♡ ツ spor yarışması 웃 유

Aynen bende komşum kızı var geceleri 1 yarım ekmek ve içine Nutella sürüyor hergün akşam ama 50 kg
Bu kız tam bana göre benim yengem Car 39 kilo oda gece kahvaltı yapar nasıl zayıf tiroit di varmış daha yemek bogazindan geçmeden yakiyormus yiyecekleri

bence karatay abla o konuda yanılıyo ben kalori hesabıyla 4 ayda 13 kilo verdim :)

bence karatay abla o konuda yanılıyo ben kalori hesabıyla 4 ayda 13 kilo verdim :)
Karbonhidrat tüketim Nasıl oldu? Ben ne yapıyordum Hataya bak yalnız... Öğlen diyelim yemek yemiyordum Bi dilim Islak kek yiyordum aynı akşam yemeğimi yiyordum vs günlük 1000 cal alıyordum... Kalori hesabı yapıyorumya güya

26 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur= Leslie 5 Mega miles 75'
2. kollontai = yuruyus = 30 dk
3. derman = kardiyo = 45 dk

4-adelia=tiffany + callan + mari :35 dk

canım o surecte kb tuketmedim desem yeridir, simdi de gunde bi dilim kızarmıs tam bug ekmegi falan yiyorum o da yersem :) bide benim kilo az o yuzden direniyo suan

26 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur= Leslie 5 Mega miles 75'
2. kollontai = yuruyus = 30 dk
3. derman = kardiyo = 45 dk
4-adelia=tiffany + callan + mari :35 dk
5-erigim= 2*3mile leslie=90dk

Metebatur bende birgün nutella ve kaymak yiyeceğim
Can'ım ben de bir Zamanlardı tam olarak 3 ay öncesine kadar... Ha son 3 aydır yemiyorum da ne oldu diyesim varr
canım o surecte kb tuketmedim desem yeridir, simdi de gunde bi dilim kızarmıs tam bug ekmegi falan yiyorum o da yersem :) bide benim kilo az o yuzden direniyo suan
Yani sen nerdeyse tamamiyle kesmişsin karbonhidratı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…