- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.401
Canım stres yapmamaya çalış bebeğin için bak benim süt yok üzülüyorum ama dünyanın sonu değil ama ne gerek var sütün varsa devam ettir stresten uzak dur canımValla esirgemicen aga lafını yoksa böle tepene çıkıyorlar.. Siz cahilsiniz diyor ya bide bana ayhhhhhh diyorum içimden... Ne kaaada bilge kadinmis baksana yetiştirdiği oğlana... Ah Allahım diğer oğlu ole bi gelin getirseki beni mumla arasalar insallaaaah....
Çok gerginim elimde değil.. Gorsen gözlerim sinek gibi oldu sis sis... O kadar gücüme gidiyor ki yaptiklari bu sut bi kesilsin benden beddualardan beddua beğensinler... Hoşgeldin kuzum bu arada sevindim... Memleketebayak bastı bebisinde sonunda hee.. :)
Canım senin neden süt yok? Benim de çok az.Canım stres yapmamaya çalış bebeğin için bak benim süt yok üzülüyorum ama dünyanın sonu değil ama ne gerek var sütün varsa devam ettir stresten uzak dur canım
Valla cok iyi teshisler koyamiyor.somurtkan. benim ogluma bronsit olmus demisti bir keresinde ama cocuk cabucak atlatmisti grip olmus gecti hemen .birde arkadasin ikizlerinden biri kor oluyordu onun yuzunden erken dogdu isin almasi gerekiyormus gec randevu verilmis felan yani anlayacagin bence degistir doktorunu . Bize pinar hanim bakmisti ona devam ediyoruz simdilik iyiyiz bakalim bi sikayetimiz yokCanım baştan beri sürekli mama diye diretmesinden rahatsız oldum ben. Siz neler duydunuz hakkında?
Canim yunusemre beye iyi dediler.halil beye bir kere kontrol ettirdik oda iyi gibi geldi bana .bize ilk pinar hanim bakmisti onla devam ettik iki kere gittik ayin 7 sinde kalca ultrosonu icin randevumuz var pinar hanimdayaseminc he bide şu var. Hasta psikolojisi anlayışi falan 0. Ilk haftalarda zor kilo alıyor diye sürekli ısrar ede ede sütün yok sütün yok diye konuştu eve gelip agladigimda oldu. Biliyoruz ki ne kadar sutumuz yok dersek o süt gerçekten olmuyor yani bi doktorun bu dönemdeki birine her kontrolde bunu demesi çok yanlış geldi bana. Aynı hastanede iyi olduğunu bildiğiniz bi çocuk doktoru var mi kızlar
Aynı benim de alerjik bi bünyem var beyaz tenli olunca da deri sorunları çokantistaminik ne ki canım
Cok sagol canim tavsiyelerin icin doktor sutum yetmiyor diye mama takviyesi verdi kilo almadigi icin de biberonla emzirin dedi. Ona alisti heraldeAnneye alisamayan bebek mi olur canm hiç öyle düşünme.lohusalik psikolojisi biraz zordur. Ama sana iyi gelecekse diğer bakımlarını da sen yap bebeğin. Göğüs ucu kremi suruyorsan kimi bebek onu sevmezmis. Yikamadan emzirme istersen. Kimi bebek reddedebiliyor. Uygun pozisyonu bulup emzirmekte ısrar et. Biberon kullaniyor musun bilmem ama o da redde sebep olabilir. İnsallah emmeye devam eder ama stres olma. Bebeğin için en iyi anne sensin ve o seni çok seviyor emin ol. Sanaaiyi gelecekse sen gazını çıkar sen altını ac konus sohbet et. Sürekli yatmakda iyi değil zaten. İki doğum seklinde de hafiften normal hayata geçmek dikislerimiz için daha faydali
Canim dogurdun mu naptin insallah sag salim kavusmussunuzdur:)Günaydın kızlar..
Sonunda sıra bana geldi.
