- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.421
Bu kız tam bana göre benim yengem Car 39 kilo oda gece kahvaltı yapar nasıl zayıf tiroit di varmış daha yemek bogazindan geçmeden yakiyormus yiyecekleriAynen bende komşum kızı var geceleri 1 yarım ekmek ve içine Nutella sürüyor hergün akşam ama 50 kg
İşte tiroit fazla çalışıyordur Canım az çalışınca nodül olunca kilo alıyorsun tam tersi işteBu kız tam bana göre benim yengem Car 39 kilo oda gece kahvaltı yapar nasıl zayıf tiroit di varmış daha yemek bogazindan geçmeden yakiyormus yiyecekleri
Benim kv 80 kiloydu tiroid çıktı 100 kilo oldu şimdi rejimde baya azimli 90 düştü sanırımİşte tiroit fazla çalışıyordur Canım az çalışınca nodül olunca kilo alıyorsun tam tersi işte
Kızız derman ben eklemiştim zaten 26 aralık26 ARALIK SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1.DERMAN=45 DK KARDİYO
Görmedim baktım baktım biri beni eklesinKızız derman ben eklemiştim zaten 26 aralık
Karatay yapsın Can'ım çok faydalı olurBenim kv 80 kiloydu tiroid çıktı 100 kilo oldu şimdi rejimde baya azimli 90 düştü sanırım
Ben napıyordum Bi ara. Ekmeğin arasına nutellayı sürüyordum Bi güzel üstüne de kaymağı hani şu marketlerde satılan varya yanına da çay... Gel de dayan işteAynen bende komşum kızı var geceleri 1 yarım ekmek ve içine Nutella sürüyor hergün akşam ama 50 kg
Maşallah afiyet olsun zaten yaramıştaBen napıyordum Bi ara. Ekmeğin arasına nutellayı sürüyordum Bi güzel üstüne de kaymağı hani şu marketlerde satılan varya yanına da çay... Gel de dayan işte
bence karatay abla o konuda yanılıyocanım karatayın kitabında çok ayrıntılı anlatıyor hep kalori hesabının ne kadar yanlış olduğunu. vücut canlı koca bir organizma diyor, 1000 kalori aldım 1500ünü harcadım 500 kalori vücuttan gitti gibi işlemler yaptırıyor diyetisyenler, vücut makine değil şu kadar aldım şu kadar harcadım diyemezsin diyor. eğer okuduysan biliyorsundur zaten, okumadıysan kesin bak bir derim, orada ayrıntılı anlatıyor neden kalori hesabıyla kilo verilemeyeceğini.
Evet ya ben de araştırdım çok güzel kilo verenler var amabence karatay abla o konuda yanılıyoben kalori hesabıyla 4 ayda 13 kilo verdim :)
Karbonhidrat tüketim Nasıl oldu? Ben ne yapıyordum Hataya bak yalnız... Öğlen diyelim yemek yemiyordum Bi dilim Islak kek yiyordum aynı akşam yemeğimi yiyordum vs günlük 1000 cal alıyordum... Kalori hesabı yapıyorumya güyabence karatay abla o konuda yanılıyoben kalori hesabıyla 4 ayda 13 kilo verdim :)
canım o surecte kb tuketmedim desem yeridir, simdi de gunde bi dilim kızarmıs tam bug ekmegi falan yiyorum o da yersem :) bide benim kilo az o yuzden direniyo suanKarbonhidrat tüketim Nasıl oldu? Ben ne yapıyordum Hataya bak yalnız... Öğlen diyelim yemek yemiyordum Bi dilim Islak kek yiyordum aynı akşam yemeğimi yiyordum vs günlük 1000 cal alıyordum... Kalori hesabı yapıyorumya güya
Can'ım ben de bir Zamanlardı tam olarak 3 ay öncesine kadar... Ha son 3 aydır yemiyorum da ne oldu diyesim varrMetebatur bende birgün nutella ve kaymak yiyeceğim
Yani sen nerdeyse tamamiyle kesmişsin karbonhidratıcanım o surecte kb tuketmedim desem yeridir, simdi de gunde bi dilim kızarmıs tam bug ekmegi falan yiyorum o da yersem :) bide benim kilo az o yuzden direniyo suan
aynen canım :)Can'ım ben de bir Zamanlardı tam olarak 3 ay öncesine kadar... Ha son 3 aydır yemiyorum da ne oldu diyesim varr
Yani sen nerdeyse tamamiyle kesmişsin karbonhidratı