- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.941
Normal canım anne sütü mu alıyor ?Kızlar bebeğin kakasındaki beyaz pütürlü parçalar normaldir heralde değil mi? Rengi cıvıklığı fln normal ama beyaz taneler var bol miktarda.
+1Kızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla
Ben normal dogum oldugu icin henuz cesaret edemedim canim :/ 2 ay oldu. Sezaryende duyuluyorsa normalde daha mi cok olur acaba aciKızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla
Bu tarz bişey ben duymadım ama yaşayan varsada psikolojiktir diye düşünüyorum. Sonuçta böyle bi durumda acı hissetmenin sebebi kuruluktur. Yeterli şekilde ıslaklık için o anı keyfiyle yaşamak lazım. Hamilelik ve doğum düşüncelerinden sıyrılmaya çalışın kızlar.Kızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla
Evet canım heralde sindirip artıklar mı oluyor acaba?Normal canım anne sütü mu alıyor ?
cnm duttan komposto yap önce yika hafif haşla ve sonra isteğin ölçüde şu ve şeker katKuru dutu nasıl yapacaz canim sutlemi pisiriliyor bende bir suru sey denedim deniyorum ama yine sutum ayni yaa suanda malt içeceğine basladim son denemedigim boza ile bu kalmisti bakalim nolacak :)
Aksine sindirilmeyen anne sutuymus ama çok normal görülmesi gereken manzara yaniEvet canım heralde sindirip artıklar mı oluyor acaba?
Anne sütündeki yağdan kaynaklanıyo demişti bizim dr umuz. Sütünün doyuruculuk oranı güzel demekki annesi maaşallah. Fazla yağı sindiremediğinde kaka ile atarmış. Merak etme yani. Tam tersi güzel bi belirtiKızlar bebeğin kakasındaki beyaz pütürlü parçalar normaldir heralde değil mi? Rengi cıvıklığı fln normal ama beyaz taneler var bol miktarda.
Canım inşaallah düzelir üzülme lütfenSelam kızlar bizde kalça ultrasyonu çekildi ve sağ kalça da gelişim geriliği tespit etti doktor 15 gun sonra tekrar bakalım dedi bi numara buyku bez tak dedi aslında tedavisi olan bişey ama yine de kafama taktim ve üzülüyorum ya varsa diye 15 gun sonra tekrar ultrasyonu Çekicek bakalım ne olur ben araştırma hastanesinden randevu alıp orda da baktirmak istiyorum
Selam canım normal bu dediğin. Zaten doğumdan sonra belli bir süre kuruluk oluyor. Hatta doktor da burdan bir arkadaşa bebe yağı kullanın falan demişti. Ben kullanmadım da her seferinde acı azalıyor. 3-4 ilişki sonrasında yavaş yavaş eskisi gibi oluyor merak etme.Kızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla
Aaa bilmiyordum cnm içim rahatladı şimdi. Ama aynı zamanda bu demek oluyor ki çok sık emmek istediğinde sindiremiyor ve gaz olup sıkışıyor yavrum :/ o yüzden yağlı süt gaz yapar diyorlarmış şimdi net anladım. Ay ben bunları yerim ya her anları bişey öğretiyor.Anne sütündeki yağdan kaynaklanıyo demişti bizim dr umuz. Sütünün doyuruculuk oranı güzel demekki annesi maaşallah. Fazla yağı sindiremediğinde kaka ile atarmış. Merak etme yani. Tam tersi güzel bi belirti
İnşallah canım Rabbim tüm çocuklarımızın yardimcisi olsunCanım inşaallah düzelir üzülme lütfen
Masallah subhanallah cok tatli kuzun . Ben de emziriyorum ama aksine kilo aliyorum canim herhalde tatliya duskunlugumden neyse bebislerimiz saglikli olsunlar da kilolar gider insallahkizlar gunler akip gidiyor oglum 51gunluk oldu masallah bi sikintimiz yok hic zamn bulamiyorum kendime o yuzden giremiyorum dogumla birlikte 21kilo vermisim emzirmek bana cok yaradi hamile kalmadan once kilomdan 9kilo aşadayim ve hala hizla devam ediyorum kilo vermeye butun pantolanlarim belimden dusuyor bi 15kilo daha fazlam var inş veririmde oglumda 6kilo 500gr olmuş kizlar gelisimi gayet iyi Eki Görüntüle 2047533 Eki Görüntüle 2047534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?