- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- Konu Sahibi baldan_madam
Teşekkür ederim bata son 5-6 bakalım inşallah adet olmam canım :)
hadi inşallahhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bata son 5-6 bakalım inşallah adet olmam canım :)
Yok canım kullanmıyorum değerlerin güzel dedi doktor. Sadece değerleri gösterdim muayene olmadım daha hiç. Kullanmıyorum ama çok yoruluyorum çok halsizim duracell kullanmayan diğer oyuncak gibiyim bu araprogaston mi kullanıosun o mide bulantısı ve uyku yapar
Hayırlı olsun canım hoşgeldin acile gidebilirsin hemen çıkar sonuç ya da özel bi hastaneye yaptirabilirsinkızlar perşembe kanda gebeliğimi öğrendim değerim 47,3 dü, bugün tekrar öğrenmek istiyorum, ama aile hekimleri kapalı bugün, nereden öğrenebilirim acile mi gitmem gerek normal hastanelerin, hemen sonuç veriyorlar mı, acemiyim o yüzden soruyorumm kızlar
Progesteron tahlilin de yapıldı mı ? benim ona bakilmadi daha canım yaYok canım kullanmıyorum değerlerin güzel dedi doktor. Sadece değerleri gösterdim muayene olmadım daha hiç. Kullanmıyorum ama çok yoruluyorum çok halsizim duracell kullanmayan diğer oyuncak gibiyim bu ara
Canım devlet hastanesi acil yapıyor mu bilmiyorum ben özele gittim 34 tl karşılığında yaptılar ve en geç iki saate çıktı. Devlete de gidersen doktorum istedi artışı görmek için falan de sağlık ocağında da yaptırdım yok kaçıncı günün yok kaç aylık evlisin bisürü soru sordu bana yapana kadar onu dedim tamam dedi. Gerçekten de istemişti zatenkızlar perşembe kanda gebeliğimi öğrendim değerim 47,3 dü, bugün tekrar öğrenmek istiyorum, ama aile hekimleri kapalı bugün, nereden öğrenebilirim acile mi gitmem gerek normal hastanelerin, hemen sonuç veriyorlar mı, acemiyim o yüzden soruyorumm kızlar
teşekkür ederim canm hepimizin hayırlı olsun, ozaman özel bir acile gideyim hızlı olsun ah bu sabırısızlıklarımızHayırlı olsun canım hoşgeldin acile gidebilirsin hemen çıkar sonuç ya da özel bi hastaneye yaptirabilirsin
Yok canım yapılmadı cts gidicem doktora muayeneye. Sorun olur mu canım sence geç mi çok? Kadın doğumcu öyle dedi daha erken on gün sonra git dediProgesteron tahlilin de yapıldı mı ? benim ona bakilmadi daha canım ya
Devlette de yaptirabilirsin ama biraz sorun yapıyolar sanki ceplerinden çıkıyo artışı görmek istedi doktorum bu güne denk geldi dersin canım özelde tabi hiç sorunsuz yapabilirsinteşekkür ederim canm hepimizin hayırlı olsun, ozaman özel bir acile gideyim hızlı olsun ah bu sabırısızlıklarımız
özel acilde 34 almalarıda ilginç, acilde para alyorlarmıymış ben yasak sanıyordum, neyse yapcak bişey yok yakınımda devlet de yok zaten mecbur soyulacas yineCanım devlet hastanesi acil yapıyor mu bilmiyorum ben özele gittim 34 tl karşılığında yaptılar ve en geç iki saate çıktı. Devlete de gidersen doktorum istedi artışı görmek için falan de sağlık ocağında da yaptırdım yok kaçıncı günün yok kaç aylık evlisin bisürü soru sordu bana yapana kadar onu dedim tamam dedi. Gerçekten de istemişti zaten
Yok canım geç degil tam zamanı kese de görünür daha rahat olursun sonrasında ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum diğer hafta ama bu haftaiçi de bi Prof vardı araştırmada riskli gebeliklere bakıyo ona gitmeye de çalışıcam düşük olduğu için bide pko var sıra almak zor biraz bakalımYok canım yapılmadı cts gidicem doktora muayeneye. Sorun olur mu canım sence geç mi çok? Kadın doğumcu öyle dedi daha erken on gün sonra git dedi
Özelde acilde yapmadı canım direk kan almaya gönderdi tahlil parasını karşılayıp yaptırdım. Doktorla görüşmeden hiçözel acilde 34 almalarıda ilginç, acilde para alyorlarmıymış ben yasak sanıyordum, neyse yapcak bişey yok yakınımda devlet de yok zaten mecbur soyulacas yine
Özel acilden giriş yapmaz test için canım direk laboratuvar girişi yapar ondan ücretliözel acilde 34 almalarıda ilginç, acilde para alyorlarmıymış ben yasak sanıyordum, neyse yapcak bişey yok yakınımda devlet de yok zaten mecbur soyulacas yine
Özelde acilde yapmadı canım direk kan almaya gönderdi tahlil parasını karşılayıp yaptırdım. Doktorla görüşmeden hiç
canları sağ olun valla baya bir bilgisizmişim bu konularda şimdi anladımgidip boşyere cingar çıkartcaktım yoksaÖzel acilden giriş yapmaz test için canım direk laboratuvar girişi yapar ondan ücretli
Yok canım kullanmıyorum değerlerin güzel dedi doktor. Sadece değerleri gösterdim muayene olmadım daha hiç. Kullanmıyorum ama çok yoruluyorum çok halsizim duracell kullanmayan diğer oyuncak gibiyim bu ara
Niye öyle düşünüyorsun canım ben de kimyasal geçirdim yine aynıydı belirtiler hiç farkı yoktu herkesin belirtisi de farklı olur kötüyü çağırma canım benimBende bişey yok daha belki de kimyasaldır benim ki hayırlısı olsun diyelim.
Niye öyle düşünüyorsun canım ben de kimyasal geçirdim yine aynıydı belirtiler hiç farkı yoktu herkesin belirtisi de farklı olur kötüyü çağırma canım benim
Genelde fitil olarak alındığında etkilemiyor diye söylüyo kızlar ben başlamadım kullansam mi bilemedim doktora sorarım benim de kimyasal var Allah yaşatmasın canım kanda ne çıktı en son ?Canım öyle de elimde değil boş gebelik olacağına kimyasalı tercih ederim. gece fitil olarak progestan koyuyorum günde 1 tane evde var ne olur ne olmaz diye sabahları başımı o donduruyor olabilir mi
Kötü düşünme canım benim belki de çok sağlıklı güzel mi güzel tonton bir bebişin olacak. Üzme onu şimdiden. Sen ne hissedersen o da hisseder üzme kendiniBende bişey yok daha belki de kimyasaldır benim ki hayırlısı olsun diyelim.