- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.681
Canım benim oğlum da iki üç günde bir yapıyor. Önemli olan kakanın katı olmaması. Katıysa kabızlık var demektir yoksa sıkıntı etme dedi dr.Selam kızlar benım oğlan 3 gundur kaka yapmıyor ya tam düzene girdik derken başladı gene hergun kaka yapan Bı cocuk degıl 2 günde bir yapardı gene 3 gunu bulunca canım iyice sıkılmaya basladı öyle ıkınması huzursuzluğu yok pek fazla ama ıste takıyorum kafaya
Sen de haklısın canım sana da çok zor oluyordur. Yatarak emzirilen pozisyonlar varmış bebek için tehlikeli olmayan onları falan bir dene istersen. Uyku düzeni de önemli sonuçta. Senin de uykun önemli zor olur yarım saat uykular. Bizim mama ile beslendiği için daha çok uyuyor ama o halde bile uykuda zorlanıyorum. Allah yardımcın olsunhaklısın canm ama bir saat arayla emdiğinde her yarım saatte bir uyanıyorum gibi oluyor çünkü gazını çok geç çıkarıyor o yüzden emdikten sonra bekliyorum. inan bazen o kadar sersem oluyorumki sütüm bile azalıyor.gerçi söylediklerinde çok haklısın karar vermesi gerçekten zor.şu an 7-8 aylık çocuğu olan arkadaşlarım çok sıkıntılı şimdiden alıştır diyorlar o yüzden kafam karışık.
Canım katı degıl kakası alaha sukur ama yeşil on gundur fılan üşütügünde olur dıe duymuştum ama oyle hasta degil uyku duzenını filanda ıyıCanım benim oğlum da iki üç günde bir yapıyor. Önemli olan kakanın katı olmaması. Katıysa kabızlık var demektir yoksa sıkıntı etme dedi dr.
Katı değilse aralıklarına çok takılma canım. Yeşil renk için öyle duymuştum bende. Ama uzun sürdüyse dr danışırsın kafan rahat eder.Canım katı degıl kakası alaha sukur ama yeşil on gundur fılan üşütügünde olur dıe duymuştum ama oyle hasta degil uyku duzenını filanda ıyı
Yardımcı oldugun ıcın Tesekur ederım canım kaka rengi ıcın gideyim doktoraKatı değilse aralıklarına çok takılma canım. Yeşil renk için öyle duymuştum bende. Ama uzun sürdüyse dr danışırsın kafan rahat eder.
Merhaba hanımlar bebekleriniz gözlerini yana kaydırıyor mu. Birde benim kızın çongırağa çok güzel tepki verirdi ne tarafta çalsam o yöne dönerdi şimdi çıngırağa dönüp bakmıyor(
Yok gözlerini yana kaydırıyor yani atıyorum sağa dikip gözlerini öyle bakıyorAy
[QU
Endişelenme. Benimde bebeğim çok laf ederdi bize ses çıkarırdı bir iki gündür eskisi gibi konuşmak yerine etrafına bakıyor bizi sallamıyor pek
Dikkatini başka şeyler çekiyordur korkma.
Gözlerini kaydırma derken onu anlamadım nesneleri takip etmekten mi bahsediyorsun?
Teşekkür ederim canım internet ten alacağım inşallah boyutu tuttururumEbebek olanı 14.90 tl giraffe lcw 59.90 tl çizgili. ama e bebek indirimde denk gelmişti bir daha bulamadım o fiyatlaraikisinden de çok memnunum üstünde atlet body altı sade çorapla çıplak tulumları giydiriyorum yetiyor.
