Canım ben iki göğsü vermiyorum. Bugün 35 günlüğüz. Sadece anne sütüyle besleniyoruz. Son kontrolümüzde 15 günde 785 gr almışız maaşallah sübhanallah. Ama bu biraz fazla bu rakamı baz alma, çünkü bizim erken doğum hikayemiz var akranlarımızı yakalamak için erken doğanlar çabuk gelişirmiş. Normalde 1 ayda 600-900 gr arası kilo alırmış yenidoğanlar. Buda günde 20-30 gr arası yapar. 50 gr endişe edilecek bi rakam değil bnce. Hee bu rakam günden güne düşerse ozaman dr a danışabilirsin ama bnce boşyere takma kafana ve bebeğine odaklan
ayrıca emzirme bi göğüs tam boşalana kadar yapılmalı. Ortalama 12-15 dk yeterlidir. Zaten bizde 10-12 dk anca emiyoruz. Onunda 4-6 dk sı açlıkla emme geri kalanı dinlenerek doyma-uyuklama arası emme. Tek göğüs bitince uykuya geçmiş oluyoruz, diğer göğsü sonraki emzirme seansında veriyorum, 1-2 dk bekletiyorum iyice dalsın diye. Sonra doğruca yatağa. Vee bu noktada kesinlikle aman uyanacak diye sessizce hareket etmeye çalışmıyorum. Çünkü denedim hepsindede uyandı. Artık normal ama dikkatli bi şekilde yatağına götürüorum koyuyorum, uyanır gibi oluo pişşşş pişşşş diye fısıldıyorum uzaktan öylece dalıyo maaşallah.