temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı :KK43: dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor:KK43: normal mi böyle ağrı olması?
normal diyorlar.benimde ara ara oluyor batma sancı..

21 ekim son adet canım, bugun kan verdım tekrar çıkan değere gore kesınleşicek doktora gideceğim 1000 geçerse vajinal ultrasonla goruruz keseyı dedı doktor bakalım sonuç bekliyorum :)
Benimde 20 ekim bir gun varmis aramizda ağrılarimdan dolayi bende yarin gitmeyi planliyrm sonucunu haber ver bizede canim

Kızlar vajinal muaneye bebeğim haftasıyla uyumlu karından 4 gün geri çıktı. Acaba cihazdan mı ki?

Kızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı :KK43: dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor:KK43: normal mi böyle ağrı olması?
Canım doktora görün istersen. Benim de ara ara ağrım oluyor ama geçiyor hemen bilmiyorum ki :KK43:

merhaba kızlar sizde de bel ya da bacak ağrıları var mı çok yorucu bir işim yok ama akşam eve gittiğimde belim ve bacaklarım çok ağrıyor normal mi sizce

Canım gidiyo bu gruba katılmaya hepinize maşallah kızlar ne güzel tatlı telaşlarınız var :nazar:

çok istiyorum ağustosda doğum yapmayı ama bi hamile kalsam bat a 5 gün var şu an sağlam bi belirtim yok dua edin bana da aranıza geliym
:anneadayı::KK200:

benımde yoktu hayatım oyle ağam şaham bı belirtim dua et çoook çalış :) :) :)

X