temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

evet canım 7.haftalıkken kalp atışı var demişti doktor ama makinaya vermedi

1.5 lt de benim de idrar rengi açık canım ama daha az icersem koyulasiyor rengi.

5000 üzeri olunca rahat görünüyor canım
Bugün gittim yarını bekliyorum merakla kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak..
birde kızlar merak ettim d vitamininize bakabiliyor mu aile hekiminiz benim antalyada misafir gittiğim sağlık ocağı bakmıştı burda bakamıyoruz dediler anlamadım ile göre mi değişiyor.

ay ne iyimiş ya ne şanslısın :) ben ne yazıkki meslekten dolayı şantiyede çalışıyorum ve çoğu erkek çalışan cümleleri nasıl kurmalıyım onu bile bilmiyorum
AYNI DURUMDAYIZ VE GÖREVE GİDERKEN bulantı başlarsa ne olur bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun canım

kızlar acayip özendim şuan koltuk tv karşısı hayallerinize bu arada ben de x ray den geçmek istemiyorum personel girişi çok alt katta asansör her zaman müsait olmuyo dolanmak istemiyorum ama mecburum sanrıım
kartlı geçiş var bizde.. alişveriş merkezlerinde ne yapıyorsunuz.

canım bu süt olayını anlamadım nette pastorize süt içilmemeli diye okudum bende yanlış mı biliyorum

Kızlar benim de bugün kontrolüm var kalp atışlarını duymayı bekliyoruz hamileliğimi 2 hafta önce öğrendim ama henüz kaç haftalık olduğu belli değil.geç döllenme olmuş dedi doktor kalp atımı ve baş popo mesafesini ölçünce net olarak çıkar dedi. Bu akşam 5te kontrol. Lütfen lüften lütfen dua edin Allah herkesin gönlüne göre versin

slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk
bir arkadaşımda da varmış cnm aynı durum hatta o hormon ilaçlarına da alerjisi vardı ve kist için ilaç kullanamıyordu. hamile kalman çok zor hemen dene demiş doktorlar. balayında hamile kaldı ve oğlu var şimdi...

slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk
canım bana da aynısını söyledi rahim kalp şeklindeymiş ve bebek kalbin kulaklarından birine yerleşmiş. ondan dolayı mı düşük ve erken doğum riski dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…