- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.341
48 çok az o zamn ya bnce 60 da fln dur:)Can'ım 96 kg idim şuan :79 kg oldum bedenim 52 idi bugün kıyafet denedim 40 beden oluyor 38 biraz sıkıyorbelim 113 cm'di şuan 88 cm
Durmak istemiyorum 48 kg daha Mutlu olucam ben canım48 çok az o zamn ya bnce 60 da fln dur:)
İnsan değil o kadın ya bende izledim keşke izlemeseydimBen bugün spor yapamıcam belki yarın da yapamam. İnternetteki üvey anne dehşetni izledim izlemez olaydım sadece başına bakabildim gerisini getiremedim. Sabahtan beri ağlıyorum, çok kötüyüm aklıma geldikçe hıçkırıyorum, Bi kaç gün kendime gelemem.
Aklımdan çıkmıyor hiç çıldıracak gibi oluyorum o baba denen şerefsiz hiç mi anlamamış çocuklarından eve gelince hiç mi bakmamış gözlerinin içine hiç mi sormamış bugün naptınız diye. Böyle bişey Nasıl olur allahım Nasıl izin veriyor böyle şeylere. Niye o kadının elleri ayakları kaskatı kesilmiyor. İki tane evladım var, anne olanlar için daha hassas Bi durum. Hemen öğretmeninle arayıp büyük oğlumun fotolarını istedim nedense daha fazla yazamıcam. Keşke o kadın şuan yanımda olsa keşke ahİnsan değil o kadın ya bende izledim keşke izlemeseydimnasıl bir baba bunu hiç görmez hiç fark etmez ya
Nolmus nazil nete düşmüş peki, ay merak ettim ama gorursemde kotu olcam şimdi.Aklımdan çıkmıyor hiç çıldıracak gibi oluyorum o baba denen şerefsiz hiç mi anlamamış çocuklarından eve gelince hiç mi bakmamış gözlerinin içine hiç mi sormamış bugün naptınız diye. Böyle bişey Nasıl olur allahım Nasıl izin veriyor böyle şeylere. Niye o kadının elleri ayakları kaskatı kesilmiyor. İki tane evladım var, anne olanlar için daha hassas Bi durum. Hemen öğretmeninle arayıp büyük oğlumun fotolarını istedim nedense daha fazla yazamıcam. Keşke o kadın şuan yanımda olsa keşke ah