- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.261
Aslında ilaçla böyle çayla kilo vermek olmuyor o çenemizi tutmamız lazım. Doğruya doğru. Ekmeği yavaş yavaş azaltmak lazım. Ekmek yemezdim hamileyken yedim sonra yasakladı dr. Şimdi de yiyorum valla kahvaltıda. Bazen sandviç bile.. ama evde misafir vardı bazen annemin fırsatı olmadı yemek yapacak öyle idare ettim. Ha ben bolca kahve içiyorum metabolizmama iyi geliyor. Emmemesinin rahatlığı tabii uykusuz gaz falan derdim yok ondan. Bence bi 6 ay sonra ufaktan evde spora başlamalı. Ben okul açılınca zaten yoğun tempoda olacağım. Bi faydası olursa ne ala :)
Sağol canım. O zaman çatı muayenesindeki mantık kasmazsak rahat geçer gibi duruyor. Bakalım hayırlısı. Bana da dedi ilişkiyle ilgili işaretledi verdi hatta bundan al diyeBen normal ultrasindan karnimdan içeride bisey var mı diye bakılacak sanarak gitmiştimçatala yatmami isteyince durdum bi 40 gün öncesine gittim resmen resetlendim. Psikolojimi bozmuş galiba o sedye benim canım korkutmak istemem de çığlık attım açıkçası. Doğumdan sonra vajina menapoz zamani gibi olur kuruluk can yakar dedi o yüzden o kadar acıdı. Sonraki yaptırdıklarında böyle olmayacak korkma falan dedi. Uzun bir şey sokuyor canım içi böyle boş bisey o boşluğa da ince bi çubuk sokuyor içeride dokuya sürüp çekiyor hemen. Yarim dakika bisey ama korkuyor insan. Bide doğum zamanında aşırı çatı muayenesinun acısı kaldı içimde benim sanırım onu da hatirladim tedirgin oldum. Bide alttan ultrasonla baktı en son. 10 gün sonra sonuç çıkacak. Ayıptır söylemesi ilişki konusunda da fikirler verdi biraz fazla canın yanar ekstra biseyler kullan dedi. Bide adetim yakın zamanda gözükmüyormus onu söyledi. Sonra dedim ki ebru ne acılar yaşadın şu doğumda bu da neymiş yarım dakika bisey dedim :) korkma canım bence o zamana kadar iliskide falan bilunursan bu kadar acimaz diye düşünüyorum. Ben 40im çıkar çıkmaz gittiğim için bu kadar açımis olmali
Sağol canım içimi rahatlattın biraz :) o aleti ben bilmiyorum nasıl bişey o?Smear testini bende yaptirdim daha onceden ama hic hissetmedim bile canim maşa gibi bir alet varya alttan muayenelerde onla normal muayene eder gibi bakiyor kulak copuylede dokunuyor sadece bana enfeksiyon icin bakarken almis ornegi bu arada smear icin ornek aldim bilgin olsun demisti
Canım o eşine bağlı. Tek başına bebeğe bakabilir diyorsan ikiniz kalın. Biz öyle yaptık. Çok da güzel geçti. Dediğin gibi özel oldu :) ama halledemez diyorsan hem eşin hem annen kalsın. Eşin sana annen bebeğe bakarDoğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
Süit oda düeil ama Can'ım oda küçük birini tercih etmem şazımKalmak isterler ise kalırlar.Ben suıt oda tutmuştum geniş ve koridoru vardı iyi oldu. Bence eşin de annen de kalsın iki doğumumda eşim de annem de yanımda idi.Tecrübe önemli canım.Sen öğlende olacak isen akşam yürüyeceksin biri bebeğe bakar biri koluna girip yürütür.Sana faydası olur.
