temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

herşeyi denemeye çalıştım canım en son naneli sakız biraz bastırdı o da bi süre işte

Canim Allah yardimcin olsun. Cok zor gercekten. Ben ilk gebeligimde 4.aya kadar istifra ettim. Herseyden tiksindim evimden bile ve evden tasindik :)))) isrifra ederken altima bile kaciriyordum :) :) :) ve yavastan basladi bulantilarim. Her yer pis kokoyo sanki ve surekli bi bulanti.. ferahlatici seyler tuket. Sicak seyler cok tuketme.. mandalina,yogurt tarzi seyler iyi gelebilir.. hic bisiden tad alamaz olduk vallahi hayirlisi ile bebislerimize kavusuruz inss yaa

ay çok zor canım yaa bide çalışırken inanılmaz zor naneli sakızda buldum biraz çare ama çok nafile şu yazıyı zor yazıyorum

Yaa o su sorunu bende de var. Icemiyorum bende çok fazla. Nasıl olcak böyle bilmiyorum

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz

Canım kız kardeşim şuan 14. Haftasında o da 5. haftadan beridir çok ağır geçirdi. Kaç kez doğum hastanesinde acilden yatış verildi. Serumlar yedi. Hiç beslenemedi. Çok şükür şu ara çok daha nadir yaşıyo ve daha iyi beslenmeye başladı. Oda ilköğrtm öğretmeni. Meşguliyettenmi nedir oda anlayamadı ama okul saatlerinde pek sıkıntısı olmazdı. Ne zaman eve dönüş için arabasına binse eve zor gelirdi. Hiçbişey çare olmadı. Ne bitkisel şeyler ne dr un verdiği ilaçlar fayda etmedi. Tek avuntusu böyle olduğu için bebeğin çok iyi olduğunu anlamak gerekirmiş, dr u söylemişti sürekli bunu. Ve asla beslenemiyorum diye üzülme demişti ilk aylarda bebeğin gelişimi annedeki depolardan olurmuş yedikleriyle hiç alakası yokmuş. İnşallah sende bu kadar ağır geçirmezsin. Ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış. Sabretmeye çalış, geçicek inşallah diye kendini telkin et. Allah yardımcın olsun.

günaydın kızlar doktora gidecek herkes iyi haberler alır inşallah bende bugün gidecem cuma günü beta 2036 çıkmıştı umarım keseciğimizi görürüz çok endişeliyim kötü birşey olacak diye hayırlı haberlerle geliriz inşallah

Günaydın herkese bende dr yolundayım şuan kan tahliliyle tescillemeye gidiyorum :) inşallah hepimiz güzel sonçlar alırız. bu arada benm 10 gün geçti bugn itibariyle değer kaç çıkar bi tahmini olan varmı?

kızlar ben de 6 haftalık hamileyim. kan testi yaptırdıktan sonra daha hiç doktor kontrolüne gitmedik çok küçük olduğu için bebişim ultrasonda görünmeye bilirmiş bu hafta cuma gübü inşaallah gitmeyi düşünüyoruz acaba bebeğimin kalp atışlarını da duyabilir miyim? siz ne zaman duyabildiniz kalp atışlarını

canım on gün geçtiyse bugün keseyi de görürsün bence ben 9 gün geçtiğinde gitmiştim. kese göründü. ondan 9 gün sonra da yani bugün kalp atışı için gidicem inşallah

Yaa o su sorunu bende de var. Icemiyorum bende çok fazla. Nasıl olcak böyle bilmiyorum
Valla bir care bulamadim canim midemi sallıyor bulandırıyor sanki su bir arkadasa doktor pipetle yavas yavas cok ic biranda icme demis arada kendimi zorlayarak onu yapiyorum ama yine sonuc ayni 1.5 litreyi gecmiyor ama idrarda da normal gibi yaa yani az su icince renginde degisme oluyorya bende normal gibi bilemedim sen farkedebiliyormusun idrarda

mrb kızlar ben 8 haftalık hamileyim çok şükür çok nadir bulantım oluyor ve öyle ağrım filanda olmuyor ondan da korkuyorum acaba bebeiğime bişey mi oldu diye böyle sıkıntısız hamilelik geçiren var mı

Gunaydin cnm bende bugun gidicem kalp atisi icin ins hepimiz pitpitlari duyar ve rahatlariz cok heyecanliyim ya

Benim bir gece sabaha kadar kusmam oldu onun disinda hafif bulantilar baskada bir etkim yok canim korkma bende son muayeneme giderken kotkmustum ama bebegi saglikli gorunce icin rahatliyor ne olursa olsun sanci kanama olmadikca ben artik korkmuyorum

Benim bir gece sabaha kadar kusmam oldu onun disinda hafif bulantilar baskada bir etkim yok canim korkma bende son muayeneme giderken kotkmustum ama bebegi saglikli gorunce icin rahatliyor ne olursa olsun sanci kanama olmadikca ben artik korkmuyorum
ayy valla rahatladım canım bende haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora gidip görüneyim sağlıklı olduğunu teyit edeyim yinede

Canım limit

Canım bende oğlumda kötü olmuştum şu içemiyordum. 1lt suyun içine yarım limon sıktım anca öyle icebildim. dua ediceksin bana canım.

Kızlar başka hastanede yaptırdığım test makine farkı çıktı 12000 ken kendi yaptırdığım yerde 21000 çıktı . Şu an bhcg 33000 en son ama yolk kesesi var bebek gorunmuyor . kese düzgün duruyor ama bilemedim karışık durumlar . düşecekse de kendi düşsün istiyorum bundan önce bos gebelik yaşadım kurtaj oldum etkilendim. kendi düşsün istiyorum.. renkli dopplerde baktirmayi düşünüyorum.

mrb canım seninle yaklaşık tarihlerimiz aynı. bende geçen hafta akşam üstleri çok hafif bi bulantı oluyordu ama nerdeyse bi haftadır çok iyiyim çok şükür. içini ferah tut çünkü herkeste aynı şekilde belirtiler göstermiyormuş bende çok araştırdım. Sen kalp atışını duyabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…