temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum büyük ihtimal bikaç ay önce taş dusurmustum sürekli de enfeksiyonla uğraşırım kadın doğum acile gittim beta istedi idrar tahlili istemedi çok sinir oldum napıcam ben maydanoz suyu içemem zararlı napayım pff :KK43:

Canimm, ben sık sık idrara ciktigim icin hastaneye gitmistim orada ogrendim gebeligimi. Adetime 1hafta vardi degerim 17 cikti ve dr bana birden idrar yolu enfeksiyonun var dedi oldukca fazlaydi hemde.. cok endiselendim. Ama korkulacak bisi yokmus.. bol bol su tuket bu tedavinin bi parcasi. Bir de dr un muhtemelen sana suda çözülen bi ilac vericek bebege hicbi zarari yok. Ondan baba 2 adet verdi cok sukur enfeksiyon kalmadi. Korkma sakin..

Canimm, ben sık sık idrara ciktigim icin hastaneye gitmistim orada ogrendim gebeligimi. Adetime 1hafta vardi degerim 17 cikti ve dr bana birden idrar yolu enfeksiyonun var dedi oldukca fazlaydi hemde.. cok endiselendim. Ama korkulacak bisi yokmus.. bol bol su tuket bu tedavinin bi parcasi. Bir de dr un muhtemelen sana suda çözülen bi ilac vericek bebege hicbi zarari yok. Ondan baba 2 adet verdi cok sukur enfeksiyon kalmadi. Korkma sakin..
Canım ben de sürekli tekrarlıyor bu hatta bikaç ay önce de taş düşürdüm kurtulamadım hiç monurol şase diye pembe bi paket mi içinde tek kullanımlık oluyo evde var şuan icmekte tereddüt ettim hamileler de kullanıyo biliyorum benim de kurtarıcım hep vardır ondan ama doktor demeden icmiyim dedim bol su içiyorum başka bişey yapamıyorum şuan

Benim adet dongum duzenliydi 28 gunde bir oluyodum. Adetim 5 gun gecikince gebelik testi yaptim acik pembe cizgi cikti. Aksamina da kan tahlili yaptırdım oyle cikti. Insallah sen de hamilesindir, bence oylesin :) hayirli haberlerini bekliyorum :)
İnşallah cnm ya Allah büyük çok uzun zamandır bekliyorum hatta son bir senedir aramaktan bile vazgeçmiştim. Herşeyin hayırlısı ama olma ihtimalini düşünmek bile sevincime sevinç katıyor. Lakin yine üzülmekten çok korkuyorum. O yüzden de test için hiç cesaretim yok. Pazartesi gününü bekleyeceğim olmazsa o gün gideceğim test için. Haberi sanada girip vereceğim inşallah hissettiğin gibidir. Bence öylesin dedin ya içine mi öyle doğdu yoksa hesaplamalara göre mi öyle geldi cnm?

İnşallah cnm ya Allah büyük çok uzun zamandır bekliyorum hatta son bir senedir aramaktan bile vazgeçmiştim. Herşeyin hayırlısı ama olma ihtimalini düşünmek bile sevincime sevinç katıyor. Lakin yine üzülmekten çok korkuyorum. O yüzden de test için hiç cesaretim yok. Pazartesi gününü bekleyeceğim olmazsa o gün gideceğim test için. Haberi sanada girip vereceğim inşallah hissettiğin gibidir. Bence öylesin dedin ya içine mi öyle doğdu yoksa hesaplamalara göre mi öyle geldi cnm?
Canım inşaallah hamilesindir seni çok iyi anlıyorum doktor sana ve eşine temiz dediyse inan olacak zamanı geldiğinde

Kizlar birsey sorabilirmiyim doktoru bol su ic diyen varmi yani daha yeni bebis ama surekli 2.5 - 3 litre su mu icmek lazim acaba ben fazla icemiyorum bebege sikintisi olurmu acaba bilgisi olan ??

Kizlar birsey sorabilirmiyim doktoru bol su ic diyen varmi yani daha yeni bebis ama surekli 2.5 - 3 litre su mu icmek lazim acaba ben fazla icemiyorum bebege sikintisi olurmu acaba bilgisi olan ??
Yok canım bol su iyidir hatta ben günde bitane sade maden suyu içiyorum içinde kalsiyum magnezyum var tam bebeğe bu zamanlarda lazım

Temmuz 11 görünüyor çok heyecanlıyım. Fakat kanamalı gebelik ve düşük tehlikesi olduğu için fazla bağlanmak istemiyorum. Bana dua edin lütfen...biri regl sancısı mı dedi. ağlattı geçen gün. çok bekledim bebeğimi onu çok istedim. Bu perşembe kalp atışına bakıcaz

2.5-3 lt dedi benim doktorum da canım. Ama bende icemiyorum. 1.5-2 lt anca oluyor

Dedigin gibi Allah buyuktur canim inancini kaybetme sen, genelde beklemedigin umudunu kestigin zamanda oluyor ya zaten boyle guzel haberler :) icimden oyle gecti bana hamilesin gibi geliyor, hesaplamalara gore de baya zaman gecmis uzerinden o yuzden yuksek ihtimal diye dusunuyorum. Stres yapmadan bekle o zaman pazartesiyi, insallah hakli cikarim hislerimde canim :)

Dedigin gibi Allah buyuktur canim inancini kaybetme sen, genelde beklemedigin umudunu kestigin zamanda oluyor ya zaten boyle guzel haberler :) icimden oyle gecti bana hamilesin gibi geliyor, hesaplamalara gore de baya zaman gecmis uzerinden o yuzden yuksek ihtimal diye dusunuyorum. Stres yapmadan bekle o zaman pazartesiyi, insallah hakli cikarim hislerimde canim :)
İnşallah cnm benim çok sagol güzel dileklerin için

Kızlar ben bebegimin kalp atışını gordugumde bana doktor bebek yukarda dedi 10 gun icinde duzelmesi gerek dedi aranizda bunla karsilasan var mi

[QşalUOTE="Meryemmehmett, post: 49023235, member: 777924"]Korkma canım benimki 2 hafta geride gayet normal bu da ortalama yumurtlama gününde tutmuş çok şükür demek.

Sen kendin korkma zaten ilk kese görünür sonraki hafta bebek görünür sonraki hafta kalp atışı inşallah[/QUOTE]
İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız teşekkür ederim ilgin için

Goz
Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı :21: 8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda :emir_bebek: inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh :dua: :KK200:
Gözün aydın :KK200: çok sevindim darısı başıma :anneadayı:
:nazar:

OTE="elmol, post: 49021373, member: 626377"]Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum büyük ihtimal bikaç ay önce taş dusurmustum sürekli de enfeksiyonla uğraşırım kadın doğum acile gittim beta istedi idrar tahlili istemedi çok sinir oldum napıcam ben maydanoz suyu içemem zararlı napayım pff :KK43:[/QUOTE]
Geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bol su içmek iyi gelebilir

X