temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende geldimm :) temmuz sonu agustos basi annesi olmak umidiyle iki hafta once ogrendim ilk gebelik ve 1.5 yil bekleme sonrasi oldu ins saglikli bir surec olur kizlar mutlaka bilgi paylasalim yaa mesela az once mantar yedim bebek icin kultur mantari cok faydaliymis yemeye tereddut edenler yesin :)
Hoşgeldin canım :) haklısın bu konular önemli ben de geçen gün canım ciğer istedi diye yedim ama sonradan öğrendim ki hamilelerin yememesi gerekiyormuş. Neyse ki az yemiştim :)

Canım gidiyo bu gruba katılmaya hepinize maşallah kızlar ne güzel tatlı telaşlarınız var :nazar:

çok istiyorum ağustosda doğum yapmayı ama bi hamile kalsam bat a 5 gün var şu an sağlam bi belirtim yok dua edin bana da aranıza geliym
:anneadayı::KK200:
İnşallah olacak canım dua edelim sana bizim dualarımız kabul oluyormuş öyle diyorlar :) allahım inşallah sana da nasip eder bu ay sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah haber ver bize sonucu :KK66:

İnşallah olacak canım dua edelim sana bizim dualarımız kabul oluyormuş öyle diyorlar :) allahım inşallah sana da nasip eder bu ay sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah haber ver bize sonucu :KK66:

Tamam canım teşekkür ederim pazar günü erken gebelik testi yapıcam haber veririm :KK66: yer açın bana da geliyorum inşallah :)

Allah yardımcınız olsun hoşçakalın.

X