temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeklerinizde diş ateşi oldu mu olanlar kaç gün sürdü ve en çok kaç dereceye çıktı paylaşır mısınız.
Bizim 2 gun boyunca ates 37.2 ile 38.3 arasi gitti geldi. citcitli badiule gezdi hep. 1 kere 38.5 oldu calpol verdim kustu acile gittik buyuk ihtimal dis dedi eli agzindan cikmiyo zaten. Dr niye calpol verdiniz dedi ne oldugunu anlamadan vermeyin dedi. Ilk kez bole diyen bi dr gordum. Acayip huysuzdu sadece arabada susuyodu eve gelince uyaniyordu. 2 gundur hala huysuz ama ates normale dondu bakalim ne zaman patlatacak incilerinio_O

Selam kızlar. Bende buralardaydım ama dogumdan sonra giremedim.
Naıslsınız
Herkes iyimi.
Bende sezaryen oldum. Çok güzeldi.
Baya büyüdü oğlum. 2 de dişimiz cıktı.
Selam seni hatırladım :) kayboldun ortadan nerelerdesin. :KK51:Allah bağışlasın :KK200: Maşallah kuzuya bizimkinde daha hiç diş yok :KK48:

Hoşbulduk canim :) nasil gitsin bazen uykusiz bazen yorucu ama yuzune bi gulmesiyle butun yorgunluk uykusuzluk gidiyor. 8. Ayimiza girdik.. Bora bebegimiz iyi masallahi var sizinkiker nasil ?
İyi bizimki de büyüyor. 9 aylık olmak üzere. Blw yapıyoruz çok mutlu hayatından :dondurma: hergün işten gelsem de yemek yese diye bekliyor kuzum :kk77::KK37:
Doğum günün de kutlu olsun :KK200: mutlu sağlıklı yıllarınız olsun hepbirlkte :spor::KK68:

elmasli elmasli , nasılsın? Uzun zamandır girmiyorsun sanırım. Gerçi ben de eskisi kadar giremiyorum, yorum yapamıyorum. Senin oğluşun ameliyat olacaktı. İlk ameliyatı yakın zamandaydı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah her şey yolundadır, Allahım yardımcınız olsun. Aklıma geldikçe dua ediyorum. Baktığında haber edebilirsen sevinirim.

Evet canım. Arada gelin biz de özlüyoruz. Sessiz kalıyor bazen buralar :KK43:
EVet cnm yazamasam da hep bişiler yazılmıştır kesin diye okuyorum :) bu Arada blw neler yediriyorsun cnm şuan. Ben de sabah kahvaltılarına geçtim lor ve yumurta sarısını önüne koyuyorum kendi kendine yemeye başladı. Ancak sebze et yemeğini püre yapıyordum şimdi artık taneli gibi yapıyorum onu da kısa zamanda artık daha bizim yemekler gibi yapmaya başlayacağım. Biraz anlatsana.

Ekgıdaya gecen annelerımız su verıyo musunuz bebegınıze ne kadar verıyorsunuz ? Bizim doktorumuz su verme susadıgında emmek aklına gelsın dedi ara ara agzına bılac kasık verıyorum veya kendısı ıcıyor su bardagıyla.ama annem sureklı su vermem konusunda ısrar edıyor hoş o her konuda ısrar edıyor benı dinlememk ıcın eLınden gelenı yapıyor herkes . biri bızım yedıgımıx bıskuvılerden vermeye kalkıyor kayınpederım helva vermek ıstedı şok oldum biri yedıgımız yemegı vermek istiyor anlatamıyorum kımseye.daha ılk dogdugunda sekerlı su vermeye calıstılar hatta kayınvalıdem ben uyudugumda vermiş sanırım. Suana kadar bir kişi soyledıgım seye tamam demedı hep itiraz her ay doktora gıdıyoruz soruyorum ogrenıyorum onu yapalım dıyorum hep bi cok bılıyosun bakışı suratlarda. Kendi annemde kayınvalıdemde aynı. En son bgun anneme getırmıcem cocugu o olcak dedım.1yasna kadar calısmayı dusunmuyorum ama sımdıden sonrası ıcın endıselenıyorum.eşim abartma dıyor ama ben istediğim gıbı beslemek yetiştirmek istiyorum bu bi hata mı ya veya abartımı gercekten.? Ozellıkle bu hafta herkese savunma yapmaktan yoruldum gerildim kaslarım agrıyor ya resmen :KK43: bezdım yemın ederim bı benımkılermı boyle ya arkadaslarım annesıne kayınvalıdesıne bırakıp işe gidiyor bunu bunu vercez dıyor tamam deyıp onu yapıyorlar benımkılere daha laf anlatamıyorum ben.sırf bu yuzden daha bır kere cocugu bırakıp bır yere gıtmedım zaten cesaret edemıyorum bide boyle yaptıkca guvenımı sarsıyorlar.gercekten col bozuluyorum artık sizinkilerde boyle mi yoksa benım sansıma mı boyle bunlar :KK43:

X