- 29 Mart 2009
- 20
- 6
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.361
evet canım 7.haftalıkken kalp atışı var demişti doktor ama makinaya vermedimrb canım seninle yaklaşık tarihlerimiz aynı. bende geçen hafta akşam üstleri çok hafif bi bulantı oluyordu ama nerdeyse bi haftadır çok iyiyim çok şükür. içini ferah tut çünkü herkeste aynı şekilde belirtiler göstermiyormuş bende çok araştırdım. Sen kalp atışını duyabildin mi?
Bende bu hafta gidicem inşallah şimdiden heyecanı sardı bende duyabilirim inş pıt pıtlarınıevet canım 7.haftalıkken kalp atışı var demişti doktor ama makinaya vermedi
1.5 lt de benim de idrar rengi açık canım ama daha az icersem koyulasiyor rengi.Valla bir care bulamadim canim midemi sallıyor bulandırıyor sanki subir arkadasa doktor pipetle yavas yavas cok ic biranda icme demis arada kendimi zorlayarak onu yapiyorum ama yine sonuc ayni 1.5 litreyi gecmiyor ama idrarda da normal gibi yaa yani az su icince renginde degisme oluyorya bende normal gibi bilemedim sen farkedebiliyormusun idrarda
Bugün gittim yarını bekliyorum merakla kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak..5000 üzeri olunca rahat görünüyor canım
AYNI DURUMDAYIZ VE GÖREVE GİDERKEN bulantı başlarsa ne olur bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımay ne iyimiş ya ne şanslısın :) ben ne yazıkki meslekten dolayı şantiyede çalışıyorum ve çoğu erkek çalışan cümleleri nasıl kurmalıyım onu bile bilmiyorum
kartlı geçiş var bizde.. alişveriş merkezlerinde ne yapıyorsunuz.kızlar acayip özendim şuan koltuk tv karşısı hayallerinizebu arada ben de x ray den geçmek istemiyorum personel girişi çok alt katta asansör her zaman müsait olmuyo dolanmak istemiyorum ama mecburum sanrıım
canım yandan geçiyorum ben hep. hiçbirşey demiyorlar. derse de hamileyim dersin çok merak ederse eliyle üstünü arasınkartlı geçiş var bizde.. alişveriş merkezlerinde ne yapıyorsunuz.
canım bu süt olayını anlamadım nette pastorize süt içilmemeli diye okudum bende yanlış mı biliyorumCanım benim de ilk hamileliğim ben de 6.5 haftalığım daha :) pek deneyimli sayılmam ama burda konuştuklarımız doltorlarımızın söyledikleri kadarıyla ilk aklıma gelenleri sana anlatayım :) maydonoz ve bitki çayları tehlikeli. Nanelimon ve ıhlamur günde iki kupa açık çay içebilirsin dedi doktorum bana. Onun dışında tahlillerin yapılana kadar çiğ et çiğ tavuk dokunma sokak sütü içme pastörize ürünler kullan çiğköfte yasak. Spor konusu doktorun ne derse o bazen izin vermiyorlar. Bol su bol süt yoğurt meyve ve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum ben. Folik asit de çok önemli :) bir de çok koşup zıplama ani hareketler yapma bebiş tutunsun ilk aklıma gelenler bunlar canım :) hayırlı olsun allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Canım doktora gittim ben kanda evet gebelik görünüyor ama tam gebelik dememiz için keseyi de görmemiz gerekiyor dedi şimdi görünmüyor değer düşük olduğu için dedi ayın 14 nde bir daha gideceğimSagolasin cnm
bir arkadaşımda da varmış cnm aynı durum hatta o hormon ilaçlarına da alerjisi vardı ve kist için ilaç kullanamıyordu. hamile kalman çok zor hemen dene demiş doktorlar. balayında hamile kaldı ve oğlu var şimdi...slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk
Daha cok yeni peki kan degrrin kacti cnm ?Canım doktora gittim ben kanda evet gebelik görünüyor ama tam gebelik dememiz için keseyi de görmemiz gerekiyor dedi şimdi görünmüyor değer düşük olduğu için dedi ayın 14 nde bir daha gideceğim
Canım değerim 90 adet tarihim de doktorun dediğine göre 9 aralık Benim aşılama ile olduDaha cok yeni peki kan degrrin kacti cnm ?
Anladim cnm tsk edrimCanım değerim 90 adet tarihim de doktorun dediğine göre 9 aralık Benim aşılama ile oldu
canım ben de pastörize olmayanlar tehlikeli die biliyorum.canım bu süt olayını anlamadım nette pastorize süt içilmemeli diye okudum bende yanlış mı biliyorum
canım bana da aynısını söyledi rahim kalp şeklindeymiş ve bebek kalbin kulaklarından birine yerleşmiş. ondan dolayı mı düşük ve erken doğum riski dedi?slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk