Kesinlikle bende inandim.. Bidaki atagimiz yaklaşık olarak 12. Hafta filan olcak bu sefer hazirlikliyim
demi bi kaç gün uyusalar boyle ne güzel olur.. Acaba kilo artışları nasıl çok merak ediyorum sonucu noldu bu atakların.. O kadar emdiler uydular bi yarim kilo almışlardır bu tempoya heral
Kuzum büyüme atağı döneminde fazladan emmek istemelerinin en önemli sonucu annenin beynine gönderdikleri daha fazla sut yap sinyalleriymis yani doymadiklarindan değil daha çok sut yapman için emiyorlar dun aksama kadar emdi benimki vermedim başka bişi bugün daha doluydu goguslerim gerçektende doymasa boyle uyumaz sanmıyorum butun gun uyudu bugun gecede herzamanki duzeniyle uyanip emdi.. seninkilerde büyüme atağı geçiriyor olabilir mi acaba..
https://sevgilibebek.com/makaleler/saglik-ve-gelisim/fizyolojik-gelisim/bebeklerde-buyume-ataklari/
Kızlar goguslerim ürtiker tarzı bişi oluyor bu ara ne yiyorumda oluyor anlayamadım boyle bişi yasayan var mi normalde eskiden çikolata yapıyordu belden asagim olurdu bi donem çikolata yiyememistim ama su sıra neye tepki verdiğini anlayamadım vucudumun sadece göğsüm kabariyor napsam bilemiyorum kasintidan ölcem alerji ilacı da kullanamicam simdik offf..