- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.301
Hayırlı kandillerHayirli kandiller kizlar
Ben böyle durumlarda buradaki spor motivasyon bölümü var Oray'ı okuyorumKızlar ben çok halsizim hiç enerjim yok. Dün sporu fazla kaçırmışım galiba... Coştukça coştum üstüne akşamda oğlumla uğraştık banyo yaptırdım çok fene sancısı tuttu. Canınız böyle istemediğinde Bu gibi durumlarda neler yapıyorsunuz acaba?
22 aralık spor yapanlar
1 -miyav_su = 4 saat yürüyüş = 240 dk
2- Su321= 45 dakika yürüyüş 45 dakika koşu 90 dakika pilates ve leslie= 180 dakikaaaaa
Yapıyorum Can'ım çok eğlenceliMiyav_su 4 saat nasıl yürüyüş yapıyosun ya
Canım benim çok özür dilerim int paketim bittiydı bi grip olup spor yapamayınca yazamadım hala diskalifiye olmadıysam devam edebilirmiyim
Ablam ben kesin dönüş için ocağın ortasını bekliyorum
Tamam tatlim :))Ablam ben kesin dönüş için ocağın ortasını bekliyorumYoksa şimdi gelicem 5 ocakta sınavlarım var 10 gün yine yazamıycam maalesef
Tabiki devam edebilirsin :))))Canım benim çok özür dilerim int paketim bittiydı bi grip olup spor yapamayınca yazamadım hala diskalifiye olmadıysam devam edebilirmiyim
Canım nasıl vakit buluyosun o kadar onu demek istemiştimYapıyorum Can'ım çok eğlencelizaten bu hafta yürüyüş son haftaya sadece spor salonunda Kardio+ağırlık olucak