- 9 Mart 2017
- 7
- 13
- 45
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.141
Kızlar merhaba bebeklerınızle ne oyunlar oynuyorsunuz anlatın bakalım :) havalar soguk dısarı cıkamıyruz evdede sıkılıyoruz oglum cok hareketlı bı oyuncakla 5 dk oynamıyor donencesıyle kucukken cok oyalınıyordu ama artık otursun dıye cok baktırmıyorum oyun halısını goruncr cıglık atıyor artık o derece bıktı oturmayı da tam beceremıyoruz hala yanlara düşüyor o yuzden onune oyuncak bırakıp oynatamıyorum suan en ck oyalayan kucagımda cam kenarında perdelerle oynaması :) tv cok gostermıyorum zaten acık olsa da cok dikkatını cekmıyor.mama sandalyesınde oyuncak verıncede duruyor.ama anne olarak hep eksık bısey mı yapıyorıum endişesi var. Gelişimine katkı saglayabılecegım bi oyun bi aktıvıte var mıdır yoksa boyle kendı halıne bırakmak öı saglıklıdır? Kafamda deli sorular :)
Ayyy bir tek benim oğluma özel sanıyordum kucakta perde çekiştirmesi deli oluyor perdelerde ne buluyor diye merak ediyordum. Benimkide 8 ayın içinde tam olarak oturamıyor herşeyi ağza sokmak, cam kenarına gidince perdelere saldırmak tek zevk aldığı oyunlar.