanamadım.1 ocakta yeni programına geçince aktif olarak başlıcam.Ayakkabı kullanımında fark var mı canim
Bu da iki sene demek oluyor onun yerine yemekten sonra ayva mandalina elma ye can daha az kaloriliKızlar ben tatlıyı kesemiyorum. Hamileyken böyle değildim emzirdiğim içinmidir nedir yemekten hemen sonra bile canım çekiyor. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama emzirmeyi kestiğimde eminin o da gidecek
Bende alicam da sana bağlı sen de iyi olursa ona göre alacağımKullanırsan var.. Örneğin Leslie de yarım saatte terlediğimi ayakkabıda 5 dk kada yakalıyorsun.. Nabzı çok çabuk yükseltiyor, bu hafta pek kullanamadım.1 ocakta yeni programına geçince aktif olarak başlıcam.
Sütlü ya da tarcınlı kahve içKızlar ben tatlıyı kesemiyorum. Hamileyken böyle değildim emzirdiğim içinmidir nedir yemekten hemen sonra bile canım çekiyor. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama emzirmeyi kestiğimde eminin o da gidecek
Siz memnun kalırsanız ben de almayı düşünüyorumBende alicam da sana bağlı sen de iyi olursa ona göre alacağım
Tarçınlı limonlu bol su iç Canım kesilir...Kızlar ben tatlıyı kesemiyorum. Hamileyken böyle değildim emzirdiğim içinmidir nedir yemekten hemen sonra bile canım çekiyor. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama emzirmeyi kestiğimde eminin o da gidecek
Canım yeni programın ayakkabıya mı özel mi ?Kullanırsan var.. Örneğin Leslie de yarım saatte terlediğimi ayakkabıda 5 dk kada yakalıyorsun.. Nabzı çok çabuk yükseltiyor, bu hafta pek kullanamadım.1 ocakta yeni programına geçince aktif olarak başlıcam.
Ayy yok ek gıdaya geçince düzelirim diye düşünüyorumBu da iki sene demek oluyor onun yerine yemekten sonra ayva mandalina elma ye can daha az kalorili
Hahaa aynen:) onum için özel Zaman ayırmam lazım şimdi fırsat buldukça aralarda 10 15 dk falan giyiyorum. Jessıca Leslie ve zımbalayla devam ediyorum şimdilik. Ha birde oğlumdan fırsat bulursam Bir saat de ağırlık ve pilates eklemeyi düşünüyorum.Canım yeni programın ayakkabıya mı özel mi ?
Tadı Nasıl ki? Bi deniyeyim bakalımTarçınlı limonlu bol su iç Canım kesilir...
Bende ki jelibon isteğini bitirdiTadı Nasıl ki? Bi deniyeyim bakalım
Programını gerçekleştirirsen Canım süper olur ağırlık olarak ne yapacaksın kol mu bacak mı bel mi ?Hahaa aynen:) onum için özel Zaman ayırmam lazım şimdi fırsat buldukça aralarda 10 15 dk falan giyiyorum. Jessıca Leslie ve zımbalayla devam ediyorum şimdilik. Ha birde oğlumdan fırsat bulursam Bir saat de ağırlık ve pilates eklemeyi düşünüyorum.