Bugün doğumum var.kismetse öğlene bebeğim kucağımda olacak
Çok heyecanlıyım çok
Allah sag salim kavuştursun insallah canim:)Herkese günaydınlar, bugün benim için de bir devir bitip bir devir başlıyor,kısmetse kızıma kavuşacağım, suni deneneceği için herşey belirsiz, ama önce evladım için donra benim için hayırlısı nasılsa öyle olsun,siz de dualarınızı eksik etmeyin,kendime geldiğim an yazacağım, burda neredeyse 7-8 ayı birlikte geçirdik abla kardeş arkadaş gibi olduk hepimiz,herkes hakkını helal etsin varsa benden yana bir hakkım da helal olsun.Bu arada @Bonibon33 kuzum sana da şimdiden güzel güzel ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum diliyorum, habersiz bırakma bizii :))
Oy kuzum kiyamam ben ona. Tez zamanda iyilesir insallah annesi Çınarcık. Biz mamaya başlayınca boyle oldu oncesinde emiyodu. Sen de biberonla besliyodun degil mi kuzum nasil biberona alistirmadan ayni zamanda memeyi de verebildin bi taktigin var mi?Canım çok yüksek değil. Biz 16.8 den döndük. Ama dikkat et artmasın. Emzirmen bitince ya mama ver ya da sütünü sağıp ver. Hep tok olacak. İyi beslenecek başka yapacak birşey yok. Allah yardımcın olsun..
Canım benim de öyleydi. Dil bağındanmış. Doktorlar kontrol etmiyor genelde ama önemli. Dilini çıkaramadığı uzatamadığı için ememiyor. Canı acıyor sinirleniyor. Biz iki kere kan içinde kaldık emmeye çalışırken. Alp in de varsa canı acıdığı için yaklaşmıyordur. Aynı duyguları bende yaşadım. Ama snneyiz biz. Yaklaşmıyorsa kesin bir nedeni vardır. O nedeni bulmak lazım. Doktoruyla görüş. İhtimalleri değerlendirsin. Üzme kendini. Ben de beni sevmiyor bana bağlanamadı emziremediğim için diyordum ama canı acıyormuş kuzumun.
Normaldir canim bende de geliyordu sikinca birazKızlar slm.. Bu ikinci hamileliğim ama ilk defa göğsünden şeffaf,su gibi birşey geldi.normal mi
Ben pazartesi dün 39 oldum Doğum yaptım. Çok şükürÇarşamba tam 39olcak sen naptın ne dedi doktor
Tamam canim cok tesekkur ederim. Asiyeyi duymustum ama bu aralar izindeymis insallah çabucak doner de mehmet kuskuya mecbur kalmayiz :/
Bnm dikişlerimde problem olmadı ilk hafta gün aşırı batikon sürdüm. Sonra onu da sürmedim kendi kendine iyileşti. Karnım da kilolarım da ilk hafta gitti. Çünkü bebeğim hastaydı ve hergün hastanelerde koşturdum o dikişlerle. Bnm stresten gitti hepsi hatta sütüm de üzüntüden gitti. Karnımda çatlak olduğunu da doğumdan sonra farkettim. Hiç birşey sürmüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendiğim andan doğuma kadar hergün karnıma yağ ile madaj yaptım. Ama yine de çatladı. Düzeleceğini de sanmıyorum. Bence medikal müdahale olmadan geçmez. Ama kullanıp da faydasınını gören varsa yazar. Biraz olumsuz bi yazı oldu ama idare etNormal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz nasil? Ben dun muayene oldum dikislerin erken atmış daha kaynamadan bu yuzden gec toparlancaksin dedi. Batikonu bol bol icine de sur dedi ama ben icine suremiyorum nasil surucem ki gazlı bezi iyice icine mi sokucam :/ siz nasil yapiyosunuz pansumanlari?
Bir de benim karnim 6 aylik hamile gibi hic inmedi, doktor korse takma dedi ama nasil toparlar acaba?
Ve son sorum catlaklar, karnimin her yeri catlak bildiginiz guzel bi krem var mi catlaklar için cok gec olmadan sursem de hafiflese en azindan.
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz nasil? Ben dun muayene oldum dikislerin erken atmış daha kaynamadan bu yuzden gec toparlancaksin dedi. Batikonu bol bol icine de sur dedi ama ben icine suremiyorum nasil surucem ki gazlı bezi iyice icine mi sokucam :/ siz nasil yapiyosunuz pansumanlari?
Bir de benim karnim 6 aylik hamile gibi hic inmedi, doktor korse takma dedi ama nasil toparlar acaba?
Ve son sorum catlaklar, karnimin her yeri catlak bildiginiz guzel bi krem var mi catlaklar için cok gec olmadan sursem de hafiflese en azindan.
Benm de 1 cm açıklıkla 4 saat bekledim açılmayınca suyum patladığından suni sancı verdiler. Açılmam başladı. 19. Saatte doğurdum.Arkadaşlar merhaba, ben hala doğum yapamadım, bebek kanala bir türlü inmiyor, sancım tavan ama sabaha kadar bekliycez çocuğun kalp atışları vs iyi olduğu için, bakalım sonuç ne olacak açıklık 1cm den yukarı çıkmadı sabahdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?