temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim inan 1.5 yil bekledigim o soylenen belirtilerden hicbiri olmadi :) ne akinti ne koku hicbirsey yoktu sadece gogus agrim normalden fazlaydi birde bel agrim vardi adete 5 gun onceden basladi adet 10 gun gecinceye kadar asiri sekilde devam etti suan azaldi yani cokda belirti olmuyor onemli olan adetin gecikmesi bence :)

saol canım :) Zaten adetle aynıymış belirtileri sinsi hamilelik belli etmiyo pek kendini :)

Biz hamile olmak istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz bende geçen uçuk çıktı valla baktım belirti mi acaba diye :KK48:
Sonu hüsrandı tabiki :)

Kızlar ben acaip yoruluyorum sizde oluyor mu? Daha ilk aydan böyleyse son üç ay kış uykusuna yatarım ben heralde :KK48: bugün izinliydim eşimle mağaza gezdik 2-3 saatte dedim eve gidelim yatayım :KK45:
Bende yoruluyorum cnm ve hareket ettigim zaman kasigimda karnimda batmalar oluyor 3 gundur ayaklarimi uzatip oturup yatiyorum:-)yemek yapmak icimden gelmiyor dusununce bile midem bulaniyor kendi yaptigimi yiyesim gelmiyor

Kızlar selam, şimdi doktordan geldim. Bütün ağrılar için normal dedi. aşırı sancı veya kanama olmadığı sürece dert etmene gerek yok, rahim büyüyor dedi. bugün 170 ile öğrendim. adet gecikmemin 8. günündeyim, muhtemelen geç döllenme dedi ki öyle. tek ilişki adete 7-8 gün kala olmuştu hatta yumurtlamayı çok geçmiş hayatta olmaz demiştim ama Allahın işi işte :) haftaya cuma keseyi görmek için çağırdı. dış gebelik vs vs tabii ki var ama rahim sağlıklı gözüküyor tahminimce güzel bir gebelik diyerek de içimi rahatlattı. bugün folio ya başlıyorum.

Umarım hepimiz için hayırlısı olur <3

baldan_madam baldan_madam bende geldımmmmmm bugun ogrendım beta hcg 117 :dua:
daha doktorla gorusmedım ama deger normal bı deger sanırım .. :halay::halay:
sımdı sıze sorum kese ıcın ne zmn gıtmem gerek ya da sımdı hemen gıtmem mı gerekıyor ..
Canımm hoşgeldin çok şükür bekleyen herkes yavaş yavaş geliyor yanımıza ::KK76: canım bugün benim bat günüm normalde. Haftaya cts gidicem muayene olmadım hiç. Sadece sordum doktora kan ver dedi 5000 leri görünce gel dedi. Hesaplarıma göre haftaya cuma falan oluyo bakalım hayırlısı:anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum :p
3-4 gün gecikti adetim bugün sabah idrar testinde çift cizgiyi gördüm şükür kan testi de yaptim 900 çıktı değerim
Sizce bu değer cok yüksek değilmi ya yoksa normal mi bi fikri olan :KK4:

Canımm hoşgeldin çok şükür bekleyen herkes yavaş yavaş geliyor yanımıza ::KK76: canım bugün benim bat günüm normalde. Haftaya cts gidicem muayene olmadım hiç. Sadece sordum doktora kan ver dedi 5000 leri görünce gel dedi. Hesaplarıma göre haftaya cuma falan oluyo bakalım hayırlısı:anneadayı::KK200:

Hmm ozmn bende haftasonu bide hafta kan vereyım değere gore doktorla konusayım . İnşallah saglıkla devam etsin gebeliklerimiz hayirli olsun:KK200:

3-4 gün gecikti adetim bugün sabah idrar testinde çift cizgiyi gördüm şükür kan testi de yaptim 900 çıktı değerim
Canım hayırlı olsun :) evet değerin yüksek ama belki erken yumurtlama olmuştur bir ihtimal de ikiz olabilir:KK19: 48 saat sonraki değerin önemli :KK66:

Çok güzel çıkmış canım stres yaşamadan keseyi görürsün pazartesi salı hayırlısıyla ben daha bi hafta beklicem

X