- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.261
3.360 doğmştu. Az mi almis cok mu acaba anlamadim:)) dr normalin altinda gidiyor dedi gerci:)) yani gunde 4 kez degstryrm bilmyrm kiCanım bebeğin kaç kg doğmuştu merak ettim.
Maşallah canım bebeğine.
Bişi dicem acaba çok mu bekleriyorsun bezi poposunda dolup düşüyor olabilir mi?
Evet bir büyüğüne geç iz de yapıyorsa
Ilk zamanlar sadece uzunkollu zibin giydrdm. Snra bi ara havalar soguyunca alt ust takim giydrdm icine askili zibinla. Simdi sadece kisa kollu zibin geceleri serin olursa alt pijama giydiryrm o kadar. Coraplar her daim var ama. Kiz cocuklari sicagi sever diyolar ama dinlemiyorum. Biz hava durumuna gore devam. Bana sicak geliyosa soyuyorm, soguk gelirse giydiriyorum:))) yasadgm yer de Ankara iklimndeValla cnm ne giydircegimi bilemiyorum dun dune kadar uzun kollu giydiriyordum. Dedim artik 2 hafta gecti kisa kollu tulum giydirdim. Ates yukselmeye baslayinca kendimi sucladim acikcasi. hastanede Cocuk dr u kontrole geldiginde tek bezle bile emzirebilirsin demisti. Dedim kendini isitabilir mi bisey olmaz cok giydirmeyin daha kotu olur demisti ama cik kararsiz kaliyorum giyim konusunda. Sen nasil giydiriyorsun ?
Saol canim sennde bayramn mubarek olsunAmin. Allahim hepimizin bebisini korusun canim . Cok sagol. atesimiz yukselmedi cok sukur. Ama gece de uyumadi simdi uyuyo kuzucugum.
Bu arada bayraminiz mubarek olsun.
Ben de corap giydiriyorum her zaman ama hep uzun kollu giydiriyodum alt ust takim genelde. Hatta icine yarim kol zibinla :)) cok sicaklamaya baslayinca kisa kolluya gectim. Ben de dedigin gibi yapayim cnm serin olunca alt giydiririm artik. Sagolasin fikir oldu bendeIlk zamanlar sadece uzunkollu zibin giydrdm. Snra bi ara havalar soguyunca alt ust takim giydrdm icine askili zibinla. Simdi sadece kisa kollu zibin geceleri serin olursa alt pijama giydiryrm o kadar. Coraplar her daim var ama. Kiz cocuklari sicagi sever diyolar ama dinlemiyorum. Biz hava durumuna gore devam. Bana sicak geliyosa soyuyorm, soguk gelirse giydiriyorum:))) yasadgm yer de Ankara iklimnde
Basiniz sag olsun canim rabbim geride kalanlara sabir ve metanet versinMerhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Bende ankaradayim uzun kollu citcitli badi altina da bişey ve çorap giydiriyorum sen yazinca ben çok gidiyorum gibi geldi benimkide kızIlk zamanlar sadece uzunkollu zibin giydrdm. Snra bi ara havalar soguyunca alt ust takim giydrdm icine askili zibinla. Simdi sadece kisa kollu zibin geceleri serin olursa alt pijama giydiryrm o kadar. Coraplar her daim var ama. Kiz cocuklari sicagi sever diyolar ama dinlemiyorum. Biz hava durumuna gore devam. Bana sicak geliyosa soyuyorm, soguk gelirse giydiriyorum:))) yasadgm yer de Ankara iklimnde
Senin kiz kac gunluk canimIlk zamanlar sadece uzunkollu zibin giydrdm. Snra bi ara havalar soguyunca alt ust takim giydrdm icine askili zibinla. Simdi sadece kisa kollu zibin geceleri serin olursa alt pijama giydiryrm o kadar. Coraplar her daim var ama. Kiz cocuklari sicagi sever diyolar ama dinlemiyorum. Biz hava durumuna gore devam. Bana sicak geliyosa soyuyorm, soguk gelirse giydiriyorum:))) yasadgm yer de Ankara iklimnde
Ben de cok giydiriyormusum insan sasiriyo ne giydircegini kucuk olduklari icin korkuyorum usutturcem diyeBende ankaradayim uzun kollu citcitli badi altina da bişey ve çorap giydiriyorum sen yazinca ben çok gidiyorum gibi geldi benimkide kız
Ya evet minicikler gece serin oluyo ama iki gündür ben bile ÜşüyorumBen de cok giydiriyormusum insan sasiriyo ne giydircegini kucuk olduklari icin korkuyorum usutturcem diye
Aynen . Bende usuyorum hatta sabah mde bulantisi ve ishalle uyandim usuttum galibaYa evet minicikler gece serin oluyo ama iki gündür ben bile Üşüyorum
:) yani havaya gore iste cok da giydirmiyosun bence sen. Neler var neler sonuctaBende ankaradayim uzun kollu citcitli badi altina da bişey ve çorap giydiriyorum sen yazinca ben çok gidiyorum gibi geldi benimkide kız
55 CanimSenin kiz kac gunluk canim
Canım ben bugün artık doktoruma sordum fitil aldım son raddeye kadar bekliycem olmadı yarım olarak uygulayacağım yavrum mahvoldu :.(Kizlar gaz ve kaka yapamama durumuyla biz de tanistik sonunda maalesefgaz damlasi olarak ne kullaniyorsunuz? Ayse oner gaz masaji yaptim ama ise yaramadi. Gaz oldukca emmek istiyo yavrum. Sutum az oldugu icin mama veriyorum gogsumde cildiriyo cunku. Yiyo kusuyo bu sefer de surekli kisir döngü oldu
İlkinde 7 gun sonra fitil verdk üçte birini. İkinci seferde de 10 gün bekleyn dedi. İyiyki bekledk kendi 8.gün yaptı.Kizlar gaz ve kaka yapamama durumuyla biz de tanistik sonunda maalesefgaz damlasi olarak ne kullaniyorsunuz? Ayse oner gaz masaji yaptim ama ise yaramadi. Gaz oldukca emmek istiyo yavrum. Sutum az oldugu icin mama veriyorum gogsumde cildiriyo cunku. Yiyo kusuyo bu sefer de surekli kisir döngü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?