- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.261
Benim pco sorunum vardı canım hep doktor kontrolundeydimBen de şu aralar eskiye nazaran sık giriyorum tatlım. Benim yaş iyice gitmeden ikinciyi istiyoruz :)) ama hormon engeline takıldım bu defa da. Geçen ay tahlil verdim fsh ve lh yüksek çıktı, moralim bozuldune yapabilirim diye fikir edinmek için buralardayım. Hayıt otuna başladım. Kullanıp da fayda görenler çok burda. Umarım ben de faydasını görürüm.
Aynen canım, var aynı problemi yaşayanlar. İşte bi Hayıt kullanarak çözüm buldum diyenler vardı. Ben de kullanıyorum, bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı en başta tabi.Benim pco sorunum vardı canım hep doktor kontrolundeydim
Ama kk da vardır illa ki bu sorunu yaşayan bi bak bakalim
Kesinlikle öyleAynen canım, var aynı problemi yaşayanlar. İşte bi Hayıt kullanarak çözüm buldum diyenler vardı. Ben de kullanıyorum, bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı en başta tabi.
Ayyy canımm benimmm, mesajını görünce nasıl Mutlu oldum anlatamam :) bizim bal, girmiyor artık heralde diyordum. Çok sevindim çınarın iyi olmasına, maşallah paşamıza. Benim kızım da iyi çok şükür, tek derdimiz yaramazlık :)
Ben de bi ara girmiyordum da şimdilerde daha düzenli giriyorum. Az konuşmadık buralarda, özleniyorsunuz
Kızlar ben de gireyim arada diye niyetlendim. Muhabbet ettiğimiz günleri özlüyorum. Ne kadar güzel günleri paylaştık. Aynı zamanda zor stresli günleri. Bir çok arkadaşımızdan çok şey paylaştık burda. Sizi seviyorum ve özlüyorumSlm kızlar nasılsınız
Msjinizi görünce bende çok mutlu oldum
Gel valla kuzum ne iyi olurKızlar ben de gireyim arada diye niyetlendim. Muhabbet ettiğimiz günleri özlüyorum. Ne kadar güzel günleri paylaştık. Aynı zamanda zor stresli günleri. Bir çok arkadaşımızdan çok şey paylaştık burda. Sizi seviyorum ve özlüyorum
Bildirim için mail geliyordu önceden artık gelmiyor o yüzden farketmiyorum birşey yazıldığında. Ayarları düzenleyebilirsem daha sık giricem
Merhaba balım benim :) ben iyiyim çok şükür, benim kızçe de geçen hafta biraz rahatsızlandı, ateşi bi çıktı bi indi. Bir haftada ancak kendine gelebildi yavrumkızlar nasılsınız?
Kuzularınız nasıl? hayat nasıl gidiyor? :)
elmasli canım bebeğin nasıl oldu? sen nasılsın? Çok zor şeyler yaşıyorsunuz. sen çok güçlü bir annesin. İnanıyorum ki güzel günler yakın
Merhaba balım benim :) ben iyiyim çok şükür, benim kızçe de geçen hafta biraz rahatsızlandı, ateşi bi çıktı bi indi. Bir haftada ancak kendine gelebildi yavrumşimdi o da iyi şükür olsun. Bu arada bi de müjde vereyim, hamileyim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. İnşallah sen de çınar da iyisinizdir.
@elmasli canım, ben de merak ediyorum seni. İnşallah her şey yolundadır.
Topikteki herkese selamlar, hepinizi öpüyorum.
Selam kızlar nasıl özlemişim hepiniziyaa çok sevindim canım yaa hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun umarım
Çınar da iyi Çat pat birşeyler söylüyor kendince. konuşabilse rahatlıycaz ama başlamadı daha onun sıkıntısı var. Sizinkiler ne alemde kızlar konuşuyorlar mı? :)
Merak ediyorlar herşeyi ne güzel ☺Bir konuşsalar rahatlayacağız sanki :)
Bizde de var o sorma işi. ıh ıhh herşeyi soruyor ıh ıhhla herşeyi de anlatıyor sıpa
Erkek çocukları hep aynı demek ki bizimkide agaba agaba diye geziyor habire. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm:)Benim oğlumda maşallah hayvalnlarrın birçoğunu biliyo. Dışarıda ya da tv de Görünce isimlerini ya da seslerini çıkarıyor.
Hatta onu seven teyzelere ayı diyordu geçenlerde habire...çocuk işte nerden aklına geldiyse :)
Bu aralar özellikle babasına sürekli baba ağaba (araba) nennn diyor anahtarı alıp.
Şuan değişen havalardan grip oldu yine. Kış boyu köpek dişlerimizi çıkardık diye hep hastaydık maalesef neyse çok şükür kurtulduk.. :)
Hepinizin çocukları iyidir inşallah. (ARTIK BEBEK DEĞİLLER)
Amin çok teşekkür ederim.Erkek çocukları hep aynı demek ki bizimkide agaba agaba diye geziyor habire. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm:)
BEBEK DERKEN BEBISLERIMIZ DEDIM YANI HEPSI HALA GÖZÜMÜZDE ILK DOĞDUĞU MINIKLIKTE DIYE DÜŞÜNEREK. ELBETTE ÇOCUKLAR AMA BIR YANDAN DA ONLAR SEVIMLI MI SEVIMLI BIRER BEBISLER
Benimki de geç konuşanlardan olacak sanırım canım, arada attırıyor bazı kelimeleri de daha konuşma olayına girişemedik :)) anlama ve hareketle anlatma süperyaa çok sevindim canım yaa hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun umarım
Çınar da iyi Çat pat birşeyler söylüyor kendince. konuşabilse rahatlıycaz ama başlamadı daha onun sıkıntısı var. Sizinkiler ne alemde kızlar konuşuyorlar mı? :)
Teşekkür ederim canım benim
hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinBende yeniden hamileyim kızlar darısı isteyenlere inşallah.. :)