- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.961
İnşallah geçer canım.Emzirmeden kaynaklı mı acaba bu durum?Emzirme dönemi boyunca devam ederse o kötüSelam canım normal bu dediğin. Zaten doğumdan sonra belli bir süre kuruluk oluyor. Hatta doktor da burdan bir arkadaşa bebe yağı kullanın falan demişti. Ben kullanmadım da her seferinde acı azalıyor. 3-4 ilişki sonrasında yavaş yavaş eskisi gibi oluyor merak etme.
Ben de çok korkmuştum dikişler patlarsa acırsa bilmem ne falan ama 40 günde toparladım çok şükür korkmaya hiçte gerek yokmuş.
C Chen31 korkma 2 ay olmuş.
baldan_madam geçiyor canım
Ara ara benim ki de iki üç gün huy değiştirip sonra düzeliyor. Bence geçer.Kızlar bebeğim gayet mutlu huzurlu iken 2 gündür bi değişti. Gülmüyor sürekli ağlayıp duruyor. Kucagimda uyuyor yerine birakinca sanki zarar vermisim gibi bağırıyor. Sizin bebeklerde de ara ara böyle huzursuzluklar oluyor mu yoksa endiselenmeli miyim. Önceden koyardim yatagina gulerdi oynardı sonra uyurdu.
Benim dogumum sikintili gecmisti canim hala tuvalet tutma sorunu yasiyorum hatta. Doktora sormadim ama hic canim da istemiyor zaten, esime yazik ama napiyim cok acilar cektim travma oldu, bir sey olur diye cok korkuyorum. Kendimi hazir hissedince doktora sorup denerim heralde ama yakin zamanda sanmiyorum.
Kızlar bebeğim gayet mutlu huzurlu iken 2 gündür bi değişti. Gülmüyor sürekli ağlayıp duruyor. Kucagimda uyuyor yerine birakinca sanki zarar vermisim gibi bağırıyor. Sizin bebeklerde de ara ara böyle huzursuzluklar oluyor mu yoksa endiselenmeli miyim. Önceden koyardim yatagina gulerdi oynardı sonra uyurdu.
Kızlar "bebeklerde büyüme atağı" "bebeklerde atak haftaları" diye netten araştırma yapabilirsiniz. Tavsiyem tek bi adreste okumayın, farklı sitelerde farklı uzmanların yorumlarını yazılarını okuyun.Ara ara benim ki de iki üç gün huy değiştirip sonra düzeliyor. Bence geçer.
Çok geçmiş olsun canım sen kötü düşünme acı olmaz belki sende.Benim bi sorun olmamasına acı hissetmem garip belkide psikolojiktirBenim dogumum sikintili gecmisti canim hala tuvalet tutma sorunu yasiyorum hatta. Doktora sormadim ama hic canim da istemiyor zaten, esime yazik ama napiyim cok acilar cektim travma oldu, bir sey olur diye cok korkuyorum. Kendimi hazir hissedince doktora sorup denerim heralde ama yakin zamanda sanmiyorum.
Benim de normal dogum, 2 ay doldu hic denemedik ama esim surekli teklif ediyor ben rahatsiz oluyorum, reddedince uzuluyorum cunku o da uzuluyo. Bizim hamilelik doneminde de hic olmadi. Su an biz de ayri odalarda yatiyoruz. Ben halimden memnunum aslinda ama sogukluk olacak diye endise etmiyor da degilim. Bir de benim su an 15 kilo fazlam var, vucudum catlak dolu. Ne bileyim icimden gelmiyor kendimi begenmiyorum zaten.Bu acı olayı bizim ilişkimizi etkileyecek diye korkuyorum. Normal Doğum yaptım. İki gün sonra 3 ay dolacak. 2. Ay dolduktan sonra eşimle kötü bir deneyim yaşadık. Ben çok acı çektim ve eşimi korkuttum sanırım bir daha ne o teklif etti ne de ben yanaştım. Ben oğlumla yatak odasında eşim salonda kanepede yatıyor. Ev arkadaşım olmaz değil mi:) konuşmak istiyorum ama sanki aynı şry olacak diye cesaret edemiyorum. Hadi ben acı yüzünden böyleyim de eşim ne düşünüyor. Acaba? Bana zarar vereceğini mi sanıyor? Bnm gibi olan var mı?