T tpszfrlmRuzgarinsultani
Eki Görüntüle 2056396 Eki Görüntüle 2056397
Çınar 63.5 cm ben 6-9 ay aldım. Hem kıyafetle rahat olsun diye hem de kışı çıkarsın diye. Aman aman büyük olmadı. Bir de iki beden büyük alıp eller ayaklar içerde kullananlar varmış çok mantıklı ama onu geç öğrendimTeşekkür ederim canım internet ten alacağım inşallah boyutu tuttururum
Bebekten bebeğe değişr canım bnm dr kanepede falan sakın yalnız bırakma dedi. Harektli bi bebek erken yürür falan tarznda konştu ama şmdilk yan dönüyor. Aslna iki hafta önce sırtüstü yatarkn ayaklardan ittire ittire baya ilerlemiş:) ama nazar değdirdik herlde bidaha yapmadı. Ama sadece yan dönebiliyr şmdilikKızlar bebisleriniz ne zaman dönmeye başladı
Dolmadı daha 3,5 aylık neden böyle erken verdiler acaba?Canim demir ilaci benim buyuk tuvaletimin rengini bile degistiriyo, kabizlik yapiyo. Bebekte yapmasi normal bence. Ama bize 4 ay dolunca vericez demislerdi, sizin doldu mu?
Valla yaşadğm yerdeki doktrm 1 hafta norml dyodu. Benmki 10 günd çıkınca fitil veriydk artık. Snra kendi memlktmdeki doktrmuza gittik:) benden bişeyleri kesti tereyağı falan. Cocuk hergun yapmaya basladi cok sukur.Selam kızlar benım oğlan 3 gundur kaka yapmıyor ya tam düzene girdik derken başladı gene hergun kaka yapan Bı cocuk degıl 2 günde bir yapardı gene 3 gunu bulunca canım iyice sıkılmaya basladı öyle ıkınması huzursuzluğu yok pek fazla ama ıste takıyorum kafaya
Bnm öyle hazır kundak canım:) baya iş gördü ama artık iyice kollarını çıkarmayı başarıyor:) bende uykusunu bölmezse elleriyle artık serbest bırakıyrm:) ya rutini bende yapıyrm mesela gece uykusu için 7de uyutma moduna sokuyrm pijamalarımız kundağmz falan derken uyuyrz ama ben uyutyrm öyle kendi kndine uyumuyor henüz. Ama uğraşmak lazım herlde:) bende ailemin yanındaym kendi evime gidince daha düzenle başlıcam inş
Ya canım güldürdun beni gece geceben çabuk kabullendim sanırım. Napalm cana geleceğine mala gelsin
Nasıl yaptın ya nasıl sabrettin kısa mı sürdü alışması
kızlar merhaba uyku eğitimiyle ilgili birkaç görüşümü paylaşmak ve fikirleinizi almak istiyorum.eğitimin 6 aydan sonra başlaması ile ilgili genel görüş var ama sanki benim kızım memeye alışmaya ve memeyle uyumak istemeye başladı gibi.(gece sık uyanmanın meme isteme ile ilgili olduğuyla ilgili genel bir görüş var) özellikle sabah 7 den sonra her saat uyanıyor.ilk zamanlar heralde aç diye düşündüm ama uyurken bu kadar sık acıkmaz gibi geliyor bana o nedenle bugünden sonra 1 saat emzirip diğer saat uyandığında emzirmeden uyutmayı deniycem.sizce doğru mu?çokta ağlatmak istemiyorum ama öyle yaparsam biraz ağlayacak sanki arada kızım 76 günlük
Ay kuzum hatırladım yazmıştın o zamanlard bide erken geldi minnak maşallah.hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bende sancım var diye hastaneye gidince 2cm açılma var dediler eee az diye tepki verdi eve mi gitsek dedi yaa sabah Doğum yapmıştım,önüne gelen herkese hemşire olduğunu söylüyor bazıları hiç tınlamıyor krize giriyorumAyyhele hemşireyse en tehlikelisibenim kv de ebe hemşire. Ben 29. Haftada yattım uzun zaman 8 aylık oldu diye sevinirken ayy 7 aylık yaşarda 8 aylık pek yaşamaz demişti üç gün ağlamıştım allah yardımcın olsun canım
Bizimki de mavi ne alaka bilmiyorum ama :)Sağol teyzesibizde tam kestiremiyoruz daha ela yeşile gidiyo gibi bakalım görücez :)
tam anlamadım ne demek istediğini puset değil diğer büyük yatak şeklinde olanı mı diyorsunCanım bisey sorucam bu arabanın baş kısmı buyuyebilmiyor mu? Yani kafalarina degecekse çok uzun süre kullanim olmaz gibi geldi