temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeğin kakasındaki beyaz pütürlü parçalar normaldir heralde değil mi? Rengi cıvıklığı fln normal ama beyaz taneler var bol miktarda.

Kızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla

Kızlar utanarak soruyorm da doğumdan sonra ilişki sırasında benim gibi acı duyan oluyor mu normal midir geçer mi zamanla
Bu tarz bişey ben duymadım ama yaşayan varsada psikolojiktir diye düşünüyorum. Sonuçta böyle bi durumda acı hissetmenin sebebi kuruluktur. Yeterli şekilde ıslaklık için o anı keyfiyle yaşamak lazım. Hamilelik ve doğum düşüncelerinden sıyrılmaya çalışın kızlar.

Kızlar bebeğin kakasındaki beyaz pütürlü parçalar normaldir heralde değil mi? Rengi cıvıklığı fln normal ama beyaz taneler var bol miktarda.
Anne sütündeki yağdan kaynaklanıyo demişti bizim dr umuz. Sütünün doyuruculuk oranı güzel demekki annesi maaşallah. Fazla yağı sindiremediğinde kaka ile atarmış. Merak etme yani. Tam tersi güzel bi belirti

Canım inşaallah düzelir üzülme lütfen

Selam canım normal bu dediğin. Zaten doğumdan sonra belli bir süre kuruluk oluyor. Hatta doktor da burdan bir arkadaşa bebe yağı kullanın falan demişti. Ben kullanmadım da her seferinde acı azalıyor. 3-4 ilişki sonrasında yavaş yavaş eskisi gibi oluyor merak etme.

Ben de çok korkmuştum dikişler patlarsa acırsa bilmem ne falan ama 40 günde toparladım çok şükür korkmaya hiçte gerek yokmuş.

C Chen31 korkma 2 ay olmuş.
baldan_madam geçiyor canım

Aaa bilmiyordum cnm içim rahatladı şimdi. Ama aynı zamanda bu demek oluyor ki çok sık emmek istediğinde sindiremiyor ve gaz olup sıkışıyor yavrum :/ o yüzden yağlı süt gaz yapar diyorlarmış şimdi net anladım. Ay ben bunları yerim ya her anları bişey öğretiyor.

kizlar gunler akip gidiyor oglum 51gunluk oldu masallah bi sikintimiz yok hic zamn bulamiyorum kendime o yuzden giremiyorum dogumla birlikte 21kilo vermisim emzirmek bana cok yaradi hamile kalmadan once kilomdan 9kilo aşadayim ve hala hizla devam ediyorum kilo vermeye butun pantolanlarim belimden dusuyor bi 15kilo daha fazlam var inş veririmde oglumda 6kilo 500gr olmuş kizlar gelisimi gayet iyi

canim beni eklememissin listeye yazmistim ama unutulmuş sanirim :) yiğit emir 01.08.2017 40+1

yanliş yazdim 7ay olcakti uykusuzluktan kafam bulaniyor bazen :)) hersey bu ponçikler için ne yapalim onlar bizim cennetimiz.

Zehna67 maşallah oğluna nasıl güzel bebek allahım nazarlardan korusun. Resimde oturuyor gibi sanki? Oturtmaya başladın mı? Poponun üstünde kalmış gibi sanki canım.
Ekledim canım yoğun bir anıma denk gelmiştir kusura bakma.

Masallah subhanallah cok tatli kuzun . Ben de emziriyorum ama aksine kilo aliyorum canim herhalde tatliya duskunlugumden neyse bebislerimiz saglikli olsunlar da kilolar gider insallah
Bana da oglun oturuyo gibi geldi erken degil mi canim oturmasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…