- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.321
Gecmis oksun cnmiki üç gündür şiddetli karın ağrılarım nedeniyle spor yapamadım ama başlıyorum, az önce ağrım geçti
Neden agridi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis oksun cnmiki üç gündür şiddetli karın ağrılarım nedeniyle spor yapamadım ama başlıyorum, az önce ağrım geçti
Turizimci miyav suCanım nasıl vakit buluyosun o kadar onu demek istemiştim
Bütün günüm boş canım o yüzden arkadaşlarımda sezon bittigi için ailesinin yanına gitti burada olanlarda ailesiyle vakit geçiriyor ben evde vakit geçirmem birde dirençim var benim onu düşürmem için bol yürüyüş yaptım zaten düştüde şükürCanım nasıl vakit buluyosun o kadar onu demek istemiştim
Evet Can'ım turizmciyim ve bir sürü sorunlarım var yürüyüşle ve spor ile unutuyorum sezonuma az kaldı ay inşallah 48 kg ile giricemTurizimci miyav su
Sezon acilana kadar boyle:)))
Sezona 48 kg ile girecek insallah
Okudum Orayı güzeldi gerçektenBen böyle durumlarda buradaki spor motivasyon bölümü var Oray'ı okuyorum @Leithia ve kıyafetlerime bakıyorum eski pantolonum 52 beden ona bakıyorum ve giyiyorum sonra hop spordayım
Buralardaydim zaten ama siteye giremedim bu hafta sizinleyim artık
Bu ay çok dengesiz beslendim. Karbonhidrat ve şekeri abarttığım aylar regl dönemimde karın ağrım çok oluyor.Gecmis oksun cnm
Neden agridi acaba
offf harikasın kaç kiloydun önceEvet Can'ım turizmciyim ve bir sürü sorunlarım var yürüyüşle ve spor ile unutuyorum sezonuma az kaldı ay inşallah 48 kg ile giricem
Can'ım 96 kg idim şuan :79 kg oldum bedenim 52 idi bugün kıyafet denedim 40 beden oluyor 38 biraz sıkıyor belim 113 cm'di şuan 88 cmofff harikasın kaç kiloydun önce
kaç kilo verdin