- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.241
Benimki de 9.günü doğum kilosunun 100 gram üstünde, ama farkediyorum gıdısı bile çıktı :) Çok tatlı oldu yakında yuvarlanarak gidicek heryere :)Canım aslında 500-1000 arası normal. Emziriyorsan tamamen normal :) biz mamayla beslendiğimiz için doktor başyan uyardı normalden fazla alır mama yiyen bebek diye o yüzden de 1.5a yakın almışız.. aslında çok normal değil fazla alması ama napalım :)
Al benden de o kadar. Bende pilatese falan başlasam diyorum moralim çok bozuk nasıl gidecek bu kilolarKızlaaaar benim moralim çok bozuk aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi.Sinir sistemim çöküyor
Ben son 3,5 ay yattım serumlar iğneler hep şiştim 16 aldım 8 gitti diğer 8 benimle halaTedavi süresince de aldım kiloları oldum tosbağa gibi Kilo vermek istiyorum ama yiyorum Allah var amaaaa 40 çıkana kadar sonra başlayayım diyorum bir şeyler yapmam lazım kıyafetlerim olmuyor kollarım çok kalınlaştı göbek öyle yazık bana yaaa
Al benden de o kadar. Bende pilatese falan başlasam diyorum moralim çok bozuk nasıl gidecek bu kilolar
Bizimde 40imiz cikmak uzere ne gibi tavsiyeler verdi acaba iliski konusundaBen normal ultrasindan karnimdan içeride bisey var mı diye bakılacak sanarak gitmiştimçatala yatmami isteyince durdum bi 40 gün öncesine gittim resmen resetlendim. Psikolojimi bozmuş galiba o sedye benim canım korkutmak istemem de çığlık attım açıkçası. Doğumdan sonra vajina menapoz zamani gibi olur kuruluk can yakar dedi o yüzden o kadar acıdı. Sonraki yaptırdıklarında böyle olmayacak korkma falan dedi. Uzun bir şey sokuyor canım içi böyle boş bisey o boşluğa da ince bi çubuk sokuyor içeride dokuya sürüp çekiyor hemen. Yarim dakika bisey ama korkuyor insan. Bide doğum zamanında aşırı çatı muayenesinun acısı kaldı içimde benim sanırım onu da hatirladim tedirgin oldum. Bide alttan ultrasonla baktı en son. 10 gün sonra sonuç çıkacak. Ayıptır söylemesi ilişki konusunda da fikirler verdi biraz fazla canın yanar ekstra biseyler kullan dedi. Bide adetim yakın zamanda gözükmüyormus onu söyledi. Sonra dedim ki ebru ne acılar yaşadın şu doğumda bu da neymiş yarım dakika bisey dedim :) korkma canım bence o zamana kadar iliskide falan bilunursan bu kadar acimaz diye düşünüyorum. Ben 40im çıkar çıkmaz gittiğim için bu kadar açımis olmali
Bide benim iştahım çok fena önüne gecemiyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum sürekli nette arastirma yapıyorum. Elde var 0
Benim spor yapmam gitmem hayal gibi oğlum da var çünkü ikisini birden bırakmam gerek o da imkansız şuan için.Bir şeyler yapalım ya depresyona doğru adım adım ilerliyorum
Kuruluk oluyormuş canım o yüzden ilk zamanlar canın yanabilir kayganlastirici ya da bebe yağı kullanmani tavsiye ederim dediBizimde 40imiz cikmak uzere ne gibi tavsiyeler verdi acaba iliski konusundaben son muayeneme gittigimde sadece sezeryan dikisime bakti bende korkmustum alttanda bakacak diye ama bakmadi dogum sonrasi herkesde biraz olur o korku tedirginlik galiba
Smear testini bende yaptirdim daha onceden ama hic hissetmedim bile canim maşa gibi bir alet varya alttan muayenelerde onla normal muayene eder gibi bakiyor kulak copuylede dokunuyor sadece bana enfeksiyon icin bakarken almis ornegi bu arada smear icin ornek aldim bilgin olsun demistiNasıldı canım? Nasıl yapılıyor ekimde ben de yaptırıcam ilk defa.
