temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah geçer canım.Emzirmeden kaynaklı mı acaba bu durum?Emzirme dönemi boyunca devam ederse o kötü
C Chen31 doktor normal doğumdan sonrası için bişey demedi mi canım

Merhabalar bizim gaz sorunumuza biogaia damla iyi gelmişti fakat yine ıkınmalarımız başladı doktor onun yanına bir de sabsimplex verdi ikisini bir arada kullanan var mo birde sabsimplex kaç damla veriliyor bilen varsa acil cvp yazar mı

Kızlar bebeğim gayet mutlu huzurlu iken 2 gündür bi değişti. Gülmüyor sürekli ağlayıp duruyor. Kucagimda uyuyor yerine birakinca sanki zarar vermisim gibi bağırıyor. Sizin bebeklerde de ara ara böyle huzursuzluklar oluyor mu yoksa endiselenmeli miyim. Önceden koyardim yatagina gulerdi oynardı sonra uyurdu.

Ara ara benim ki de iki üç gün huy değiştirip sonra düzeliyor. Bence geçer.

İnşallah geçer canım.Emzirmeden kaynaklı mı acaba bu durum?Emzirme dönemi boyunca devam ederse o kötü
C Chen31 doktor normal doğumdan sonrası için bişey demedi mi canım
Benim dogumum sikintili gecmisti canim hala tuvalet tutma sorunu yasiyorum hatta. Doktora sormadim ama hic canim da istemiyor zaten, esime yazik ama napiyim cok acilar cektim travma oldu, bir sey olur diye cok korkuyorum. Kendimi hazir hissedince doktora sorup denerim heralde ama yakin zamanda sanmiyorum.

Ara ara benim ki de iki üç gün huy değiştirip sonra düzeliyor. Bence geçer.
Kızlar "bebeklerde büyüme atağı" "bebeklerde atak haftaları" diye netten araştırma yapabilirsiniz. Tavsiyem tek bi adreste okumayın, farklı sitelerde farklı uzmanların yorumlarını yazılarını okuyun.

Çok geçmiş olsun canım sen kötü düşünme acı olmaz belki sende.Benim bi sorun olmamasına acı hissetmem garip belkide psikolojiktir

Bu acı olayı bizim ilişkimizi etkileyecek diye korkuyorum. Normal Doğum yaptım. İki gün sonra 3 ay dolacak. 2. Ay dolduktan sonra eşimle kötü bir deneyim yaşadık. Ben çok acı çektim ve eşimi korkuttum sanırım bir daha ne o teklif etti ne de ben yanaştım. Ben oğlumla yatak odasında eşim salonda kanepede yatıyor. Ev arkadaşım olmaz değil mi:) konuşmak istiyorum ama sanki aynı şry olacak diye cesaret edemiyorum. Hadi ben acı yüzünden böyleyim de eşim ne düşünüyor. Acaba? Bana zarar vereceğini mi sanıyor? Bnm gibi olan var mı?

Benim de normal dogum, 2 ay doldu hic denemedik ama esim surekli teklif ediyor ben rahatsiz oluyorum, reddedince uzuluyorum cunku o da uzuluyo. Bizim hamilelik doneminde de hic olmadi. Su an biz de ayri odalarda yatiyoruz. Ben halimden memnunum aslinda ama sogukluk olacak diye endise etmiyor da degilim. Bir de benim su an 15 kilo fazlam var, vucudum catlak dolu. Ne bileyim icimden gelmiyor kendimi begenmiyorum zaten.
Esin belki kendini suclu hissetmistir senden bir adim bekliyordur, kendini hazir hissetmeni bekliyordur.
Cok zormus dogumdan sonra bu isler ya :/ ne zaman eskisi gibi olur acaba..

Kendince haklı yada gerekli sebeplerin vardır belki canım ama bence çok yanlış yapıyosun. Senin gibi davranan herkes yanlış yapıyo hatta. Çünkü evlilik demek aynı hayatı paylaşmak, iyiyi kötüyü birlikte yaşamak demek kadar aynı zamanda da cinsellikte demektir. Ve bu konuda erkeklerin düşkünlükleri kadınlara göre daha farklıdır ve kiminde fazladır. Bazı mecburi durumlar dönemler dışında evliliği bu yönde eksik bırakmak, yaptığınız binayı temel taşları eksik kullanarak yapmaya benzer. Böylece sağlıksız bi bina yapmış olmayı tahmin edersiniz sanırım. Erkeklerin özellikle hamilelik ve sonrasındaki anlayışlı davranmalarını bence ödüllendirmenizin zamanı çoktan gelmiştir. Hemen hemen çoğumuz ortalama yakın tarihlerde doğum yaptık. Kabataslak hesap yaparsak 1 yıl kadar olmuş hamile kaldığımız tarihlerden bu güne kadar. 1 yıl boyunca anlayış görüp hala daha bu durumu sürdürmek bence bi yerden sonra kocalarımıza haksızlık olur. Doğanın kanunu bu.

