- Konu Sahibi baldan_madam
amin canım :))Hoşgeldin canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım :))Hoşgeldin canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Amin canım eylülde bi kimyasal düşüğüm var tedirginim biraz zaman geçmiyor inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar alalım kucağımıza
Ay inşallah amin canım su süreci birlikte sağlıkla geçirelimAmin canım ama hic stres yapma... Bu ay hic umudum yoktu tamamen kafamdan silip atmıştım ki hic beklemedigim anda geliverdi İnşallah sımsıkı tutunurlar hepsi annelerine
Benim bata 5 gün kala öğrendim canım bata 4 gün kala 38 çıkmıştı değerim :) gerçi iki kat düşününce senin 3-4 gün geçmiş değerin normal aslında :)Evet büyük ihtimalle erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum bende artık Allahtan hayırlısı
Sen ne zaman öğrendin peki daha yenisin galiba sende
Benim bata 5 gün kala öğrendim canım bata 4 gün kala 38 çıkmıştı değerim :) gerçi iki kat düşününce senin 3-4 gün geçmiş değerin normal aslında :)
Cumartesi 55 ti canim , daha güzel artışlar senin olsun inşallahCok iyi cikmis degerin canim maşallah bi onceki kacti nezman yaptırmıştin 1000 lerde anca gozukuyor kese haftaya cumaya kalmaz boyle yukselirse degerlerin bence
Maşallah canım aşağı yukarı aynı gidiyoruz desene benim dün 69 du bugün 110 ları bulmuştur herhalde ay sağlıkla gelsinlerrrKizlar degerim 38den 112 yukselmis 2 gunde sukurler olsun
Aynen canim ayni gidiyoruz icim rahatladi valla ins sağlıkla ilerlesin bebislerimiz yarin doktora gidicem bakalim ne dicekMaşallah canım aşağı yukarı aynı gidiyoruz desene benim dün 69 du bugün 110 ları bulmuştur herhalde ay sağlıkla gelsinlerrr
Ben de haftaiçi gidicem bakalım azcık da büyüsün keseyi de diğer cumartesi veya pazartesi görürüz herhalde :)Aynen canim ayni gidiyoruz icim rahatladi valla ins sağlıkla ilerlesin bebislerimiz yarin doktora gidicem bakalim ne dicek
Benim agrilarim var bide daha once 2 kez gelismedi bebegim o yuzden kontrol oluyim diyorum icime sinmiyor ilac falan verir belki cumartesi kalmaz bence 600 gecince vajinal ultrasonla gozukuyor daha once gorunmustu benim canimBen de haftaiçi gidicem bakalım azcık da büyüsün keseyi de diğer cumartesi veya pazartesi görürüz herhalde :)
Aaa o kadar erken görünüyo mu canım çok iyi olmus beklemek çok zor ya bana doktor 2000 den önce bişey diyemeyiz dediBenim agrilarim var bide daha once 2 kez gelismedi bebegim o yuzden kontrol oluyim diyorum icime sinmiyor ilac falan verir belki cumartesi kalmaz bence 600 gecince vajinal ultrasonla gozukuyor daha once gorunmustu benim canim
Ne biliyim her doktor farkli soyluyor kesin gozuksun diye heralde ama benim oglumda gozukmustuAaa o kadar erken görünüyo mu canım çok iyi olmus beklemek çok zor ya bana doktor 2000 den önce bişey diyemeyiz dedi
Gördükten sonrası hele kalp atışı duyulunca daha rahat seyrediyor değil mi hamilelik şuan hem stres hem tedirginlik var bide başımızdan düşük geçince zor Allah a emanetler yavrularimiz kucağımıza alalım inşallahNe biliyim her doktor farkli soyluyor kesin gozuksun diye heralde ama benim oglumda gozukmustu
Bencede öyle canım. Bana da 5000 den önce gelmene gerek yok dediNe biliyim her doktor farkli soyluyor kesin gozuksun diye heralde ama benim oglumda gozukmustu
Evet canim kalp atisini duy ondan sonrasi kolay ama dusuk yasadigim icin ben dogana kadar her tuvalete gittigimde leke gelcek diye korkmuştum iyi dusunelim iyi olsun yavrularimizGördükten sonrası hele kalp atışı duyulunca daha rahat seyrediyor değil mi hamilelik şuan hem stres hem tedirginlik var bide başımızdan düşük geçince zor Allah a emanetler yavrularimiz kucağımıza alalım inşallah
5000den sonra karindan gozukur cnm 1000lerde vajinal ultrasonla gozukuyor benim erken gozukmustu ama 5000 cok demis doktorun benceBencede öyle canım. Bana da 5000 den önce gelmene gerek yok dedi
Canim hoş geldin sende buraya bizim diyer kizlarida cagirirmisin ben etiketlemi bilmiyorum biz diyer topikte birbirimize cok yoldaş olduk :)günaydın güzel anneler bende inş Allah izin verirse temmuz annesi olacağım
progaston mi kullanıosun o mide bulantısı ve uyku yaparayy sorma canım akşam en sevdiğim dizinin yarısında uyukladım