Süit oda düeil ama Can'ım oda küçük birini tercih etmem şazım
Valla morel verdin bebem çok sağol iyi geldi :) al bizimkinden de o kadar kıyameti koparıyor gündüz uyanmıyor gece nöbetteyiz. Ay valla ben kendime de benzetmedim eşimede burnu bana benziyor bi,ama yakışıklı oğluşum senin kıza talip olabiliriz
Doğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
Tabi cnm annem almasa oturur ben de ağlarım heralde ki ara ara o daCanim emzirme olayi inan 40ina anca duzene giriyor oturuyor bence benimde annem yanimda cok iyi oluyor gercekten o siddetli aglamalarda annene ver bebegi kendini sakinlestir evhama musade etme ben bebek bu aglayacakda diyorum o an deli gibi bağırıp ağlasa da sakin sakin kulagina birseyler diyorum bebisin oda sakin agliyorveya annem alip biraz oyaliyor sakinleyince ben yine emzirmeye calisiyorum
canım emiyor kucağımda uykuya dalıuor sonra yatırıyorum başlıyor ağlmaya. Ne kadarlık senin bebeğinBende yiyorum valla ekmek yemiyordum hiç şimdi kahvaltı da gömüyorum reçeller ileKabızlık da var onca kayısı yiyorum yok bir tık
Benim de annem yanımda ama 9 gün sonra gidiyor ayrı şehirlerdeyizEmmiyor mu
Benim eşin de annem de kaldılar cnmDoğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
Esinin kalmasını istiyorsan o kalsın canım bence. Hastanedesin nasılsa tecrübe gerektircek bişy yok. Benm yanımda sadece eşim vardı. Alt açmam diyen insan onu bile yaptı:) bilmedğmz şeyleride hep sordukDoğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
Canım kaka yapmayı kaslarını kullanmayı öğreniyomuş bu yüzden zor yapıyor. Kakası normal ama zorlanıyorsa sebep bu. Dr bize öyle söyledi. Bazen bu 2-3 hafta bazen 2-3 ay sürer dedi. Kabız olmadığı sürece yani kakası katılaşmadğı sürece yapılck bişey yok dedi. Bende bazen senn dedğn gibi yapıyrm ama yapmıcak olduktan sonra yapmıyr gerçktn:)Kızlar benim kız bugün ogleden beri hiç kakasını yapmamıştı halbuki sabah 2 3 kere ardı ardına da yapmıştı bi sıkıntısı yoktu, neyse ogleden berç kakasını yapamadığı için 15 dk uyuyup sancıyla uyanıyodu belliydi tuvalet sıkıntısı vardı çünkü agızdan gazı çıkıyodu, bütün gün ağladı, en sonunda kadınlar klübünde gördüğüm.kulak çubuğuyla zeytinyağını poposuna sürme işlemini gerçekleştirdim saniyesinde çatır çatır yaptı sonra da mışıl mışıl uyudu gerçi o çıkardığı kaka da gayet yumuşaktı neden yapamadı anlamadım yine de o rahatlayınca benim üzerimden bir yük kalktı resmen o sancılandıkça resmen bana da bişeyler oluyodu, rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin inşallaaahh
Doğrudur canım ağlamasa karın ağrısı olmada 5 gün de yapmasın sıkıntı yok ama gözlerikıpkırmızı oldu uyuyamadı sancıdan mecbur yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım :)Canım kaka yapmayı kaslarını kullanmayı öğreniyomuş bu yüzden zor yapıyor. Kakası normal ama zorlanıyorsa sebep bu. Dr bize öyle söyledi. Bazen bu 2-3 hafta bazen 2-3 ay sürer dedi. Kabız olmadığı sürece yani kakası katılaşmadğı sürece yapılck bişey yok dedi. Bende bazen senn dedğn gibi yapıyrm ama yapmıcak olduktan sonra yapmıyr gerçktn:)
Inşallah bakalım yaBen o kurulugu hamile kalabilmek içinde çok yasamistim cok sinir bozucu ya surekli tekrarlayan enfeksiyonlarda oranin dengesini bozuyor ins cabuk atlatiriz dedigin gibi biz neler yasadik atlattik bee
Aynen canım sorun yok :))
Canım bende alkali suya başlayacağım ama bekliyorum içtiğim ilaçla ters tepmesin diye. Yoksa benim kendi ödem karışımlarım vardı onları da bekletiyorum. Bence bekle hem bitkisel diyip geçmemek lazım. Herkeste belli olmuyor yani ne etki yapacağı.
