temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

öncelikle geçmiş olsun güzelim. Alerjik durum zordur yaşamadım ama öyle duydum hep. O gece durduk yere çığlıkları dişten olabilir. benim oğlanda hep öyle oldu. Ama dün akşam öyle böyle mızmız değildi temiz hava çarptı sanırım. birazcıkta yandık galiba.
evet çığlık alerjik değil kesin çünkü sanki bianda canı yandı. anlık bişey gibi yani. sonrasında ağlamadı bile hemen uyudu.

Günaydın kızlar... doğumdu işti derken ben bayağı ara verdim buraya. Ağustos 14 doğumlu oğlum var. 8. ayımızı bitirdik. 5 aylıkken alttan 2 tane diş çıkardı öylece kaldık:halay:desteksiz oturabiliyor. ama birşeye uzandığında yamuluk düşüyor kalkamıyorda. Biraz tembeliz emekleme yok gideceği yere yuvarlanarak gidiyor. İştahımız beni deli edecek kadar çok iyi:nazar:. Açlığa tahammülümüz yok bir oturuşta nerdeyse benimle bir yiyecek. Biz ailecek yemek ayırt etmeyiz hamileliktede çok güzel beslendim sanırım etkili. Birazda genetik.Tek sevmediği yoğurt oda midesine dokunuyor sanırım benim gibi Yoğurt yediği gün hep kusuyor. Suyu çok seviyor. Deli gibi su içiyor.
Kendi kendine yemeğe başlamadı bu ay sonundan itibaren kaşık çatalı eline vereceğim. bir iki denemem oldu kaşığı gırtlağına kadar soktu öğürdü:)
Kucak delisi beni yerimde oturtmuyor maalesef. odanın içinden yanından kalktığım gibi ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu da beni çileden çıkarıyor. Yemek yiyemez tuvalete gidemez hale geldim. Diyeceksiniz hadi bırak ağlar ağlar alışır yok alışmıyor hiç:mad:

8 aylık bebeklerinize her yemeği yediriyormusunuz/yedirdinizmi. Yumurta akı, bal hariç.

Bizde 8 aylik olduk ikiside emeklemiyorlar desteksiz oturabiliyorlar biri donuyor digeri daha ogrenemedi 2 ser disimiz cikti demaklaricok kasiniyor kasik veriyorum ellerine oynuyorlar agzina sokup yasakli seyler dosinda herseyi tattiriyorum ayirt etmiyorlar ama az yiyorlar buyudukce zorlasiyor bakimlari nefes aldirmiyorlar

valla bende whatsapa katıldım. ama buranın tadı gibi olmuyor yetişemiyorum ben valla arkadaşlara :KK43: hayranım hem çocuk bakıyorlar hem yazışıyorlar ben elime zor alıyorum tlf.

Gayet güzel yetişiyoz valla terapi gibi geliyo çocukla uğraşırken kafamız dağılıyo oh miss..  :halay:muhabbet güzel istediğimiz her konudan futursuzca bahsedebiliyoruz bebeklerimizi paylaşabiliyoruz agucuk bugucuk ağzını burnunu yiyebiliyoruz filan daha ne olsun:rolleyes: burdan grup kurucumuz dileği kkdan uzaklaştıran moderatör arkadaşlara sesleniyorum anayız biz ana hemde bir değil o gurupta bulunan her bebeğin annesi gibiyiz artık öyle içten öyle samimi seviyoruz... Evet burdada herkesle samimiydik ama orda bambaşka bi ilişkimiz oldu arkadaşlarımızla.. İyiki dahil oldum iyiki grubu kurdun dilek seni seviyoz yöneticimisss kıymetlimissss..... :KK36::KK36::KK36:

Gayet güzel yetişiyoz valla terapi gibi geliyo çocukla uğraşırken kafamız dağılıyo oh miss..  :halay:muhabbet güzel istediğimiz her konudan futursuzca bahsedebiliyoruz bebeklerimizi paylaşabiliyoruz agucuk bugucuk ağzını burnunu yiyebiliyoruz filan daha ne olsun:rolleyes: burdan grup kurucumuz dileği kkdan uzaklaştıran moderatör arkadaşlara sesleniyorum anayız biz ana hemde bir değil o gurupta bulunan her bebeğin annesi gibiyiz artık öyle içten öyle samimi seviyoruz... Evet burdada herkesle samimiydik ama orda bambaşka bi ilişkimiz oldu arkadaşlarımızla.. İyiki dahil oldum iyiki grubu kurdun dilek seni seviyoz yöneticimisss kıymetlimissss..... :KK36::KK36::KK36:
sahi
Neden bamlandi dilek

