temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimki de 9.günü doğum kilosunun 100 gram üstünde, ama farkediyorum gıdısı bile çıktı :) Çok tatlı oldu yakında yuvarlanarak gidicek heryere :)

Al benden de o kadar. Bende pilatese falan başlasam diyorum moralim çok bozuk nasıl gidecek bu kilolar

Al benden de o kadar. Bende pilatese falan başlasam diyorum moralim çok bozuk nasıl gidecek bu kilolar

Benim spor yapmam gitmem hayal gibi oğlum da var çünkü ikisini birden bırakmam gerek o da imkansız şuan için.Bir şeyler yapalım ya depresyona doğru adım adım ilerliyorum

Bizimde 40imiz cikmak uzere ne gibi tavsiyeler verdi acaba iliski konusunda ben son muayeneme gittigimde sadece sezeryan dikisime bakti bende korkmustum alttanda bakacak diye ama bakmadi dogum sonrasi herkesde biraz olur o korku tedirginlik galiba

Benim spor yapmam gitmem hayal gibi oğlum da var çünkü ikisini birden bırakmam gerek o da imkansız şuan için.Bir şeyler yapalım ya depresyona doğru adım adım ilerliyorum
Bide benim iştahım çok fena önüne gecemiyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum sürekli nette arastirma yapıyorum. Elde var 0

Bizimde 40imiz cikmak uzere ne gibi tavsiyeler verdi acaba iliski konusunda ben son muayeneme gittigimde sadece sezeryan dikisime bakti bende korkmustum alttanda bakacak diye ama bakmadi dogum sonrasi herkesde biraz olur o korku tedirginlik galiba
Kuruluk oluyormuş canım o yüzden ilk zamanlar canın yanabilir kayganlastirici ya da bebe yağı kullanmani tavsiye ederim dedi

Nasıldı canım? Nasıl yapılıyor ekimde ben de yaptırıcam ilk defa.
Smear testini bende yaptirdim daha onceden ama hic hissetmedim bile canim maşa gibi bir alet varya alttan muayenelerde onla normal muayene eder gibi bakiyor kulak copuylede dokunuyor sadece bana enfeksiyon icin bakarken almis ornegi bu arada smear icin ornek aldim bilgin olsun demisti

Benim de sinir sistemim sanırım çöktü bebeğim ağlayınca çok çaresiz hissediyorum iyi ki annem yanımda. Ben emzirme olayını çözemedim

Kuruluk oluyormuş canım o yüzden ilk zamanlar canın yanabilir kayganlastirici ya da bebe yağı kullanmani tavsiye ederim dedi
Ben o kurulugu hamile kalabilmek içinde çok yasamistim cok sinir bozucu ya surekli tekrarlayan enfeksiyonlarda oranin dengesini bozuyor ins cabuk atlatiriz dedigin gibi biz neler yasadik atlattik bee

Benim de sinir sistemim sanırım çöktü bebeğim ağlayınca çok çaresiz hissediyorum iyi ki annem yanımda. Ben emzirme olayını çözemedim
Canim emzirme olayi inan 40ina anca duzene giriyor oturuyor bence benimde annem yanimda cok iyi oluyor gercekten o siddetli aglamalarda annene ver bebegi kendini sakinlestir evhama musade etme ben bebek bu aglayacakda diyorum o an deli gibi bağırıp ağlasa da sakin sakin kulagina birseyler diyorum bebisin oda sakin agliyor veya annem alip biraz oyaliyor sakinleyince ben yine emzirmeye calisiyorum

Valla morel verdin bebem çok sağol iyi geldi :) al bizimkinden de o kadar kıyameti koparıyor gündüz uyanmıyor gece nöbetteyiz. Ay valla ben kendime de benzetmedim eşimede burnu bana benziyor bi,ama yakışıklı oğluşum senin kıza talip olabiliriz

Doğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım

Bide benim iştahım çok fena önüne gecemiyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum sürekli nette arastirma yapıyorum. Elde var 0

Bende yiyorum valla ekmek yemiyordum hiç şimdi kahvaltı da gömüyorum reçeller ile Kabızlık da var onca kayısı yiyorum yok bir tık

Benim de annem yanımda ama 9 gün sonra gidiyor ayrı şehirlerdeyiz Emmiyor mu

Emziriyorum canım.Olsun mama da öyle ama nasibi öyleymiş kuzumun annesi iyi olsun sağlığı yerinde olsun da mama yesin bir şeycik olmaz..

Aynen canım sorun yok :))

Canım bende alkali suya başlayacağım ama bekliyorum içtiğim ilaçla ters tepmesin diye. Yoksa benim kendi ödem karışımlarım vardı onları da bekletiyorum. Bence bekle hem bitkisel diyip geçmemek lazım. Herkeste belli olmuyor yani ne etki yapacağı.

Evet canım ondan kararsız kalıyorum zaten

Kalmak isterler ise kalırlar.Ben suıt oda tutmuştum geniş ve koridoru vardı iyi oldu. Bence eşin de annen de kalsın iki doğumumda eşim de annem de yanımda idi.Tecrübe önemli canım.Sen öğlende olacak isen akşam yürüyeceksin biri bebeğe bakar biri koluna girip yürütür.Sana faydası olur.

Evet canım ondan kararsız kalıyorum zaten

Aslında ilaçla böyle çayla kilo vermek olmuyor o çenemizi tutmamız lazım. Doğruya doğru. Ekmeği yavaş yavaş azaltmak lazım. Ekmek yemezdim hamileyken yedim sonra yasakladı dr. Şimdi de yiyorum valla kahvaltıda. Bazen sandviç bile.. ama evde misafir vardı bazen annemin fırsatı olmadı yemek yapacak öyle idare ettim. Ha ben bolca kahve içiyorum metabolizmama iyi geliyor. Emmemesinin rahatlığı tabii uykusuz gaz falan derdim yok ondan. Bence bi 6 ay sonra ufaktan evde spora başlamalı. Ben okul açılınca zaten yoğun tempoda olacağım. Bi faydası olursa ne ala :)

Canım tavsiyem annen olsun yanında mümkünse,ben çok yararını gördüm,eşler heyecandan biraz panik yaşayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…