- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.941
hurma hamilelik başından beri günde bir tane yedim ben son haftada istediğin kadar yiyebilirsin.sütüm ilk gün emzirecek kadar geldi ikinci gün çok azdı biraz abartıp çok süt yapan şeyler tüketince üçüncü gün çok oldu ve göğüslerim çok şişti çok rahatsız oldum.mutlaka süt sağma makinanız olması lazım bence phılıps avent çok iyi önerebilirimUzun uzun cevaplamışsın,Allah razi olsun
Hurma kacinci haftada ve ne kadar yenmeli? Sütün geldimi? Bebek kac kilo?
Sağlıkocağı ve dr lar d vit yazıyor ama içinde kimyasal var o yüzden ben wellcare kullanıyorum. İçinde d vitamin ve zeytinyağı var sadece. Fiyatı 30 tl civarrı. Ayda bir kere alınınca yetiyor. Bebeğim 42 günlük 15. Gün başladım.Kizlar D vitamini kullaniyor musunuz? Hangi marka almaliyim? Bugun saglik ocagindan aradilar D vitaminine baslayin diye ama detay vermediler. 16 gunluguz.
Bnm sütüm sonradan arttı hala mama veriyorum sürekli emzirmeme rağmen doymuyor anca mamadan sonra uyuyorYa kızlar Denizi emzirirken sürekli mayışıp göğsümde uyuyor :/ bir iki dakka müsade edip uyandırmaya çalışıyorum yok iki çekip tekrar mayışıyor. Yatıyorum yanıma anca uyanıp saldırır bir şekilde tekrar meme arıyor yine besliyorum ama bu sonsuza kadar böyle devam ediyor:/ Anca tam anlamıyla saatler sonra doyduğunda uyuyabiliyor benim yanlış yaptığım bişiler var bence :/ tamam sıcak etkiliyordur bir de anne kokusu falan ama napıcamı şaşırdım
benim bebeğim 6 günşük zeytinyağı dokunmaz, doktorumunda söylediği zeytinyağı anne sütü kadar yararlı besleyiciymiş çocuk içinBebeğiniz kaç günlük benim ki 10 günlük zeytinyağı dokunur mu ki
Canım ben de onu düşündüm ilk ama sürm maşallah var ya normalde bile akıyor birini verirken diğeri çocuğun üstünü ıslatıyor hep. Ama benimkinin derdi mayışmak o da bu iki gündür var anlamadım ya çok sıcak evin içi bugün iyice havalandırıp klima falan çalıştırdım. Şimdi daha normal. İki güne kadar gayet güzel emiyordu 2-3 saat uyuyordu tekrar kalkıyordu. Şimdi Yok kısacık emiyor göğsümde uyukluyor sonra tekrar uyanıp emmek istiyor ama bu şekilde saatler sonra doyabiliyor. Beslenmese kilo alıp altını pisletmez diye düşünüyorum bilemedim :/Bnm sütüm sonradan arttı hala mama veriyorum sürekli emzirmeme rağmen doymuyor anca mamadan sonra uyuyor
Sıcağın etkisiyle oluşan bir şeyse normal biz bile dayanamıyoruz. Bugün bir kaç iş için dışarı çıkmamız gerekti. İmza atmam gerekmese çıkmazdım. Bebeğimi de aldım kucağıma arabada klima dılarda güneş binada kucağımda terleme tekrar güneş tekrar klima çocuğum mahvoldu. Eve getirip bir güzel yıkayıp emzirip uyuttum. Güneşten sıcak fışkırıyor sanki nem desen nefes alınmıyor. İst berbat şekilde. Hastane randevusu vardı öğleden sonra 40 ımız çıktı ona gidemedim. O derece etkilendi çocuk. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama bebek etkilenmiş belli ki.Canım ben de onu düşündüm ilk ama sürm maşallah var ya normalde bile akıyor birini verirken diğeri çocuğun üstünü ıslatıyor hep. Ama benimkinin derdi mayışmak o da bu iki gündür var anlamadım ya çok sıcak evin içi bugün iyice havalandırıp klima falan çalıştırdım. Şimdi daha normal. İki güne kadar gayet güzel emiyordu 2-3 saat uyuyordu tekrar kalkıyordu. Şimdi Yok kısacık emiyor göğsümde uyukluyor sonra tekrar uyanıp emmek istiyor ama bu şekilde saatler sonra doyabiliyor. Beslenmese kilo alıp altını pisletmez diye düşünüyorum bilemedim :/
Sezeryanlı arkadaşlar ne zaman rahat yatmaya başladınız sağınıza solunuza rahat yatabılıyor musunuz?
Ozaman maşallah diyelim:) ben de emziriyorum ama hiç veremedim dahabaldan_madam
Benim gitti kilolar 21. günümüz hamile kaldığımdq 67 idim şimdi 66 doğuma 81 ile girmiştim. Emdiği için heralde çabuk gitti
13 kiLo almıştım 52 ile başladım.Doğumda 5-6 kilom gitmiş.Kaç kilo almistin hamilelikte? Ben 12 kilo aldım doğum sonrası eve gelince sadece 3.5 vermiştim o da çocuğumun kilosu :) 3.5 daha vermişim. Toplamda 7 kilo vermiş oldum 5 kilo daha var.
Maşallah:)Ne kadar aldığın önemli canım ben 10 kilo civarı almıştım zaten biraz da kilom vardı hamile kaldığımda doğumdan eve gelince bikaç kilo gitmişti şimdi yirmi gün oldu hamile kaldığım kilodan iki kilo eksideyim
Hangi zeytin yagından veriyosunuz ?benim bebeğim 6 günşük zeytinyağı dokunmaz, doktorumunda söylediği zeytinyağı anne sütü kadar yararlı besleyiciymiş çocuk için
Benimki de çekiyor.Geceleri sürekli ıkınmaktan kıpır kıpır.Uyanıp duruyor.Emerken de ıkınypr kıpkırmızı oluyor yavrum yazık.Biogaia diye ilqç verdi doktor pek faydası yok.Kendiliğinden çıkarmasını bekliyorzBebeği gaz sancısı çeken varmı neler yapıyorsunuz . Biz sabaha kadar kıvranıyoruz resmen((
Anladım canım geçmiş olsun inşallah:)Seninki kendi eriyen dikiştir belki canım o yüzden onlar alınmıyor, ben salı doğum yaptım çarşamba aldıracağım 1 hafta sonra oluyor
Bende öyle canım çok zor gerçektenHemde nasıl sabrin sonu canım hiç kilofalan takmiyorum biraz daha yiyip sonra artık dikkat etmek istiyorum bakalım 9 ay hasret kaldım tatlıya
Eski zamanlarda doğurunca kendiliğinden yırtılıyormuş sonra kendi kendine kaynıyomuş bide onları düşün hepsi birsürü çocuk yaptı :Ben de ayni dusunuyorum canim iliski asla bi daha yasayamam bu halde diye uzuluyorum :/ her an dikislerim acilcak korkusu var icimde. Insallah senin gunune geldigimde ben de senin gibi konusabilirim
Ben fark etmedim kimisi eridi ama kimisi de temizlerken elime düştü. O sorunun cevabını bende bilmiyorumCanim dikişler eriyormu yoksa dökülüyor mu
Kaç günlük başladı gaz sancısıBenimki de çekiyor.Geceleri sürekli ıkınmaktan kıpır kıpır.Uyanıp duruyor.Emerken de ıkınypr kıpkırmızı oluyor yavrum yazık.Biogaia diye ilqç verdi doktor pek faydası yok.Kendiliğinden çıkarmasını bekliyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?