- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.261
Miyav_su ya özendim bende de böyle yazsa diye kimse de şaşırmadı :) şaka yaptım bugün yarım saat yapcamNasil 999
Benim notlarima gore 125
İyiyim canım ne olsun annem geldi de o nedenle çok vaktim olmuyor siteye girmeye
Canimmm cok sukur dune gore iyiyim biraz bulanti ve ishal var ama en azindan ayaga kalktim.
Yaaa ben cok guzelim su fizige bak super:)))DERECELER
1. @miyav_su 980 dakika spor
2.su321 706 dakika spor
3. EŞİTLİK VAR
@GirLookingForLove =kollontai 360 DAKİKA SPOR
4. @Selvos88 335 DAKİKA SPOR
5. @ikonia 328 DAKİKA SPOR
VEEE DERECEYE GİRMEYİ SON DAKİKADA KAÇIRANLAR
@hotcouture 315 DAKİKA SPOR
@Metebatur 305 DAKİKA SPOR
:))) alemsin :)))Miyav_su ya özendim bende de böyle yazsa diye kimse de şaşırmadı :) şaka yaptım bugün yarım saat yapcam
Tamam cnmİyiyim canım ne olsun annem geldi de o nedenle çok vaktim olmuyor siteye girmeye
Ay cnm cok uzuldumC CallanPinckney tatlım bende ülser cıktı da 3 gundur acillerdeydim spor falan yapamadım bel ölçüm aynı halaanlamıyorum yani bu kadar spora aynı bel hala, benim de direniyo bi yerden sonra gidecek heralde, bugun de spor yapamıycam, yarın hafif hafif yapmaya badlıycam yarın eklerim sporumu yine :)
Ay cnm dikkat etCanimmm cok sukur dune gore iyiyim biraz bulanti ve ishal var ama en azindan ayaga kalktim.
Ince dusuncenden dolayi da cok tesekkur ederim:))
Bu haftakini begenmene sevindim :)))Yaaa ben cok guzelim su fizige bak super:)))
Canim kosturmam o kadar çok ki buraya gelip yazmaya firsat bulamadim, son bi kacgundurnde listeden çikartilmisimdir diye yazmadim, hemen ekliyeyim bugünkü sporunu..
Geçmiş olsun canim.Canimmm cok sukur dune gore iyiyim biraz bulanti ve ishal var ama en azindan ayaga kalktim.
Ince dusuncenden dolayi da cok tesekkur ederim:))
aynen canım saglık olmadı mı insanın tadı tuzu kacıyor cok sukur simdi iyiyim :) spor da fıtıgıma iyi geliyor :) o yuzden yarın baslıycam :)Ay cnm cok uzuldum
Sagligin onemli simdi, duzelsin sporunu da yaparsin, belin de incelir merak etme, once saglik
Geçmiş olsun canim.C CallanPinckney tatlım bende ülser cıktı da 3 gundur acillerdeydim spor falan yapamadım bel ölçüm aynı halaanlamıyorum yani bu kadar spora aynı bel hala, benim de direniyo bi yerden sonra gidecek heralde, bugun de spor yapamıycam, yarın hafif hafif yapmaya badlıycam yarın eklerim sporumu yine :)
sagolasın canım :)Geçmiş olsun canim.
Bu ne biyaaaa..DERECELER
1. @miyav_su 980 dakika spor
2.su321 706 dakika spor
3. EŞİTLİK VAR
@GirLookingForLove =kollontai 360 DAKİKA SPOR
4. @Selvos88 335 DAKİKA SPOR
5. @ikonia 328 DAKİKA SPOR
VEEE DERECEYE GİRMEYİ SON DAKİKADA KAÇIRANLAR
@hotcouture 315 DAKİKA SPOR
@Metebatur 305 DAKİKA SPOR
Tamam akrepcim listeye ekle kendini :)))Canim kosturmam o kadar çok ki buraya gelip yazmaya firsat bulamadim, son bi kacgundurnde listeden çikartilmisimdir diye yazmadim, hemen ekliyeyim bugünkü sporunu..
Bu hafta 2,5 kilo verince sporu artirmayi düşünüyorum zaten, burasi hirsima kirbac olur.
Inan var ya gece 4 e kadar uyuyamadim evelgun ishal de olmasam cat diye catlayacaktim midem oldu davul gibi.Ay cnm dikkat et
Siki giyin, -20 derece ne demek yaa
Haslanmis patates muz ye
Cok tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun canim.