temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün kontrolumuz vardı ama gidemedik aşimiz olduğu için. Randevu da alamadim gerçi. Sormaya çalışicam bakalım ya. 4 dikiş vardı hala sapasağlam duruyor
Canım korkma belki yapıyla alakalıdır. O dikişler kendi düşenlerden değil mi?
Ben her alt açışta zeytin yağı ve batikonu sürdüm. Belki ondan hemen düştü batikon sayesinde.
Korkma eninde sonunda düşecek. En azından artık acı çekmiyor ve ikinizde kurtuldunuz.

Oh maşallah canm inşallah böyle de gider bir sorum olacak bakıcıyı nerden buldun ve nasıl güvendin yatiliydi bi de dimi yanlış hatirlamıyorsam
Yok canım yatılıdan vazgeçtik eşim istemedi sonradan ben de istemedim. Bana temizliğe gelen hanımın teyzesi, yıllardır tanıyoruz o yüzden güvenebildim ama bırakıp gidince tuhaf hissediyorum yine de içim buruk kalıyor bi başkasına alışma fikrini sevemedim.

Canım korkma belki yapıyla alakalıdır. O dikişler kendi düşenlerden değil mi?
Ben her alt açışta zeytin yağı ve batikonu sürdüm. Belki ondan hemen düştü batikon sayesinde.
Korkma eninde sonunda düşecek. En azından artık acı çekmiyor ve ikinizde kurtuldunuz.
Dediğin gibidir belki de canım. Evet kendi dusenlerden. Bende hep suruyordum ama bilemedim bakalim doktora gidince o ne diyecek

Haftaya iş yerine gidip dilekçe vermem gerekiyormuş ücretsiz izin için, dönüş vakti geliyor tam da oyun zamanları başlamışken :/ neyse artık akşamları ve haftasonları da epey vakit kalıyor zaten diye avuturum kendimi.

Kızlar belki hatırlayan olur ben kızım iki aylıkken daha çalışmaya başlamıştım mecburen, şimdi eski iş yerime geri döndüm hastaneye yani ama bölümüm değişti doğumhanedeyim artık o bebekleri gördükçe kızım hiç aklımdan çıkmıyor ama kızım gözüme artık o kadar büyük görünüyor ki daha 3.5 ay olmasına rağmen sanki hiç öyle küçük olmamış gibi hep böyleymiş gibi geliyor, maşallah kocaman oldu yavrucaklarımız gülmeler agulamalar insanları ayırt etmeler maşallah hepsinee :)

Kızlar belki hatırlayan olur ben kızım iki aylıkken daha çalışmaya başlamıştım mecburen, şimdi eski iş yerime geri döndüm hastaneye yani ama bölümüm değişti doğumhanedeyim artık o bebekleri gördükçe kızım hiç aklımdan çıkmıyor ama kızım gözüme artık o kadar büyük görünüyor ki daha 3.5 ay olmasına rağmen sanki hiç öyle küçük olmamış gibi hep böyleymiş gibi geliyor, maşallah kocaman oldu yavrucaklarımız gülmeler agulamalar insanları ayırt etmeler maşallah hepsinee :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun. :) eski işinin koşulları çok zordu.

Kızlar herkes iyidir insallah :) bizim 27 ekim tam 3. Ayımız dolmuştu dr kontrolünde boyumuz 59cm kilomuz 5200 civarı biseydi. Kilo için düşük dedi dr ama mama yazmiycam dedi. Yani sağlıklı olmaları en önemlisi tabii ki ama kafama da takılmadı değil cok mu zayif sizcede? Bu süt yaramıyo olayı icerisinde miyim yoksa ben....
Sizin tam 3. Ay da kilo ve boylar nasıldı?

Kızlar herkes iyidir insallah :) bizim 27 ekim tam 3. Ayımız dolmuştu dr kontrolünde boyumuz 59cm kilomuz 5200 civarı biseydi. Kilo için düşük dedi dr ama mama yazmiycam dedi. Yani sağlıklı olmaları en önemlisi tabii ki ama kafama da takılmadı değil cok mu zayif sizcede? Bu süt yaramıyo olayı icerisinde miyim yoksa ben....
Canım bu kilo alımı yapısal bişey sanmaki ek mama alsa çok kilo alacak benim kızım sadece mama alıyo hemde sürekli içiyo bazen nasıl bu kada besleniyo diye şaşırıyorum hatta ben ama benimkide 5 kiloydu 3.ayında , hiç takılma o konuya kilosuda gayet normal az falan değil canım

Canım bu kilo alımı yapısal bişey sanmaki ek mama alsa çok kilo alacak benim kızım sadece mama alıyo hemde sürekli içiyo bazen nasıl bu kada besleniyo diye şaşırıyorum hatta ben ama benimkide 5 kiloydu 3.ayında , hiç takılma o konuya kilosuda gayet normal az falan değil canım

Haklisin canim. Aslinda kilo takintim yok tombis olunca sağlıklı demektir dusuncesinde hiiic degilim zaten :) sadece acaba gelisimi cok mu yavas ilerliyor dedim sizlerinde fikrini almak istedim. Benim bebeğim minyon zaten, karnimdayken de minnakti 2700 doğdu. Rabbim sağlık versin hepsine insallah

Biz artik elbise donemine girdikk, masallahlari unutmayalim :)

Eklentiler

• IMG-20171110-WA0013.jpg
    IMG-20171110-WA0013.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 57
Oy masallah kuzuma gamzesini yerim onun :) Rabbim korusun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ah bu elbiseler en cok yeni yeni yuremeye başladıklarında güzel oluyor. Sabirsizlikla bekliyorum :) ❤

Canim ben de kiloya cok takilmistim ayda en az 600 gr almasi gerekiyormus ilk 3 ay. Kac kilo oldugundan ziyade bu onemli. Ben hala gunde 1 ya da 2 ogun mama da veriyorum kilo alimi iyice azalmasin diye.

Canım benm ki 5 kiloydu üzülme yani:) 60 cm di. Benmkide aşağıda gidiyor.

Haklisin canim. Aslinda kilo takintim yok tombis olunca sağlıklı demektir dusuncesinde hiiic degilim zaten :) sadece acaba gelisimi cok mu yavas ilerliyor dedim sizlerinde fikrini almak istedim. Benim bebeğim minyon zaten, karnimdayken de minnakti 2700 doğdu. Rabbim sağlık versin hepsine insallah
Doğum kilosuna göre kilosu iyi canım kendi bebeğini kimsenin bebeği ile kıyaslama zira genetik özellik etkilerini de hasaba katmak lazım sağlıklı olsun yeter formül mamalar öyle çokda iyi bir şey değil emiyorsa bırak emsin sen kendi yemene içmene dikkat et yoğurt yumurta et balık ve özellikle yeşil yapraklı sebzeler tüket sütün kalitesini arttırıyor bak şimdi ıspanak mevsimi al ye canım :)

X