Kendince haklı yada gerekli sebeplerin vardır belki canım ama bence çok yanlış yapıyosun. Senin gibi davranan herkes yanlış yapıyo hatta. Çünkü evlilik demek aynı hayatı paylaşmak, iyiyi kötüyü birlikte yaşamak demek kadar aynı zamanda da cinsellikte demektir. Ve bu konuda erkeklerin düşkünlükleri kadınlara göre daha farklıdır ve kiminde fazladır. Bazı mecburi durumlar dönemler dışında evliliği bu yönde eksik bırakmak, yaptığınız binayı temel taşları eksik kullanarak yapmaya benzer. Böylece sağlıksız bi bina yapmış olmayı tahmin edersiniz sanırım. Erkeklerin özellikle hamilelik ve sonrasındaki anlayışlı davranmalarını bence ödüllendirmenizin zamanı çoktan gelmiştir. Hemen hemen çoğumuz ortalama yakın tarihlerde doğum yaptık. Kabataslak hesap yaparsak 1 yıl kadar olmuş hamile kaldığımız tarihlerden bu güne kadar. 1 yıl boyunca anlayış görüp hala daha bu durumu sürdürmek bence bi yerden sonra kocalarımıza haksızlık olur. Doğanın kanunu bu.Benim de normal dogum, 2 ay doldu hic denemedik ama esim surekli teklif ediyor ben rahatsiz oluyorum, reddedince uzuluyorum cunku o da uzuluyo. Bizim hamilelik doneminde de hic olmadi. Su an biz de ayri odalarda yatiyoruz. Ben halimden memnunum aslinda ama sogukluk olacak diye endise etmiyor da degilim. Bir de benim su an 15 kilo fazlam var, vucudum catlak dolu. Ne bileyim icimden gelmiyor kendimi begenmiyorum zaten.
Esin belki kendini suclu hissetmistir senden bir adim bekliyordur, kendini hazir hissetmeni bekliyordur.
Cok zormus dogumdan sonra bu isler ya :/ ne zaman eskisi gibi olur acaba..
Dogru soyluyosun canim ama yasadigim travmayi atlatamiyorum hala belki de psikolojik destek almam gerek. Esime de yazik biliyorum, hep anlayisli oldu ama ben de kendimi kasarak iliski yasamaktansa hic yasamamayi tercih ediyorum. En kisa zamanda asariz umarim bu sorunu.Kendince haklı yada gerekli sebeplerin vardır belki canım ama bence çok yanlış yapıyosun. Senin gibi davranan herkes yanlış yapıyo hatta. Çünkü evlilik demek aynı hayatı paylaşmak, iyiyi kötüyü birlikte yaşamak demek kadar aynı zamanda da cinsellikte demektir. Ve bu konuda erkeklerin düşkünlükleri kadınlara göre daha farklıdır ve kiminde fazladır. Bazı mecburi durumlar dönemler dışında evliliği bu yönde eksik bırakmak, yaptığınız binayı temel taşları eksik kullanarak yapmaya benzer. Böylece sağlıksız bi bina yapmış olmayı tahmin edersiniz sanırım. Erkeklerin özellikle hamilelik ve sonrasındaki anlayışlı davranmalarını bence ödüllendirmenizin zamanı çoktan gelmiştir. Hemen hemen çoğumuz ortalama yakın tarihlerde doğum yaptık. Kabataslak hesap yaparsak 1 yıl kadar olmuş hamile kaldığımız tarihlerden bu güne kadar. 1 yıl boyunca anlayış görüp hala daha bu durumu sürdürmek bence bi yerden sonra kocalarımıza haksızlık olur. Doğanın kanunu bu.
