temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar merhaba bebeklerınızle ne oyunlar oynuyorsunuz anlatın bakalım :) havalar soguk dısarı cıkamıyruz evdede sıkılıyoruz oglum cok hareketlı bı oyuncakla 5 dk oynamıyor donencesıyle kucukken cok oyalınıyordu ama artık otursun dıye cok baktırmıyorum oyun halısını goruncr cıglık atıyor artık o derece bıktı :KK70: oturmayı da tam beceremıyoruz hala yanlara düşüyor o yuzden onune oyuncak bırakıp oynatamıyorum suan en ck oyalayan kucagımda cam kenarında perdelerle oynaması :) tv cok gostermıyorum zaten acık olsa da cok dikkatını cekmıyor.mama sandalyesınde oyuncak verıncede duruyor.ama anne olarak hep eksık bısey mı yapıyorıum endişesi var. Gelişimine katkı saglayabılecegım bi oyun bi aktıvıte var mıdır yoksa boyle kendı halıne bırakmak öı saglıklıdır? Kafamda deli sorular :)

Ayyy bir tek benim oğluma özel sanıyordum kucakta perde çekiştirmesi deli oluyor perdelerde ne buluyor diye merak ediyordum. Benimkide 8 ayın içinde tam olarak oturamıyor herşeyi ağza sokmak, cam kenarına gidince perdelere saldırmak tek zevk aldığı oyunlar.:KK48:

Ay iki gündür sallamıyorum canım aslında yavaş yavaş sallamayı azaltmaya çalıştım ama çok ağladı ana yüreği işte dayanamadım verdim memeyi verdim memeyi derken memede uyuyor şimdi de emerek uyumasıda en az sallanarak uyuması gibi sonradan sıkıntı oluyor bebek çok emince ek gıdayı az alıyor filan. Emerek uyuyanlar için de uyku danışmanları şey öneriyor hani dalmak üzereyken mayışıyor ya sıpalar o anda yatağına koyun diyorlar. ahh ahh denedim onuda denedim gözler geri açılıyor her denemem de bir de gülmesi yok mu dalga geçer gibi. Bu bebeklerin adı bebek değil bence patron olmalıymış ne isterlerse onu yaptırıyorlar :) zombi kardeşliği foreverrr :)
Katılıyorum canim kesinlikle :)

T Titizz1 calisma olayina gelince maddi manevi insani cok rahatlatiyor ilk gunler tabiki zor oluyor ama oda alisiyor sende, ozlemekde guzel onun aksamlari sana hasretle sarilmasida cok guzel,mrcbursan calismaya bardaga dolu tarafindan bakmaya calis
Cok haklisin canim teşekkürler

Kızlar merhaba bayadır giremıyordum oğlum 9 aylık oldu 6. Ayda tekrar adet gormeye baslamıstım hatta bi ara hamılelıkten suphelenmiştim spirali taktırsammı doye dusunurken hamileyim tekrar :) bugun test yaptım damlattıgım gıbı ıkı cızgıyı gordun gozlerım yerınden cıktı :KK70: agladım guldum kendıme geldım anca. Zaten uzatmadan ıkıncıyı ıstıyordum ama bu kadar erken düşünmemiştim pazartesı kan verıcem ama ıkı test yaptım ıkısıde pozıtıf . Hayırlısı olsun bu ay cok guzel bi iş teklifi almıştım bu sefer spira taktırayım dıyordum ki olmadı :) szede haber vermek ıstedım oglumu ıhmal edermıyım ıkısınede yetermıyım bılmıyorum ama gelen kısmetıyle nasıbıyle gelırmıs kan sonucundan sonra aılellere soylucex tepkılerı merak edıyoruz acıkcası :KK70:

Kızlar merhaba bayadır giremıyordum oğlum 9 aylık oldu 6. Ayda tekrar adet gormeye baslamıstım hatta bi ara hamılelıkten suphelenmiştim spirali taktırsammı doye dusunurken hamileyim tekrar :) bugun test yaptım damlattıgım gıbı ıkı cızgıyı gordun gozlerım yerınden cıktı :KK70: agladım guldum kendıme geldım anca. Zaten uzatmadan ıkıncıyı ıstıyordum ama bu kadar erken düşünmemiştim pazartesı kan verıcem ama ıkı test yaptım ıkısıde pozıtıf . Hayırlısı olsun bu ay cok guzel bi iş teklifi almıştım bu sefer spira taktırayım dıyordum ki olmadı :) szede haber vermek ıstedım oglumu ıhmal edermıyım ıkısınede yetermıyım bılmıyorum ama gelen kısmetıyle nasıbıyle gelırmıs kan sonucundan sonra aılellere soylucex tepkılerı merak edıyoruz acıkcası :KK70:
Ayyy hadi hayirli olsun inşallah canim benim :-)

Hayirli olsun canim o dogana kadar diger bebeginde buyur ikisi birbirine arkadas olurlar benim ikizlerim var ayni ayda cocukla farkli aydaki cocuklar arasinda fark oluyor daha rahat bakiliyor rabbim sabrini verir gonlunu ferah tut saglikla kucagina alirsin insallah