Benim de sinir sistemim sanırım çöktü
Benim spor yapmam gitmem hayal gibi oğlum da var çünkü ikisini birden bırakmam gerek o da imkansız şuan için.Bir şeyler yapalım ya depresyona doğru adım adım ilerliyorum
Ben o kurulugu hamile kalabilmek içinde çok yasamistim cok sinir bozucu ya surekli tekrarlayan enfeksiyonlarda oranin dengesini bozuyor ins cabuk atlatiriz dedigin gibi biz neler yasadik atlattik beeKuruluk oluyormuş canım o yüzden ilk zamanlar canın yanabilir kayganlastirici ya da bebe yağı kullanmani tavsiye ederim dedi
Canim emzirme olayi inan 40ina anca duzene giriyor oturuyor bence benimde annem yanimda cok iyi oluyor gercekten o siddetli aglamalarda annene ver bebegi kendini sakinlestir evhama musade etme ben bebek bu aglayacakda diyorum o an deli gibi bağırıp ağlasa da sakin sakin kulagina birseyler diyorum bebisin oda sakin agliyorBenim de sinir sistemim sanırım çöktübebeğim ağlayınca çok çaresiz hissediyorum iyi ki annem yanımda. Ben emzirme olayını çözemedim
Valla morel verdin bebem çok sağol iyi geldi :) al bizimkinden de o kadar kıyameti koparıyor gündüz uyanmıyor gece nöbetteyiz. Ay valla ben kendime de benzetmedim eşimede burnu bana benziyor bi,ama yakışıklı oğluşum senin kıza talip olabilirizDolar kuzum merak etme ilk günler öyle koyu sari bi sut geliyor göğsün dolsa bile damla damla çıkıyor o sut çok koyu ve çok faydalı bi sut damlasini boşa goturmemek lazim 10 günden filan sonra biraz daha beyazlamaya daha bi açılmaya başlıyor sagarken fis fis gidiyo yani moralini hep yuksek tut yiyebildigin kadar yemek ye bak bebisin yaninda tadını çıkar sütü kafana takma yaktıkça kötü olur iyi düşün iyi olsun memiktolar sütle dolsun..Bebisin nasıl bu arada kuzum kime benziyor seninkide memeyi bulana kadar ofkeleniyormu benimki çok sinirli ya çok gülüyorum hallerine
Aynenn canım doğrudurEvet hemşeri çıktık :) anne tarafından sinop boyabatlıyım baba tarafından kastamonu taşköprü, sende bilirsin belki taşköprüyle boyabatı hiç birbirinden ayırmazlar :)
Bide benim iştahım çok fena önüne gecemiyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum sürekli nette arastirma yapıyorum. Elde var 0
Benim de sinir sistemim sanırım çöktübebeğim ağlayınca çok çaresiz hissediyorum iyi ki annem yanımda. Ben emzirme olayını çözemedim
Emziriyorum canım.Olsun mama da öyle ama nasibi öyleymiş kuzumun annesi iyi olsun sağlığı yerinde olsun da mama yesin bir şeycik olmaz..
Sinir sistemim zayıfladı eror veriyor artık aylardır evdeyim tabi onun da etkisi vardır illa ama ne bileyim.Çok şükür sağlıkla aldım kızımı kucağıma ama işte öyle sinirim bozuluyor.Arkadaşım ile aramızda 40 gün var bugün geldi.Bir çay varmış emziren anneler de kullanıyormuş bitkisel daha önce de kullanmış kendi de annesi de güzel kilo vermişler.Bende mi alsam diyorum oy oyyy Allah sabır..
Aynen canım sorun yok :))
Canım bende alkali suya başlayacağım ama bekliyorum içtiğim ilaçla ters tepmesin diye. Yoksa benim kendi ödem karışımlarım vardı onları da bekletiyorum. Bence bekle hem bitkisel diyip geçmemek lazım. Herkeste belli olmuyor yani ne etki yapacağı.
Benimki de 9.günü doğum kilosunun 100 gram üstünde, ama farkediyorum gıdısı bile çıktı :) Çok tatlı oldu yakında yuvarlanarak gidicek heryere :)
Doğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
Evet canım ondan kararsız kalıyorum zaten
Canım tavsiyem annen olsun yanında mümkünse,ben çok yararını gördüm,eşler heyecandan biraz panik yaşayabiliyorDoğum yapan kızlar bir sorum olacak benim haftaya sabah sezaryen olacak inşallah, öğlen gibi odaya alsalar akşama kadar bütün aile yanınızda mı duruyor hep kalabalık mı oluyor oda Nasıl oluyor? Bir de annem çok hevesli kalma konusunda ilk torun bir de iyi hoş da biraz aceleci ve panik eşim kalsa ilk günümüz daha mı özel olur acaba diye düşünüyorum? Anne tecrübesi gerekir mi biz halledebilir miyiz? Anneme sen kalma desem çok kızar mı sizce? Nasıl ayarlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?