Canım ben de cinsellikten uzak durmanın evlilikleri soğuttuğu kanısındayım.Belki kadn için sorun değil ama erkekler daha hassas.Sen hiç denememişsin belki korktuğun gibi bi durum olmayacak.Hiçbirimizin vücudu doğumdan önceki kadar düzgün değil zamanla düzeleceğiz bence eşine istiyorsan sen adım atıp gönlünü alabilirsinBenim de normal dogum, 2 ay doldu hic denemedik ama esim surekli teklif ediyor ben rahatsiz oluyorum, reddedince uzuluyorum cunku o da uzuluyo. Bizim hamilelik doneminde de hic olmadi. Su an biz de ayri odalarda yatiyoruz. Ben halimden memnunum aslinda ama sogukluk olacak diye endise etmiyor da degilim. Bir de benim su an 15 kilo fazlam var, vucudum catlak dolu. Ne bileyim icimden gelmiyor kendimi begenmiyorum zaten.
Esin belki kendini suclu hissetmistir senden bir adim bekliyordur, kendini hazir hissetmeni bekliyordur.
Cok zormus dogumdan sonra bu isler ya :/ ne zaman eskisi gibi olur acaba..
CAnım yeni gördüm mesajını. Sab kullanıyoruz biz de. Günde 4 defa 7 damla. Ama yarısı kaşıkya kalıyor ben 9-10 damla damlatıyorum. Bio gaia yı da akşamları bir kez 5 damla kullanıyoruz.Merhabalar bizim gaz sorunumuza biogaia damla iyi gelmişti fakat yine ıkınmalarımız başladı doktor onun yanına bir de sabsimplex verdi ikisini bir arada kullanan var mo birde sabsimplex kaç damla veriliyor bilen varsa acil cvp yazar mı
Canım ben kullanıyorum 15 er damla günde 4 kez kıllanıyorum. Biogaida aynı gün içinde 1 kez 6 danla kullanıyorum. Yine de herbebek için farklı bir dozajı var mıdır bilmem ama doktoruna sorarasın ztn.Merhabalar bizim gaz sorunumuza biogaia damla iyi gelmişti fakat yine ıkınmalarımız başladı doktor onun yanına bir de sabsimplex verdi ikisini bir arada kullanan var mo birde sabsimplex kaç damla veriliyor bilen varsa acil cvp yazar mı
sagol canim benim hayir oturmuyor babasinin kucaginda yukardaki resimde :) önemli deyil canim ama hepimiz yogunuz bu poncikler bizi yoruyorZehna67 maşallah oğluna nasıl güzel bebek allahım nazarlardan korusun. Resimde oturuyor gibi sanki? Oturtmaya başladın mı? Poponun üstünde kalmış gibi sanki canım.
Ekledim canım yoğun bir anıma denk gelmiştir kusura bakma.
yok canim oturmuyor daha cok erken sadece yastik biraz dik resimde oturuyor gibi cikmiş dun biraz bu emzirmeyle ilgili arastirma yaptim sizlede paylasayim bilgilerimi her emziren anne gunde 500/700kaleri harciyomuş gunde 7cay bardagi sut uretiyormuş vicudumuz eyer guzel beslenmezsek sut kalitesi dusuyormuş zayiflama konusunada gelicek olursak bu tatli konposta vs tatli icecekler sut yapmiyormus tamamen bizim icin kilo alimi imiş her emzirme sonrasi bir bardak su icmemiz cok iyiymiş eyer cok fazla tatli vs yersek kilo alimi oluyormuş emzirme sureci tamamen bizim icin zayiflama yonunden arti bi durum bi emzirme bir saat spor yapmis gibi oluyormuşuz sut icmek gunde iki kase yogurt yemek su icmek sutu artiran besinlerden mutlaka et tavuk balik yenmeliymis hergun cok kaleri harcadigi icin vicut yoksa vicut vitaminsiz kalirmiş kizlar bilgilerim bunlar umarim yazim faydali olur.Masallah subhanallah cok tatli kuzun . Ben de emziriyorum ama aksine kilo aliyorum canim herhalde tatliya duskunlugumden neyse bebislerimiz saglikli olsunlar da kilolar gider insallah
Bana da oglun oturuyo gibi geldi erken degil mi canim oturmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?