temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doktor bana sadece yıka ve kuru tut ilaç vermicem dedi. Bende kendim sonradan batıkon aldım her gün sürdüm doğumdan 2 hafta sonra artık hiç acımıyordu otururken falan. Dikişler ise yıkandığımda elime değiyordı bir iki gündür değmiyor herhalde düştü ama hala dikiş var tam düzelmedi 24. Gün.

Valla kirk cikarma adeti diye birsey var benim bildigim sevdiginiz birine gidiyorsunuz oda bebege hedoyevfelan veriyo.birde yumurta,un,seker felan koyuyolar size azar azar benim bildigim yapanlwrdan tuyo alalim

Sürekli nst ye bağlı yatiyor musun peki canm. Öyleyse açıklık olmaz kolay kolay. Yürüyüş ve banyo yap eğer izin veriyorlarsa

Cok sagol canim tavsiyelerin icin doktor sutum yetmiyor diye mama takviyesi verdi kilo almadigi icin de biberonla emzirin dedi. Ona alisti heralde ne zaman mamaya basladik o zaman emmeyi bıraktı.
Ah yazık çok üzüldüm kimi bebek alisiyo hemen biberona. Dr browns kullandım bende kizim da sutum yrtmediginden. Şükür 5.5 aylık mamayi bıraktı sonrasında 23.5 aya kadar emzirdim. Süt gitti diyince biraktik emzirmeyi. Ama ben ilk ay yetmesrde emzirdim canm. Sonrada beslenme hortumuyla emzirirken mama takviye ettim. Herhalde 2 ayliga yakındı biberon aldığında. Çünkü çok yoruluyordum hortumlar verirken. Ama iyi ki öyle olmuş. Yoksa beni bırakabilirdi. Kolaylaena geliyir malesef

Allah yardimcin olsun canim. Kolay dogum olur insallah...

fotoğrafın yaaa çok tatlı maşallah bebişe yerim suratını onun bal suratt

Valla kirk cikarma adeti diye birsey var benim bildigim sevdiginiz birine gidiyorsunuz oda bebege hedoyevfelan veriyo.birde yumurta,un,seker felan koyuyolar size azar azar benim bildigim yapanlwrdan tuyo alalim
Sevdiğim herkes tatilde Neredeyse bütün ailem de tatilde bir tek kayınvalide burda onu da sevmiyorum En iyisi ben oğlumu deniz kenarı bir mekana götüreyim annesi gibi gezgin olsun

Ben sabah 9dan beri 1 cmdeyim hiç ilerlemedi, suyumun geldiği falanda yok öylee kıvranıyorum
sancı nasıl kuzum? bende tırsmaya başladım. senin doktorun 40. hafta dolumunda neden yatış verdi ki benim sürem dün doldu pazartesi günü yani 41. hafta dolumunda yatış verdi, o zamana kadar gelmezse oğlum 2 gün suni sancı verecek. Devlet hastahanesinde misin?

Rahme bakarken acı hissediyor musun nasıl bakıyor canım. O test nedir bide

Acibademde mi pınar hanım canım. Ay dediklerin korkutucu gerçekten ama inanırım insanlar bu kadar soğukkanlı olmamali. Burda dedikodusunu yaparken aradı zaten ödüm koptu

Canim yunusemre beye iyi dediler.halil beye bir kere kontrol ettirdik oda iyi gibi geldi bana .bize ilk pinar hanim bakmisti onla devam ettik iki kere gittik ayin 7 sinde kalca ultrosonu icin randevumuz var pinar hanimda
Tamam canim dikkate alicam söylediklerini teşekkür ederim:)

Ben dün gittim bakmadı ciltteki gitmeye başlamış dedi biberini cam alaydın plastik almayadin 15 gün sonra normal kontrole getirin dedi

Ben dün gittim bakmadı ciltteki gitmeye başlamış dedi biberini cam alaydın plastik almayadin 15 gün sonra normal kontrole getirin dedi
Cnm sonunda iyi haberler aldık çok şükür binlerce şükür sarılığımız geri çekilmiş bide fototerapi alınca detaylı işitme testi oluyormuş bebeğim çok huysuzlandı ama geçtik şükür doktor mamayı kullanma sütün geliyorsa emzir dedi. Cuma kontrolümüz var tekrar.

Şimdi sütun nasıl canm peki. Kizim da hiç gelmedi de öncesinde. Sonrasinda da yetememistim. Bu kez bol olsun diye dualardayjm. Onu görünce çok sevindim belki çok sutum olur diye
Benim sutum iyi canim cok sukur bi sikintimiz yok su an cabuk geldi dogumdan sonrada sezeryan olmama ragmen

Acibademde mi pınar hanım canım. Ay dediklerin korkutucu gerçekten ama inanırım insanlar bu kadar soğukkanlı olmamali. Burda dedikodusunu yaparken aradı zaten ödüm koptu
Evet canim acibademde cocuk doktoru pinar hanim dogumda o ilgilenmisti ona goturdum.facede eskisehirli hanimlar mekani felan var o gurubada bi sormak lazim birde eskisehir moms gurubu var instagramda orda da baya bilgi veriliyor her konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…