temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay o neymiş öyle yaa 40.gün yıka gitsin ya öyle şey mi olur :) ben fazla gelenek karşıtıyım galiba

Benm bebeğim de başlarda aynı şekildeydi. Annem ve kayınbvalidem doymuyor o dediklerinde sanki düşmanım gibi geliyorlardı bana. Sonra mama takviye başladım. Bebek doydu ve uyudu. Ztn mamadan sonra gözleri direk kayıp mayışıp kucağımda hamura dönüyordu oğlum Meğer gerçekten doymuyormuş çocuk. Bizim bugün 39. Günümüz başlarda memeden çok mama alıyordu. Emzirmeden hiç bazgeçmedim. Şimdi mama sadece günde 2 ya da 3 kere 60 ml veriyorum. Hem sütümü sağıyorum hem de emziriyorum. Bebeğimin gelişimi de gayet iyi. Sana mama önermek için yazmadım ama belki aynı durumdasındır.

Benm bebeğim o günlerde sarılıktı 2 saatte bir 60 ml verdim ve ağladıkça emzirdim. Bu şekilde sarılığı geçti ve o dönemi huzurlu geçirdik.

Ay o neymiş öyle yaa 40.gün yıka gitsin ya öyle şey mi olur :) ben fazla gelenek karşıtıyım galiba
Of bende öyleyim de bunaldım artık saçma sapan diretmelerden.
Canım ben hiç birine bakmadım kimseyi de dinlemedim. 40.gün akşam banyosunu yaptırdım 43. Gün de kırk uçurmaya götürdük. Kafam rahat
Sanırım bende 40da yapicam ya çok sıkıldım artık bu rahat biraksinlar oğlumla beni

Kızlar merhaba yine bir sürü sayfa birikmiş geceler uykusuz ve uzun bel kalmadı artık bende bugün kan verdik bilrubin 10 çıktı yukselmeye devam edermi bu seviyede kalır mi merak ediyorum 5 gunluguz bu arada
Artabilir bebeği iyi besle memeden doymuyorsa mama ver benim bebeğim 10 dan sonra iki günde 19 a fırladı yatırdık hastaneye fototerapi aldı ki çok içim acıdı onu öyle görünce. Hala hem mama hem meme veriyorum. Ama biz sarılığı biraz uykusuz iki saatte bir besleyerek atlattık. Çok şükür. 10 u geçmemesine dikkat et.

Bende avent aldım başlarda mama kullaniyoduk süt yokken bebelac gold hiç sorunumuz olmadı mamayla şimdi anne sütü saginca gece veriyorum ona da katabilir miyim ki

Evet belimden karnıma doğru bi ağrı doktora gidip tekrar eve gelmek istemiyorum bekliycem biraz dediğin gibi volta atıyom kuzum.

Her türkü çıkıyo gazı ama daha fazla var ki kıvranıyor yine de

Kızlar benim kızım mi obur 19 günlük ama maşallah 80 90 cc rahat götürüyor tabi az biraz da kusuyor sonra

Canim ağrın belden baslayip, kasik ve karında bitiyor. Adet sancılarına benzer başlangıcı ve şiddeti artar sürekli.

Kızlar tekrar çıktım cildiyeye bu doktor iki kutu losyon verdi biri kasintiyi alır biri kurutur dedi inşallah öyle olur

Of bende öyleyim de bunaldım artık saçma sapan diretmelerden.

Sanırım bende 40da yapicam ya çok sıkıldım artık bu rahat biraksinlar oğlumla beni

Annem bu konuda benim gibi olduğundan kimse diretemedi bizde. Allah yardımcın olsun zor her kafadan bi ses yani

Gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Bilgilerini yaz beni etiketle de seni de ekleyim listeye. ekleyeceklerim birikti

Bazen üç bazen dört bazen iki artık ne zaman isterse emziriyorum ılk iki hafta iki saati gecirmemeye çalıştım

E annesi 4 saate 90 normal:)) bzde 4 saate çıkarsak ne var 1-3-5 nöbetimiz var 5ten sonra zaten uyku yok iyi yapmışsın saatli rahat oluyor.. biz aralarda da kalkıyoruz ama dönmek için :)

E annesi 4 saate 90 normal:)) bzde 4 saate çıkarsak ne var 1-3-5 nöbetimiz var 5ten sonra zaten uyku yok iyi yapmışsın saatli rahat oluyor.. biz aralarda da kalkıyoruz ama dönmek için :)
Kendi isteyip emince güzel çekiyo uzun uzun emiyo saatli kaldırınca beş dakikada uykuya dalıyor sonra gaz çıkarmaya çalışınca uyaniyo huzursuzlaniyor daha zor oluyor uyandırmak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…