temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım stres yapmamaya çalış bebeğin için bak benim süt yok üzülüyorum ama dünyanın sonu değil ama ne gerek var sütün varsa devam ettir stresten uzak dur canım

Canım baştan beri sürekli mama diye diretmesinden rahatsız oldum ben. Siz neler duydunuz hakkında?
Valla cok iyi teshisler koyamiyor.somurtkan. benim ogluma bronsit olmus demisti bir keresinde ama cocuk cabucak atlatmisti grip olmus gecti hemen .birde arkadasin ikizlerinden biri kor oluyordu onun yuzunden erken dogdu isin almasi gerekiyormus gec randevu verilmis felan yani anlayacagin bence degistir doktorunu . Bize pinar hanim bakmisti ona devam ediyoruz simdilik iyiyiz bakalim bi sikayetimiz yok

Canim yunusemre beye iyi dediler.halil beye bir kere kontrol ettirdik oda iyi gibi geldi bana .bize ilk pinar hanim bakmisti onla devam ettik iki kere gittik ayin 7 sinde kalca ultrosonu icin randevumuz var pinar hanimda

Aynı benim de alerjik bi bünyem var beyaz tenli olunca da deri sorunları çok antistaminik ne ki canım

Aynen canım maalesef.. canım alerji için ilaç genel adı. Ben alerji için avil alıyorum. Evet kabul uyutuyor ama kaşıntı falan geçiyor.

Cok sagol canim tavsiyelerin icin doktor sutum yetmiyor diye mama takviyesi verdi kilo almadigi icin de biberonla emzirin dedi. Ona alisti heralde ne zaman mamaya basladik o zaman emmeyi bıraktı.

Allah sag salim kavuştursun insallah canim:)

Oy kuzum kiyamam ben ona. Tez zamanda iyilesir insallah annesi Çınarcık. Biz mamaya başlayınca boyle oldu oncesinde emiyodu. Sen de biberonla besliyodun degil mi kuzum nasil biberona alistirmadan ayni zamanda memeyi de verebildin bi taktigin var mi?

Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz nasil? Ben dun muayene oldum dikislerin erken atmış daha kaynamadan bu yuzden gec toparlancaksin dedi. Batikonu bol bol icine de sur dedi ama ben icine suremiyorum nasil surucem ki gazlı bezi iyice icine mi sokucam :/ siz nasil yapiyosunuz pansumanlari?
Bir de benim karnim 6 aylik hamile gibi hic inmedi, doktor korse takma dedi ama nasil toparlar acaba?
Ve son sorum catlaklar, karnimin her yeri catlak bildiginiz guzel bi krem var mi catlaklar için cok gec olmadan sursem de hafiflese en azindan.

Merhaba kızlar.
Cumartesi günü 40. Günümüz olacak.
Siz kırkı çıktığında nrler yapıyorsunuz?
Bizde normalde Mevlüt yapılıyor ama yaz sıcağında kalabalığı eve sıpdurıp çocuğumu hasta etmek istemiyorum. Hem ztn hala hastane işlerimiz var.
Evde ailece yapacağız da ne yapmak kazım eşimle ben olacağız.

Bnm dikişlerimde problem olmadı ilk hafta gün aşırı batikon sürdüm. Sonra onu da sürmedim kendi kendine iyileşti. Karnım da kilolarım da ilk hafta gitti. Çünkü bebeğim hastaydı ve hergün hastanelerde koşturdum o dikişlerle. Bnm stresten gitti hepsi hatta sütüm de üzüntüden gitti. Karnımda çatlak olduğunu da doğumdan sonra farkettim. Hiç birşey sürmüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendiğim andan doğuma kadar hergün karnıma yağ ile madaj yaptım. Ama yine de çatladı. Düzeleceğini de sanmıyorum. Bence medikal müdahale olmadan geçmez. Ama kullanıp da faydasınını gören varsa yazar. Biraz olumsuz bi yazı oldu ama idare et

hanımlar merhaba
kısmetde ekim annesi olacağım fakat son kontrolde rahim ağzı kısalması teşhisi koyuldu 2 hafta önce 4 cm olan ölçü bu hafta 3.1 cm progestan başladık bu hafta izinliyim evde dinleniyorum merak ettiğim sizlerde bu durumu yaşayan var mı süreç nasl devam ediyo

Şırıngaya çekip sıkabilirsin iğnesi olmadan tabii. Normal yapmadım ama o şekilde olabilir. Ya da bir leğen gibi bir şey ayarlayıp batikonu koyup oturabilirsin üzerine pike

Benm de 1 cm açıklıkla 4 saat bekledim açılmayınca suyum patladığından suni sancı verdiler. Açılmam başladı. 19. Saatte doğurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…