Dogru soyluyosun canim ama yasadigim travmayi atlatamiyorum hala belki de psikolojik destek almam gerek. Esime de yazik biliyorum, hep anlayisli oldu ama ben de kendimi kasarak iliski yasamaktansa hic yasamamayi tercih ediyorum. En kisa zamanda asariz umarim bu sorunu.

Kızlar asilardan sonra ateş için önlem olarak ne aldınız ? Ateşi olmadan vermem ama bize hemşire calpol şurup dedi aldık

Canım ben de cinsellikten uzak durmanın evlilikleri soğuttuğu kanısındayım.Belki kadn için sorun değil ama erkekler daha hassas.Sen hiç denememişsin belki korktuğun gibi bi durum olmayacak.Hiçbirimizin vücudu doğumdan önceki kadar düzgün değil zamanla düzeleceğiz bence eşine istiyorsan sen adım atıp gönlünü alabilirsin

CAnım yeni gördüm mesajını. Sab kullanıyoruz biz de. Günde 4 defa 7 damla. Ama yarısı kaşıkya kalıyor ben 9-10 damla damlatıyorum. Bio gaia yı da akşamları bir kez 5 damla kullanıyoruz.

Bende 40 içindeyken çok korkuyordum aklıma geldikçe dikişler açılır diye falan afedersiniz wc de bile korkuyordum canım acıyordu çünkü. Zamanla o geçti. Artık acımıyordu ilişki korkum da geçti.
Açıkcası eşime dikişim var bile demedim hiç konuşmadım dikişlerden ya iz kalırsa falan, kendim düşününce korkunç birşeydi kim bilir o ne düşünürdü :) diye düşündüm.
Sadece eşime belli bir süre kuruluk olacağını bunun nornal olduğunu canımızın acıyacağını söyledim buna göre davrandık. O da canımı acıtmamaya özen gösterdi tabiki.
Hamilelikte de doktor yasak koymadığı için eskisi gibiydi cinsel hayatımız,
Açıkcası tabiki acıyordu canım ama iyileşmesi için dayandım ve 3-4 ilişki sonrasında yavaş yavaş kuruluğu geçmeye başladı. tamamen geçti sayılır o kuruluk. Bence ilişki yaşadıkça geçecek

Sadece acıya odaklanmayın bence. Çok da güzel oluyo bayağıdır ilişki yaşamadıktan sonra.

Bu kadar açık konuştuğum için kusura bakmayın kızlar.

Bence de eşinize siz adım atın

Canım ben kullanıyorum 15 er damla günde 4 kez kıllanıyorum. Biogaida aynı gün içinde 1 kez 6 danla kullanıyorum. Yine de herbebek için farklı bir dozajı var mıdır bilmem ama doktoruna sorarasın ztn.

sagol canim benim hayir oturmuyor babasinin kucaginda yukardaki resimde :) önemli deyil canim ama hepimiz yogunuz bu poncikler bizi yoruyor

yok canim oturmuyor daha cok erken sadece yastik biraz dik resimde oturuyor gibi cikmiş dun biraz bu emzirmeyle ilgili arastirma yaptim sizlede paylasayim bilgilerimi her emziren anne gunde 500/700kaleri harciyomuş gunde 7cay bardagi sut uretiyormuş vicudumuz eyer guzel beslenmezsek sut kalitesi dusuyormuş zayiflama konusunada gelicek olursak bu tatli konposta vs tatli icecekler sut yapmiyormus tamamen bizim icin kilo alimi imiş her emzirme sonrasi bir bardak su icmemiz cok iyiymiş eyer cok fazla tatli vs yersek kilo alimi oluyormuş emzirme sureci tamamen bizim icin zayiflama yonunden arti bi durum bi emzirme bir saat spor yapmis gibi oluyormuşuz sut icmek gunde iki kase yogurt yemek su icmek sutu artiran besinlerden mutlaka et tavuk balik yenmeliymis hergun cok kaleri harcadigi icin vicut yoksa vicut vitaminsiz kalirmiş kizlar bilgilerim bunlar umarim yazim faydali olur.

kizlar bu cinsellik konusunda bende biseyler demek istiyorum bende cok korkuyordum dikislerim hic iylesmedi tam 45gun ama sonra kendimi temizlerken yokladim hic ip kalmamis ve etler kaynamiş sonra deneme yaptik korktum ben cok ama korkulcak gibi deyilmis hicde acimadi belkide sizlerinkide acimiycak bende boyle korkuyodum ama onlarada yazik.

Kizlar sling kullanan var mi? Ben magazada bir deneme yaptim ama calisanlar baglayamadi bi turlu resmen 1 saat ugrastik. Baglamasi cok mu zor olur acaba?
Ergonomik kanguru mu alsam dedim ama onlar da cok pahali, ergobaby disinda uygun fiyatli ya da 2. el nerede satilir biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…