Hayirli olsun canim o dogana kadar diger bebeginde buyur ikisi birbirine arkadas olurlar benim ikizlerim var ayni ayda cocukla farkli aydaki cocuklar arasinda fark oluyor daha rahat bakiliyor rabbim sabrini verir gonlunu ferah tut saglikla kucagina alirsin insallah
Sagol canım amin inşallah oğlum cok sukur zorlamadı benı cok.tabıkı uykusuzluk huysuzluk oluyor ama genel olarak mutlu bi bebek inşallah gelende abısıne benzerse gozumuzu korkutmaz.ama tabi kısmet ne cıkarsa bahtımıza :KK70: saglıklı olsunlarda hepsıne katlanırız hepsı gecer

Canim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin inşallah. Zaten arayı acmak istemiyormuşsun kendinde o gücü bulursun yani ihmal edecegini sanmiyorum. Allah yardimcin olsun:)

benim oğluş 2 haftadır biraz korkuttu. hiç birşeyi okken durup duruken gece boğuk bi sesle uyandık önce burnu tıkalı zannedip sprey falan sıktım sonra uyudu. fakat 3 saat sonra falan hepten nefes alamıyormuşçasına boğuk sesle kalkınca acile gittik. krup diye bişey olmuş. neyse hava verip ele geldik. sonra biz de cihaz aldık hatta. neyse ertesi gün hepten daha kötüğ oldu gündüz iyi ama gece çok kötü olunca yine acile gittik bu sedfer iğne falan yaptılar o baya rahatlattı. kendi doktoruna gtürdüm gündüz, kulaklarında kızarıklık görünce antibiyotik başladı. bir de alerji damlası verdi. zaten burnu sürekli tıkalı gibiydi. neyse öyle böyle bi 10 gün geçince baktım hala ara ara o sesi duyuyorum ağladığında ya da gece ani uyandığında dedim bu böyle olmayacak, iyi bir çocuk alerji doktoruna götürdüm. kendi doktorunun verdiği alerji damlasına ek bi damla daha verdi. bir de burun spreyi. burnu alerjik rinitmiş ileri seviyede sanırız genetik, baba da alerjik biz de. 2 hafta boyunca epey sıkı bir diyete soktu beni de bebeği de. sonrasında ilaçları kesip, deri altından ve kandan test yapacak. bakalım o ekstra damlayı da kullandığımızdan beri o boğuk ses ortadan kalktı. kulaklar da düzelmiş. umarım çok zorlayıcı bişeye çıkmaz alerjisi. bide dün gece çığlık atarak uyandı ama öyle böyle değil, ağlamadı ama bi anlık yüksek sesle çığlıkla kalktı sanki canı yandı. 8,5 aylık şuan ve dişi yok. ben dişe yordum inş kolay çıkartır.

benim oğluş 2 haftadır biraz korkuttu. hiç birşeyi okken durup duruken gece boğuk bi sesle uyandık önce burnu tıkalı zannedip sprey falan sıktım sonra uyudu. fakat 3 saat sonra falan hepten nefes alamıyormuşçasına boğuk sesle kalkınca acile gittik. krup diye bişey olmuş. neyse hava verip ele geldik. sonra biz de cihaz aldık hatta. neyse ertesi gün hepten daha kötüğ oldu gündüz iyi ama gece çok kötü olunca yine acile gittik bu sedfer iğne falan yaptılar o baya rahatlattı. kendi doktoruna gtürdüm gündüz, kulaklarında kızarıklık görünce antibiyotik başladı. bir de alerji damlası verdi. zaten burnu sürekli tıkalı gibiydi. neyse öyle böyle bi 10 gün geçince baktım hala ara ara o sesi duyuyorum ağladığında ya da gece ani uyandığında dedim bu böyle olmayacak, iyi bir çocuk alerji doktoruna götürdüm. kendi doktorunun verdiği alerji damlasına ek bi damla daha verdi. bir de burun spreyi. burnu alerjik rinitmiş ileri seviyede sanırız genetik, baba da alerjik biz de. 2 hafta boyunca epey sıkı bir diyete soktu beni de bebeği de. sonrasında ilaçları kesip, deri altından ve kandan test yapacak. bakalım o ekstra damlayı da kullandığımızdan beri o boğuk ses ortadan kalktı. kulaklar da düzelmiş. umarım çok zorlayıcı bişeye çıkmaz alerjisi. bide dün gece çığlık atarak uyandı ama öyle böyle değil, ağlamadı ama bi anlık yüksek sesle çığlıkla kalktı sanki canı yandı. 8,5 aylık şuan ve dişi yok. ben dişe yordum inş kolay çıkartır.
Geçmiş olsun canım diş olabilir benim kizda da aynisi oldu dis çıkarken

öncelikle geçmiş olsun güzelim. Alerjik durum zordur yaşamadım ama öyle duydum hep. O gece durduk yere çığlıkları dişten olabilir. benim oğlanda hep öyle oldu. Ama dün akşam öyle böyle mızmız değildi temiz hava çarptı sanırım. birazcıkta yandık galiba.

valla bende whatsapa katıldım. ama buranın tadı gibi olmuyor yetişemiyorum ben valla arkadaşlara :KK43: hayranım hem çocuk bakıyorlar hem yazışıyorlar ben elime zor alıyorum tlf.
Evet whatsap zor ya her dk nasıl yetişicez ona :KK70: ben gece cocuk uyuyunca yada oglen uyudugunda anca alabılıyorum telefonu elıme o da işler bitince :) burası guzeldı ya gıtmeselerdi :KK43:

X