temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ilac kullansanda zamani gelince geciyor ben hamilelikte sık enfeksiyon oluyor demişlerdi hic gecirmedim ama doguma yakin bir yakalandim omrumde oyle enfeksiyon gormedim dogumda bile suyum geldiginde rengi farkliydi doktor enfeksiyondan demisti doktrunu dinle o ilaclar hafif agir degil diye biliyorum ama bol su ile geciyor bol bol su tuket

sagol canım tskler sen dogum yaptın sanırım darısı benim kızıma :) ilk dogum ilk heycan o kadar cok arasıtırp okuyorki insan çok etkileniyorum birisi yazmıs antibiyoik kullandım diye kızım allah korusun özürlü oldu diye ister istemez bir anneyi etkiliyor bunlar

Aynı şekilde benimki de öyle rezene çayı içiyorum şimdi bide soğuk bişey yiyip içmemek gerekiyormuş ona da dikkat ediyorum ama bu ikinma nöbetleri bizi mahvetti
Aynen canım bizimde çok fazla olmasa da zor oluyor

Insallah gecicidir canım. Bide bisey sorucam seninki ne kadarlik oldu bilmiyorum da 1 ayı doldurduğunda uyku düzeni nasıl değişti mı. Mesela bizimki gündüzleri çok uyurdu ama artık uyumuyor. Hadi uyumadigi gibi sakince vakit geçirse ıyi de uyanık olduğu ve memede olmadığı her an ağlıyor. Günde kaç saat uyuyordur seninki

Biz de dün yaptırdık aşıyı canım bi sorun olmadı.2.ayın sonunda yapılacak olan aşılar huzursuzluk yapar dedi ebe.
Bizim hemşire de öyle demişti. Hattâ orada da bisey yapmadı öyle uyudu eve gelince başladı ağlamaya. Emziriyorum omzuma aluyorum yavaş yavaş iniyor tam gogsumde uyuyor yerine yatirdigim gibi bağırıyor cozemedim bir türlü

Kızlar ben mamaya başladım en azından Cuma kontrolüne kadar şu sarılık olayı beni paranoyak yaptı sürekli çocuğu inceliyorum. Neyseki aventin bi biberonu işe mamayı kabul etti cuk cuk emiyor. Benim de göğüslerim iyileşir umarım şuan berbt durumda doktor e vitamini verdi sürüyorum bu gece hep dinlendiricem. Yarın da medela pompa kiraladım o gelecek sağıp biberonla vericem. Hemen alışmaz dimi ya. Cuma tekrar memeye dönüş yapıcam.

Canım korkmustur canı yaninca bol bol kucağına al bugün kendini güvende hissetsin yarına geçer unutur

Evet canim insan etkileniyor birde arastirmak istiyor benim kasintimda cokdu doktoru aradim travazol diye krem onerdi onu aldim ama o kadar okudumki alt tarafi krem ama insan evham yapiyor bende son haftamda kullandim antibiyotigi

Dogum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sizde katildiniz sonunda emisme uyuma alt değişme kervanına kolay gelsin şükürler olsun memiktolarim normal haline döndü hep ole kaya gibi kalacaklar sanıyordum artik daha rahat emebiliyoruz... Kucağa alistirmislardi kızımı inşallah bu huyumuzdanda kurtulucaz yavaş yavaş... Yatır kaldır yatır kaldır yapa yapa sakinlestirmeyi başardım bugün kaç gündür cirim cirim cirliyordu yatınca bugün maşallah sakince bakisiyoruz.. Emzik benim kızda almıyor normal zamanda iki emiyor sonra eli kolu durmadigi için ağzından atıyor ki mememdeykende boyle çok hareketliyiz ellerimizi bi türlü kontrol edemiyoruz sonunda memeyi ağzımızdan kaçırıp cirliyoruz sizin bebislerin hareket durumu nasıl ya benimki mi anormal acaba karnimda belliydi gerçi bu zillinin boyle olacağı daha 9 buçuk haftalıkken durmuyordu eli kolu bu çocuk erken doğar demişti radyoloji uzmanı hiçte erken doğmadı gerçi ama çok bekletti anneyi bu cadı...

Benimkide oyle yapıyor 2 gundur kulagi agridigi icin ona bahane buluyorum ama bebekler kendilerini guvenli hissetmedikleri icin anne gogsunde uykuya dalmak istermis bazen buda olabilir

Canim benimki anne karnindada cok hareketliydi simdide oyle kundak yapıyorum kollarina ama guzel bir ozellik gazini kendi esneme gerilme hareketleri ile kolayca cikarabiliyor hic gaz sorunumuz yok cok sukur . Benimkide emzigi aldi ama cok kullanmak istemiyorum yaa geceleri uykuya dalmada verecem sadece sonra biraktirmasida sorun oluyormus

Arada oluyodu ılk defa dün gece uykuya dalamadi resmen ikinmaktan tuvaletini yaptı hatta iki kere bolca yine de kıvranıp durdu mafolduk umarım tekrarlamaz
Canım ya netten araştırdım bu haftalarda gaz sorunu ortaya çıkarmış bu da kolikmis sanırım. Sizin bebeginiz ne kadarlik canım? Şimdi yanina yattim uyurken izledim dudaklarini büyük tuvaletini yapacakmış gibi sıkıyor gaz olabilir gerçekten.
Canım korkmustur canı yaninca bol bol kucağına al bugün kendini güvende hissetsin yarına geçer unutur
Ay canım inşallah ya

Benimkide oyle yapıyor 2 gundur kulagi agridigi icin ona bahane buluyorum ama bebekler kendilerini guvenli hissetmedikleri icin anne gogsunde uykuya dalmak istermis bazen buda olabilir
Ya öyle birşey ki omzumda gaz cikarirdi şimdi kafasını tutamıyor da havada resmen surune surune göğsüme gelip yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…