temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Orası kesinlikle öyle çene tutmak şart.Kahvaltı da bende yiyorum akşam aramıyorum hiç.Annem gidince her şey bana bakacak iyi spor yaparım koş yemeğe koş oğlana koş kıza e koca da var ütü yemek sporun babasını yaparım Ayyy çok yazık bana

Çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 bazen 3 reçel yiyorum fena Ama beyaz ekmek oldu mu ohhh içini oğluma veriyorum kabuğunu yiyorum bazen bakıyorum yarıma yakın yemişim yuhhh kızım diyorum kendime ama çok geç oluyor Akşam yemiyorum ama yemek ne varsa o

Sağol canım. O zaman çatı muayenesindeki mantık kasmazsak rahat geçer gibi duruyor. Bakalım hayırlısı. Bana da dedi ilişkiyle ilgili işaretledi verdi hatta bundan al diye

Sağol canım içimi rahatlattın biraz :) o aleti ben bilmiyorum nasıl bişey o?

Canım o eşine bağlı. Tek başına bebeğe bakabilir diyorsan ikiniz kalın. Biz öyle yaptık. Çok da güzel geçti. Dediğin gibi özel oldu :) ama halledemez diyorsan hem eşin hem annen kalsın. Eşin sana annen bebeğe bakar

Süit oda düeil ama Can'ım oda küçük birini tercih etmem şazım

Süit oda düeil ama Can'ım oda küçük birini tercih etmem şazım

Olsun idare ederler. Benim ilk doğumda da oda küçük idi ama gerçi iki kişilik odayı tek kişilik yapmıştık.Bence idare etsinler olmadı eşin arabada yatsın gece.Yürürken bebeğe de birinin bakması gerek.Zor olur.

Kızlar benim kız bugün ogleden beri hiç kakasını yapmamıştı halbuki sabah 2 3 kere ardı ardına da yapmıştı bi sıkıntısı yoktu, neyse ogleden berç kakasını yapamadığı için 15 dk uyuyup sancıyla uyanıyodu belliydi tuvalet sıkıntısı vardı çünkü agızdan gazı çıkıyodu, bütün gün ağladı, en sonunda kadınlar klübünde gördüğüm.kulak çubuğuyla zeytinyağını poposuna sürme işlemini gerçekleştirdim saniyesinde çatır çatır yaptı sonra da mışıl mışıl uyudu gerçi o çıkardığı kaka da gayet yumuşaktı neden yapamadı anlamadım yine de o rahatlayınca benim üzerimden bir yük kalktı resmen o sancılandıkça resmen bana da bişeyler oluyodu, rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin inşallaaahh

Moral iyidir sıkıstıkça gel bana her turlu can sıkıntısına çözüm var bende ilkokulda en sevdiğim karakter polyannaydi benim idolüm o ondan boyleyim ben @Cedric_CT alple besikleri kerttik sayılırdı biz ama bilemedim simdik taliplerimizde çoğalıyor bütün oğlanlarda pek yakışıklı anacım bilemedik.. kokla benim yerime annesi o yakisikliyi oyh kurban olsunlar onlaraaaa...

Anne panikse sıkıntı kuzum bidaki dogumumda yanıma almayacagim şeyler arasında ilk sırada annem var benim yok ama ilk KV sonra annem... Çocuk bakmayı tamamen unutmuş iki panik insanla kaldım ben daha da içler acisi olan ikiside uyudu.. Biri sadece uyumadi hatta kükredi... Varsa abla kardes konu komsu mahalle bakkalinin karisi bile gelse olur annem çocuğu WC dusururum diye lavmandan sonra micirtmadi bile beni ya rahat rahat çık artik bitmiştir diyip durdu kapıyı yumruklarken... illa bir kişi kalacaksa es iyidir öğrensin isi ilk günden yaparsa cesaret gelir hep bakabilir yavruna kimi erkek tutamiyo bile ilk günler boyle olunca mecbur kalir alışsın daha güzel..

Tabi cnm annem almasa oturur ben de ağlarım heralde ki ara ara o da
canım emiyor kucağımda uykuya dalıuor sonra yatırıyorum başlıyor ağlmaya. Ne kadarlık senin bebeğin

Benim eşin de annem de kaldılar cnm

Esinin kalmasını istiyorsan o kalsın canım bence. Hastanedesin nasılsa tecrübe gerektircek bişy yok. Benm yanımda sadece eşim vardı. Alt açmam diyen insan onu bile yaptı:) bilmedğmz şeyleride hep sorduk

Canım kaka yapmayı kaslarını kullanmayı öğreniyomuş bu yüzden zor yapıyor. Kakası normal ama zorlanıyorsa sebep bu. Dr bize öyle söyledi. Bazen bu 2-3 hafta bazen 2-3 ay sürer dedi. Kabız olmadığı sürece yani kakası katılaşmadğı sürece yapılck bişey yok dedi. Bende bazen senn dedğn gibi yapıyrm ama yapmıcak olduktan sonra yapmıyr gerçktn:)

Doğrudur canım ağlamasa karın ağrısı olmada 5 gün de yapmasın sıkıntı yok ama gözlerikıpkırmızı oldu uyuyamadı sancıdan mecbur yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım :)

Ben o kurulugu hamile kalabilmek içinde çok yasamistim cok sinir bozucu ya surekli tekrarlayan enfeksiyonlarda oranin dengesini bozuyor ins cabuk atlatiriz dedigin gibi biz neler yasadik atlattik bee
Inşallah bakalım ya insanin aklının bir köşesinde yer alıyor işte gene de sürekli

Doğrudur canım ağlamasa karın ağrısı olmada 5 gün de yapmasın sıkıntı yok ama gözlerikıpkırmızı oldu uyuyamadı sancıdan mecbur yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım :)
Aynen cocuk iskence cekiyoms gibi geliyor bazen :) artik ben alistm iki haftadir oyle olunca. Uyarmak gerekiyor ama dedgm gibi bazen o bile fayda etmiyor. InsaAllah en kisa zamanda ogrenirler

Normal dogum yapsn arkadaşlar benim 12 gun oldu dikiskerim daha duruyor eriyecek dedi doktor ama aynı duruyor kanamaniz ne durumda birde kızlar

Kızlar acil cevap verir misiniz?

Bacağımda alerji mantar gibi bişey çıkmış. Ve ayağımda (söylediğim için kusura bakmayın)

Doktora gidicem hap kullanmicam ama krem kullanmak zorundayım süte geçer mi çok korkuyorum napmalıyım

Etrafınızda ya da siz emzirirken krem kullanan var mı

Aynen canım bu kiloları vereceğiz başka yolu yok:))

11gunluk eczaneden metalik diye gaz damlası aldık o nasıl ki acaba kullanan var mi

öyleyse kızımız kimi beğenirse o olsun :) hadi bakalım hodri meydan, sende senin prensesi öp ellerinden yerime yüzüne kıyamıyom bebeklerin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…