temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Can'ım iki günde katlamasınlazım. Yarın 60 olması lazım . Artmaya başlamış erken yaptıröışsın

Kizlar degerim 38.3 olmus dunden bugune 28 den iyi mi sizce kafam cok karışık:KK17:
Evet canım sen de benim gibi yanlış yaptırmışsın yarın bekle cuma tekrar yaptır. Hem çok üstüste kan verme meleğine lazım kan :KK66: hem de artışına bakarsın 38 e göre değerlendiririz iki kat mı die :KK66: içini ferah tut stres yapma :)

Kızlar bende dört haftalığım henüz gitmedim doktora kan testimde çıktı bir düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var tedirginim çok inşallah bukez alırım kucagıma mide bulantım olmuyor ama hiç benim yaaa korkuyorum yine:110:

Kızlar bende dört haftalığım henüz gitmedim doktora kan testimde çıktı bir düşüğüm birde kimyasal gebeliğim var tedirginim çok inşallah bukez alırım kucagıma mide bulantım olmuyor ama hiç benim yaaa korkuyorum yine:110:
Canim benim de hala olmadi korkma gecenlerde keseyi gordum bende insallah iyi olacak canını sıkma

Evet canım sen de benim gibi yanlış yaptırmışsın yarın bekle cuma tekrar yaptır. Hem çok üstüste kan verme meleğine lazım kan :KK66: hem de artışına bakarsın 38 e göre değerlendiririz iki kat mı die :KK66: içini ferah tut stres yapma :)
Merakimdan yaptirdim canim ya cuma yaptircam artik ins yeterli artar cok sagol cnm destegin icin:KK54: ins bu sefer umutlarim yikilmaz

Kızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum :KK17:

Kızlar bugün yum dan sonraki 12.gündü ve bugün hcg sonucum 51 çıkmıştı. Akşam tam kahverengimsi diyemem ama sarıdan biraz daha koyu renkte bi akıntı oldu. İlk gebeliğim düşük olunca bi an panikledim ama bu kadar erken olmaz diyorum kendi kendime, inşallah yerleşmenin işaretidir. Renk çok koyu olmayınca biraz rahatladım ama yinede sebebini çok merak ediyorum :KK17:
Eyer sikinti oluyosa zaten illa kendini belli ediyor yani hafif kaveringi deyil kirmizi olurdu canim sikma canini benimde gecen damar seklinde kan geldi cok hafif ama kandi yani ben cokda ondan supe etmistim kanaman baslamadigi surece korkma..

Canım benim de hiç mide bulantım yok. Bunları kafana takma bak bir düşük bir kimyasal yaşamışsın. Sıra sağlıklı bir gebelikte bence :KK66: iyi düşün iyi olsun :KK66:

X