Kızlar merhaba bayadır giremıyordum oğlum 9 aylık oldu 6. Ayda tekrar adet gormeye baslamıstım hatta bi ara hamılelıkten suphelenmiştim spirali taktırsammı doye dusunurken hamileyim tekrar :) bugun test yaptım damlattıgım gıbı ıkı cızgıyı gordun gozlerım yerınden cıktı :KK70: agladım guldum kendıme geldım anca. Zaten uzatmadan ıkıncıyı ıstıyordum ama bu kadar erken düşünmemiştim pazartesı kan verıcem ama ıkı test yaptım ıkısıde pozıtıf . Hayırlısı olsun bu ay cok guzel bi iş teklifi almıştım bu sefer spira taktırayım dıyordum ki olmadı :) szede haber vermek ıstedım oglumu ıhmal edermıyım ıkısınede yetermıyım bılmıyorum ama gelen kısmetıyle nasıbıyle gelırmıs kan sonucundan sonra aılellere soylucex tepkılerı merak edıyoruz acıkcası :KK70:
Ayyyy ben de epeydir giremiyordum canım, girip de hamile olduğunu okuyunca çok mutlu oldum. Hayırlı olsun, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. :anne::KK200:

benim oğluş 2 haftadır biraz korkuttu. hiç birşeyi okken durup duruken gece boğuk bi sesle uyandık önce burnu tıkalı zannedip sprey falan sıktım sonra uyudu. fakat 3 saat sonra falan hepten nefes alamıyormuşçasına boğuk sesle kalkınca acile gittik. krup diye bişey olmuş. neyse hava verip ele geldik. sonra biz de cihaz aldık hatta. neyse ertesi gün hepten daha kötüğ oldu gündüz iyi ama gece çok kötü olunca yine acile gittik bu sedfer iğne falan yaptılar o baya rahatlattı. kendi doktoruna gtürdüm gündüz, kulaklarında kızarıklık görünce antibiyotik başladı. bir de alerji damlası verdi. zaten burnu sürekli tıkalı gibiydi. neyse öyle böyle bi 10 gün geçince baktım hala ara ara o sesi duyuyorum ağladığında ya da gece ani uyandığında dedim bu böyle olmayacak, iyi bir çocuk alerji doktoruna götürdüm. kendi doktorunun verdiği alerji damlasına ek bi damla daha verdi. bir de burun spreyi. burnu alerjik rinitmiş ileri seviyede sanırız genetik, baba da alerjik biz de. 2 hafta boyunca epey sıkı bir diyete soktu beni de bebeği de. sonrasında ilaçları kesip, deri altından ve kandan test yapacak. bakalım o ekstra damlayı da kullandığımızdan beri o boğuk ses ortadan kalktı. kulaklar da düzelmiş. umarım çok zorlayıcı bişeye çıkmaz alerjisi. bide dün gece çığlık atarak uyandı ama öyle böyle değil, ağlamadı ama bi anlık yüksek sesle çığlıkla kalktı sanki canı yandı. 8,5 aylık şuan ve dişi yok. ben dişe yordum inş kolay çıkartır.
Allah'ım iyilik versin canım, çok geçmiş olsun.

Hanımlar Merhaba bir şey sormak istiyorum 6. Aydan beridir regle oluyorum ama artık eskisi gibi değil 3.gune eh iste .Az görüyorum .sizlerin duzene girdimi.bu arada bizim ufaklikta yumurta sarisi dokunuyor.ne zaman yedirsek ertesi gun kollari ve bacaklarini bocek isirmis gibi oluyordu.tabii ben bunu kac ay sinra farkettim ne yazikki.cocugu birsey isiriyor diye her hafta sonu dip kose temizlik.evi ilaclattir sonradan jeton dustu..1 haftadir vermiyorum kizarikliklar söndü.:KK43:(

X