temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Uzun uzun cevaplamışsın,Allah razi olsun
Hurma kacinci haftada ve ne kadar yenmeli? Sütün geldimi? Bebek kac kilo?
hurma hamilelik başından beri günde bir tane yedim ben son haftada istediğin kadar yiyebilirsin.sütüm ilk gün emzirecek kadar geldi ikinci gün çok azdı biraz abartıp çok süt yapan şeyler tüketince üçüncü gün çok oldu ve göğüslerim çok şişti çok rahatsız oldum.mutlaka süt sağma makinanız olması lazım bence phılıps avent çok iyi önerebilirim

Kizlar D vitamini kullaniyor musunuz? Hangi marka almaliyim? Bugun saglik ocagindan aradilar D vitaminine baslayin diye ama detay vermediler. 16 gunluguz.
Sağlıkocağı ve dr lar d vit yazıyor ama içinde kimyasal var o yüzden ben wellcare kullanıyorum. İçinde d vitamin ve zeytinyağı var sadece. Fiyatı 30 tl civarrı. Ayda bir kere alınınca yetiyor. Bebeğim 42 günlük 15. Gün başladım.

Ya kızlar Denizi emzirirken sürekli mayışıp göğsümde uyuyor :/ bir iki dakka müsade edip uyandırmaya çalışıyorum yok iki çekip tekrar mayışıyor. Yatıyorum yanıma anca uyanıp saldırır bir şekilde tekrar meme arıyor yine besliyorum ama bu sonsuza kadar böyle devam ediyor:/ Anca tam anlamıyla saatler sonra doyduğunda uyuyabiliyor benim yanlış yaptığım bişiler var bence :/ tamam sıcak etkiliyordur bir de anne kokusu falan ama napıcamı şaşırdım

Bnm sütüm sonradan arttı hala mama veriyorum sürekli emzirmeme rağmen doymuyor anca mamadan sonra uyuyor

Napıyonuz kızlar yaa ohh muhabbetler ne güzel ben her firsatta arel uyudumu hemen uyumaya calisiyorum.uykusuzluk beni mahvediyor ya

Bnm sütüm sonradan arttı hala mama veriyorum sürekli emzirmeme rağmen doymuyor anca mamadan sonra uyuyor
Canım ben de onu düşündüm ilk ama sürm maşallah var ya normalde bile akıyor birini verirken diğeri çocuğun üstünü ıslatıyor hep. Ama benimkinin derdi mayışmak o da bu iki gündür var anlamadım ya çok sıcak evin içi bugün iyice havalandırıp klima falan çalıştırdım. Şimdi daha normal. İki güne kadar gayet güzel emiyordu 2-3 saat uyuyordu tekrar kalkıyordu. Şimdi Yok kısacık emiyor göğsümde uyukluyor sonra tekrar uyanıp emmek istiyor ama bu şekilde saatler sonra doyabiliyor. Beslenmese kilo alıp altını pisletmez diye düşünüyorum bilemedim :/

Sıcağın etkisiyle oluşan bir şeyse normal biz bile dayanamıyoruz. Bugün bir kaç iş için dışarı çıkmamız gerekti. İmza atmam gerekmese çıkmazdım. Bebeğimi de aldım kucağıma arabada klima dılarda güneş binada kucağımda terleme tekrar güneş tekrar klima çocuğum mahvoldu. Eve getirip bir güzel yıkayıp emzirip uyuttum. Güneşten sıcak fışkırıyor sanki nem desen nefes alınmıyor. İst berbat şekilde. Hastane randevusu vardı öğleden sonra 40 ımız çıktı ona gidemedim. O derece etkilendi çocuk. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama bebek etkilenmiş belli ki.

Bebeği gaz sancısı çeken varmı neler yapıyorsunuz . Biz sabaha kadar kıvranıyoruz resmen ((
Benimki de çekiyor.Geceleri sürekli ıkınmaktan kıpır kıpır.Uyanıp duruyor.Emerken de ıkınypr kıpkırmızı oluyor yavrum yazık.Biogaia diye ilqç verdi doktor pek faydası yok.Kendiliğinden çıkarmasını bekliyorz

Ben de ayni dusunuyorum canim iliski asla bi daha yasayamam bu halde diye uzuluyorum :/ her an dikislerim acilcak korkusu var icimde. Insallah senin gunune geldigimde ben de senin gibi konusabilirim
Eski zamanlarda doğurunca kendiliğinden yırtılıyormuş sonra kendi kendine kaynıyomuş bide onları düşün hepsi birsürü çocuk yaptı :

Bebeğİm 2 gündür emerken ağlıyor memeyi bırakıyor sonra tekrar hırsla memeye yapışıyor yine ağlıyor.Sonrasında Memeden ayırıp kucağıma alınca ağlamıyor.Neden böyle yapıyor anlayamadım.O Böyle yapınca sütüm az mı acaba diyip sağıp veriyorum 1-2 ölçek ancak çıkıyor.Hala ağlarsa mecbur doymadı diye mama veriyorum.Hata mı ypıyrm böyle yapmakla?Kolaycılığa mı alışıyor sağıp verince de emmek mi istemiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…