- 24 Ekim 2009
- 161
- 164
- Konu Sahibi baldan_madam
Merhaba hamiş olduğunu yeni öğrenenler.. ben de sizinle aynı heyecanı yaşıyorum iki gündür... böyle bir konu açılması çok iyi olmuş... ben de katılabilir miyim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdayım canımmm naptın görüşmeyeli ??kızlar nerdesiniz :) @Yagiz kaganim Zehna67 @eelliifFB melegini_bekliyor Nonipo ferishhh @medgic26
haberleri beraber aldık beraber takip edelim
evet canım ara ara batma sancılar giriyo ve belim ağrıyo devam eden belirtilerim de aşırı susamam ve idrara çıkmam göğüs acımasıkızlar bedeninizde şu an değişim hissediyormusunuz? ya da devam eden belirtileriniz var mı? benim özelliklede 2-3 gündür alt karın bölgemde tuhaf şeyler hissediyorum, ağrıyor gibi, baskı gibi sanki. Böyle hisseden var mı aranızda?
canım bende de var zaman zaman böyle adet ağrısı gibi saplanıyor ama çok kısa sürüyor. bebişlerimiz tutunmaya çalışıyor sanırım birde karnım sanki 3-4 aylık gibi şiş oluyor arada. gazımda yok ama şişiyorum taş gibi oluyor karnımkızlar bedeninizde şu an değişim hissediyormusunuz? ya da devam eden belirtileriniz var mı? benim özelliklede 2-3 gündür alt karın bölgemde tuhaf şeyler hissediyorum, ağrıyor gibi, baskı gibi sanki. Böyle hisseden var mı aranızda?
evet canım ara ara batma sancılar giriyo ve belim ağrıyo devam eden belirtilerim de aşırı susamam ve idrara çıkmam göğüs acıması
ay bilmiyorum ki canım heyecanlar heyecanlar sen nasılsın?Bende burdayım canımmm naptın görüşmeyeli ??
Var canım olmazmı, aynı bnmde öle, bazen batma bazen regl ağrısı bazen karın sertliği şişkinliği, bazen bel ağrısı vb değişkenlikler. Hepimizde vardır. Sonuçta rahimde günden güne büyüyüp gelişen ve dahada yerleşen kese var. Panik yapma normal hepsi canmkızlar bedeninizde şu an değişim hissediyormusunuz? ya da devam eden belirtileriniz var mı? benim özelliklede 2-3 gündür alt karın bölgemde tuhaf şeyler hissediyorum, ağrıyor gibi, baskı gibi sanki. Böyle hisseden var mı aranızda?
gece kalkmadım hiç ama yatmadan on kere gidiyorum belki de suya evet ya çok içerdim ama şimdi içim yanıyo öyle içiyorum çok daha fazlanormalde fazla su içmeyen biriyken çok fazla su içiyorum ben de. ayrıca geceleri de 3-4 defa lavaboya gitmek zorunda kalıyorum
kızlar hepiniz hoşgeldiniz :) herkes benim kadar heyecanlı mı merak ediyorum 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum Nonipo melegini_bekliyor serenapak
hoşgeldin canım :) bugün ilk defa midem bulandı sabah ama biraz tuzlu peynir yiyince geçti ama benim daha çok yeni :) geldiğin iyi oldu seni takip edicez tecrübelerinden yararlanırızselam kızlar bende temmuz annesi olcam Allah'ın izni ile. Sabah bulantı ile uyanıyorum öğleye doğru bişeyim kalmıyor? Sizde bulantılar ne durumda ?
Benim ikinci gebeliğim Can'ım. Hepinizin yavrusu hayırlı olsun inşlh. İlkinde sürekli kusardım bunda sadece sabah bulanıyo içim. Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunhoşgeldin canım :) bugün ilk defa midem bulandı sabah ama biraz tuzlu peynir yiyince geçti ama benim daha çok yeni :) geldiğin iyi oldu seni takip edicez tecrübelerinden yararlanırız
biz cinsiyetini öğrenene kadar ona "nohut" ismini taktık nohut öyle nohut böyle konuşuyoruz sürekli :) ama hala durup durup birbirimize anneee babaaa die sesleniyoruz kabullenemedikbiz daha akşam eşimle "nasıl yani, 250 gün sonra biz artık 3 kişi mi olacağız" diye şaşırmış halde konuşuyoruz. o da ben de alışmaya çalışıyoruz :))
canım ben de 26 sına doktordan randevu alıcam sence kese görünür mü o zamana?Bende burdayım canım. Keseyi gördüm cmtesi günü çok şükür. Darısı 3 aralıkta kalp atisina insallah
canım benim doktorum hcg 2000 üzerinde keseyi görürüz demişti önceki gebeliğimdecanım ben de 26 sına doktordan randevu alıcam sence kese görünür mü o zamana?
Ayyy yaa bendede aynısı valla canım ama dün doktora gitmiştim öylesine kesem büyümüş azcık dahaa onu ögrendimmay bilmiyorum ki canım heyecanlar heyecanlar sen nasılsın?