- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.341
herşeyi denemeye çalıştım canım en son naneli sakız biraz bastırdı o da bi süre işteGÜNAYDIN. LİMON DENEDİN Mİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyi denemeye çalıştım canım en son naneli sakız biraz bastırdı o da bi süre işteGÜNAYDIN. LİMON DENEDİN Mİ
benim çok şükür henüz bişeyim yok. umarım olmaz yaa çalışırken gerçekten zorherşeyi denemeye çalıştım canım en son naneli sakız biraz bastırdı o da bi süre işte
herşeyi denemeye çalıştım canım en son naneli sakız biraz bastırdı o da bi süre işte
ay çok zor canım yaa bide çalışırken inanılmaz zor naneli sakızda buldum biraz çare ama çok nafile şu yazıyı zor yazıyorumCanim Allah yardimcin olsun. Cok zor gercekten. Ben ilk gebeligimde 4.aya kadar istifra ettim. Herseyden tiksindim evimden bile ve evden tasindik :)))) isrifra ederken altima bile kaciriyordum :) :) :) ve yavastan basladi bulantilarim. Her yer pis kokoyo sanki ve surekli bi bulanti.. ferahlatici seyler tuket. Sicak seyler cok tuketme.. mandalina,yogurt tarzi seyler iyi gelebilir.. hic bisiden tad alamaz olduk vallahi hayirlisi ile bebislerimize kavusuruz inss yaa
Yaa o su sorunu bende de var. Icemiyorum bende çok fazla. Nasıl olcak böyle bilmiyorumbenim esim benden cok etkileniyor yaa arada takiliyorum seninki kac haftalik diye benim midem bulaniyor onunda bulaniyor ben sinirli oluyorum oda sinirli oluyor ve benden cok su içiyor ben bir turlu icemiyorum heryerim catlayacak bu susuzluktan
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruzkızlar günaydın :) bugün benim gibi doktora gidecek olan çok kişi var sanırım. Ben de kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin bize.
Canım kız kardeşim şuan 14. Haftasında o da 5. haftadan beridir çok ağır geçirdi. Kaç kez doğum hastanesinde acilden yatış verildi. Serumlar yedi. Hiç beslenemedi. Çok şükür şu ara çok daha nadir yaşıyo ve daha iyi beslenmeye başladı. Oda ilköğrtm öğretmeni. Meşguliyettenmi nedir oda anlayamadı ama okul saatlerinde pek sıkıntısı olmazdı. Ne zaman eve dönüş için arabasına binse eve zor gelirdi. Hiçbişey çare olmadı. Ne bitkisel şeyler ne dr un verdiği ilaçlar fayda etmedi. Tek avuntusu böyle olduğu için bebeğin çok iyi olduğunu anlamak gerekirmiş, dr u söylemişti sürekli bunu. Ve asla beslenemiyorum diye üzülme demişti ilk aylarda bebeğin gelişimi annedeki depolardan olurmuş yedikleriyle hiç alakası yokmuş. İnşallah sende bu kadar ağır geçirmezsin. Ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış. Sabretmeye çalış, geçicek inşallah diye kendini telkin et. Allah yardımcın olsun.Günaydın kızlar :) bu sabah biraz daha iyiyim ama zaten benim tavan yaptığı saatler akşam saatleri, kızlar peki bu bulantıyla kusmayla nasıl çalışılacak rapor bir iki günlük fayda etmez ki şu durumda yine rezillik olur işyerinde
canım on gün geçtiyse bugün keseyi de görürsün bence ben 9 gün geçtiğinde gitmiştim. kese göründü. ondan 9 gün sonra da yani bugün kalp atışı için gidicem inşallahGünaydın herkese bende dr yolundayım şuan kan tahliliyle tescillemeye gidiyorum :) inşallah hepimiz güzel sonçlar alırız. bu arada benm 10 gün geçti bugn itibariyle değer kaç çıkar bi tahmini olan varmı?
Valla bir care bulamadim canim midemi sallıyor bulandırıyor sanki su bir arkadasa doktor pipetle yavas yavas cok ic biranda icme demis arada kendimi zorlayarak onu yapiyorum ama yine sonuc ayni 1.5 litreyi gecmiyor ama idrarda da normal gibi yaa yani az su icince renginde degisme oluyorya bende normal gibi bilemedim sen farkedebiliyormusun idrardaYaa o su sorunu bende de var. Icemiyorum bende çok fazla. Nasıl olcak böyle bilmiyorum
Gunaydin cnm bende bugun gidicem kalp atisi icin ins hepimiz pitpitlari duyar ve rahatlariz cok heyecanliyim yakızlar günaydın :) bugün benim gibi doktora gidecek olan çok kişi var sanırım. Ben de kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin bize.
Benim bir gece sabaha kadar kusmam oldu onun disinda hafif bulantilar baskada bir etkim yok canim korkma bende son muayeneme giderken kotkmustum ama bebegi saglikli gorunce icin rahatliyor ne olursa olsun sanci kanama olmadikca ben artik korkmuyorummrb kızlar ben 8 haftalık hamileyim çok şükür çok nadir bulantım oluyor ve öyle ağrım filanda olmuyor ondan da korkuyorum acaba bebeiğime bişey mi oldu diye böyle sıkıntısız hamilelik geçiren var mı
ayy valla rahatladım canım bende haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora gidip görüneyim sağlıklı olduğunu teyit edeyim yinedeBenim bir gece sabaha kadar kusmam oldu onun disinda hafif bulantilar baskada bir etkim yok canim korkma bende son muayeneme giderken kotkmustum ama bebegi saglikli gorunce icin rahatliyor ne olursa olsun sanci kanama olmadikca ben artik korkmuyorum
Günaydın kızlar :) bu sabah biraz daha iyiyim ama zaten benim tavan yaptığı saatler akşam saatleri, kızlar peki bu bulantıyla kusmayla nasıl çalışılacak rapor bir iki günlük fayda etmez ki şu durumda yine rezillik olur işyerinde
Valla bir care bulamadim canim midemi sallıyor bulandırıyor sanki su bir arkadasa doktor pipetle yavas yavas cok ic biranda icme demis arada kendimi zorlayarak onu yapiyorum ama yine sonuc ayni 1.5 litreyi gecmiyor ama idrarda da normal gibi yaa yani az su icince renginde degisme oluyorya bende normal gibi bilemedim sen farkedebiliyormusun idrarda
mrb canım seninle yaklaşık tarihlerimiz aynı. bende geçen hafta akşam üstleri çok hafif bi bulantı oluyordu ama nerdeyse bi haftadır çok iyiyim çok şükür. içini ferah tut çünkü herkeste aynı şekilde belirtiler göstermiyormuş bende çok araştırdım. Sen kalp atışını duyabildin mi?mrb kızlar ben 8 haftalık hamileyim çok şükür çok nadir bulantım oluyor ve öyle ağrım filanda olmuyor ondan da korkuyorum acaba bebeiğime bişey mi oldu diye böyle sıkıntısız hamilelik geçiren var mı