- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.361
Canım benimkide soğuk almış şurup veriyoruz bizi gece 3 kere kaldırıyor kendisiKızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan
Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum
Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.
1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?
Kızlar gaz için hango damlayı kullanıyorsunuz
Kızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan
Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum
Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.
1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?
Kaç gunluksunuz canim15 damla diyo bizimki 13 günlük kaç dsmla vermeliyimSabsimplex diye bi damla kullanıyorum ben bu sabah başladım. Çay kaşığına 8 damla damlatıp yalatıyorum tadını da sevdi şapur şupur götürdü
Canim kucaktayken bacagi ve kolu morariyor bizimdeMerhaba kızlar bizde kalpte üfürüm duyuldu o ana kadar hiç morarma olmamıştı ama şimdi yıkarken ters çevirince kolları vücudu mosmor oldu arada gezdirirken kolu da morarıyor acaba üşüdü mü diyorum sizinde yıkarken morarma oluyor nu
Yaaaaa neden ki acaba şimdi bize üfürüm var dediler ya korkuyorum bide banyoda sırtını yıkamak içim ters çevirdik ya mosmor oldu çok korktum.Canim kucaktayken bacagi ve kolu morariyor bizimde
Bizimde bazen kolu bacağı morariyo yanlis tutuyoruz sanirimMerhaba kızlar bizde kalpte üfürüm duyuldu o ana kadar hiç morarma olmamıştı ama şimdi yıkarken ters çevirince kolları vücudu mosmor oldu arada gezdirirken kolu da morarıyor acaba üşüdü mü diyorum sizinde yıkarken morarma oluyor nu
İnşallah öyledir canımBizimde bazen kolu bacağı morariyo yanlis tutuyoruz sanirim
Sağlık ocağı 3 demişti doktor 4 damla vereceksiniz dediKızlar 16 gunluk olduk saglık ocgı devit - 3 oral damlaya verdi bir defada 3 damla yazıyor kullanan arkadaşlar gunde kac defa kullanıyor
Benm bebeğim de üfürüm vardı bebek kardiyoloji bölümünde doçent dr baktı. Kalbinde delik be kaçak var dedi. 3 aylıkken bir daha bakacak. Kapanabilir dediMerhaba kızlar bizde kalpte üfürüm duyuldu o ana kadar hiç morarma olmamıştı ama şimdi yıkarken ters çevirince kolları vücudu mosmor oldu arada gezdirirken kolu da morarıyor acaba üşüdü mü diyorum sizinde yıkarken morarma oluyor nu
Canım korkma hiç Allahın izniyle bisey olmaz endiselenme aklına kötü şey getirme gerekirse doktora sor böyle oluuor diye bizimkinin kilosu çok düşük ben ondan diye düşünüyorumYaaaaa neden ki acaba şimdi bize üfürüm var dediler ya korkuyorum bide banyoda sırtını yıkamak içim ters çevirdik ya mosmor oldu çok korktum.
Bizimki de çok zayıf ondandır inşallahCanım korkma hiç Allahın izniyle bisey olmaz endiselenme aklına kötü şey getirme gerekirse doktora sor böyle oluuor diye bizimkinin kilosu çok düşük ben ondan diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sizde de böyle morarmalı oluyormuydu özellikle banyo yaptırırkenBenm bebeğim de üfürüm vardı bebek kardiyoloji bölümünde doçent dr baktı. Kalbinde delik be kaçak var dedi. 3 aylıkken bir daha bakacak. Kapanabilir dedi
Sabsimplex diye bi damla kullanıyorum ben bu sabah başladım. Çay kaşığına 8 damla damlatıp yalatıyorum tadını da sevdi şapur şupur götürdü
Evet çok çabuk morarma oluyor bacakları özellikle. Ama o üşümeden ve tutup yıkamadan oluyor.Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Sizde de böyle morarmalı oluyormuydu özellikle banyo yaptırırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?