Bende yiyorum valla ekmek yemiyordum hiç şimdi kahvaltı da gömüyorum reçeller ileKabızlık da var onca kayısı yiyorum yok bir tık
Isimiz iş ya
Benim de annem yanımda ama 9 gün sonra gidiyor ayrı şehirlerdeyizEmmiyor mu
Sağol canım. O zaman çatı muayenesindeki mantık kasmazsak rahat geçer gibi duruyor. Bakalım hayırlısı. Bana da dedi ilişkiyle ilgili işaretledi verdi hatta bundan al diye
Aynen canım. Bide zaten normalde acimiyormus @Madame Coco 'nin dediği gibi. Sadece doğum sonrasında oluyormuş. Sakın şimdi canın yandı diye ileriki senelerde testi yaptırmaktan kaçınma normalde acisiz bir işlem dedi
Sağol canım içimi rahatlattın biraz :) o aleti ben bilmiyorum nasıl bişey o?
Canım o eşine bağlı. Tek başına bebeğe bakabilir diyorsan ikiniz kalın. Biz öyle yaptık. Çok da güzel geçti. Dediğin gibi özel oldu :) ama halledemez diyorsan hem eşin hem annen kalsın. Eşin sana annen bebeğe bakar
Aynen cocuk iskence cekiyoms gibi geliyor bazen :) artik ben alistm iki haftadir oyle olunca. Uyarmak gerekiyor ama dedgm gibi bazen o bile fayda etmiyor. InsaAllah en kisa zamanda ogrenirlerDoğrudur canım ağlamasa karın ağrısı olmada 5 gün de yapmasın sıkıntı yok ama gözlerikıpkırmızı oldu uyuyamadı sancıdan mecbur yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım :)
Orası kesinlikle öyle çene tutmak şart.Kahvaltı da bende yiyorum akşam aramıyorum hiç.Annem gidince her şey bana bakacak iyi spor yaparım koş yemeğe koş oğlana koş kıza e koca da var ütü yemek sporun babasını yaparımAyyy çok yazık bana
Çavdar ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 bazen 3 reçel yiyorum fenaAma beyaz ekmek oldu mu ohhh içini oğluma veriyorum kabuğunu yiyorum bazen bakıyorum yarıma yakın yemişim yuhhh kızım diyorum kendime ama çok geç oluyor Akşam yemiyorum ama yemek ne varsa o
11gunluk eczaneden metalik diye gaz damlası aldık o nasıl ki acaba kullanan var miBizim asiribgaz sorunumuz yok sukur ama bu damla cok iyi diyor herkes doktor da bunu onerdi normalde 4-5 damla kullaniliyor istersen sen 3 damlayla baslayabikirsin canim zaten sigorta odemiyor kendinde eczaneden alabilirsin . Bu damlanin icinde bagirsak calistiran canli organizmalar varmis o yuzden buzdolabinda saklaniyor . Genelde herkes iyi yorumlar duydum canim.seninki kac gunluk
öyleyse kızımız kimi beğenirse o olsun :) hadi bakalım hodri meydan, sende senin prensesi öp ellerinden yerime yüzüne kıyamıyom bebeklerin yaMoral iyidir sıkıstıkça gel bana her turlu can sıkıntısına çözüm var bende ilkokulda en sevdiğim karakter polyannaydi benim idolüm o ondan boyleyim ben@Cedric_CT alple besikleri kerttik sayılırdı biz ama bilemedim simdik taliplerimizde çoğalıyor bütün oğlanlarda pek yakışıklı anacım bilemedik.. kokla benim yerime annesi o yakisikliyi oyh kurban olsunlar onlaraaaa...
Anne panikse sıkıntı kuzum bidaki dogumumda yanıma almayacagim şeyler arasında ilk sırada annem var benimyok ama ilk KV sonra annem... Çocuk bakmayı tamamen unutmuş iki panik insanla kaldım ben daha da içler acisi olan ikiside uyudu.. Biri sadece uyumadi hatta kükredi... Varsa abla kardes konu komsu mahalle bakkalinin karisi bile gelse olur annem çocuğu WC dusururum diye lavmandan sonra micirtmadi bile beni ya rahat rahat çık artik bitmiştir diyip durdu kapıyı yumruklarken... illa bir kişi kalacaksa es iyidir öğrensin isi ilk günden yaparsa cesaret gelir hep bakabilir yavruna kimi erkek tutamiyo bile ilk günler boyle olunca mecbur kalir alışsın daha güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?