- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.821
Canim reflun varsa ondan olabiliyorya enfeksiyon falan yok galiba canım. Arada bir yutkununca bişiler içince yandığını hissediyorum. Korktum vallahi yaaaa
Selammm ne yapıyorsunuz hamişler çok sıcak Allah yardımcınız olsun..
Tazecik anneler nasılsınız minnoşlar nasıl..Çok sıcak ben yanıyorummmmm oturduğum yerde terliyorum resmen..Pervane felan da açamıyoruz yanıyoruz dostlar
Kızlaar biz bugün doktor doktor gezdiksabah sağlık ocağı tahlil için çağırmıştı ona gittim doğum sonu tahliliymiş. Neyse verdik sonucu yarın zaten. Kendi doktoruma gittim. Hala banyo yasak eşim dedi kokacak yetmez mi diye 3 gün daha su değmesin dedi ödem akıyor dikişlerden diye. Tekrar gitmeme gerek yokmuş bir sorun olmadığı sürece.. ufaklığı da götürdüm kendi istediğim doktora adam çok iyi ilgilendi. Kilomuz için normal dedi mama ile beslenen bebekler doyumsuz olurmuş yiyip doymak bilmezmiş dikkat et sonra çıkarırsa reflü olur ona göre yedir dedi. Bir de kilo alımı daha fazla olur dedi. Pamukçuk olmaması için mama yedikten sonra 2 çay kaşığı su ver fazlasına gerek yok su bazlı hazırlanıyor mama yeter ona dedi. Diğer doktor gibi su biberonu daya demedi 1 ay sonra kalça çıkığı usg miz var. 6 aya kadar her ay rutin kontrol var dedi. Mutlaka gelin dedi. Refleksleri iyiymiş. Kafasını ölçerken metreyi doktorun elinden kaptı zaten kafasında bir şey sevmiyor cadı :) Eşim doktoruma diyetisyeni sordu o da şimdi erken önce toparlansın dedi. Sonunda eşim kilo vermeme ses çıkarmıyor oh beeee.. :))
Bir de eğer bebek kolikse 4 aydan önce geçmezmiş. Damlalar bir işe yaramaz yarıyorsa kolik değildir dedi.
Ben klimada yanıyorum seni düşünemedim Allah yardımcın olsun canım. Benim mide fenaçok antibiyotik kullandım. Ölüyorum midemin ağrısından probiyotik aldım içiyorum ama daha bugün 3.gün tam faydasını göremedim. Sabahtan beri yediğim kahvaltı biraz meyve ve 1 dilim börek.. ağrıyor da ağrıyor ama gastirim azdı iyice..
HehehheKokacak demesine çok güldüm Bu erkek milletinin bakış açısına hastayım İnşallah her şey yolunda güzel gider.
Menenjit aşısı hakkında bilgilendirdiler mi ? 2 senedir var dedi doktorumuz özel aşı dışarıdan göç aldığımız için hastalık görülebiliyor dedi.Oğluma da yaptırmamı tavsiye etti yaptırdık.Minnoşlar da 2 doz olarak yapılıyormuş.
Aminnnn inşallah canım çok fenaaaa ama ufff
Çok geçmiş olsun canımOyy çok fena gastrit
İcimden bir ses yarin doguracaksin diyor bakalim :)))
Hemde günde dört beş kere tutuyor biraz emzirince geçiyo yoksa çok uzun ve kiziyo
Eveeeetttt hem de sinirleniyor hıçkırdığında
Hem de nasıll sinirden cildiriyorkarnimdsyken de çok hickirirdi geceleri uyuyamazdim resmen
Pervane neden açamoyorsun bebeğin hep terler isilik olur sıcaktan.Selammm ne yapıyorsunuz hamişler çok sıcak Allah yardımcınız olsun..
Tazecik anneler nasılsınız minnoşlar nasıl..Çok sıcak ben yanıyorummmmm oturduğum yerde terliyorum resmen..Pervane felan da açamıyoruz yanıyoruz dostlar
Hadi inşallah :)))
Pervane neden açamoyorsun bebeğin hep terler isilik olur sıcaktan.
Niz klima açıyoruz mecburen çok sıcak adana
Neden duş yasak sana. Ben de normal doğum yaptım ama dikişler için duş alma demedi hatta sordum duş alabilirsin dedi.
Aaa sende Adandasın.. felaket sıcakk yaaa vay halimizee.. yatak odasına hapsolduk resmen...
Geçmiş olsun canım ben seni normal doğum biliyordum ondan sprdum.Benim sezaryen ve dikişlerimde ödem var o ödemler de akıyor şuan. Sadece doğum değil miyom yakıldı yapışıklık varmış o da açıldı 3 operasyon bir arada dye enfeksiyon riskim var. O sebeple yasak.
Geçmiş olsun canım ben seni normal doğum biliyordum ondan sprdum.
Evet adana bende neresinde oturuyorsun semt olarak :)
Canim sen adanadaydin dimi bebegi klimada nasil tutuyorsun normalde kac derecede biz bugün o felaket sicaklara geldik evimize ama klimaylada serinlemiyor bebegim alisamadi galiba sicaktan agliyor devamli napacaz bilmiyorum dus aldirdiginda klimali odada tutuyormusunHadi inşallah :)))
Canim sen adanadaydin dimi bebegi klimada nasil tutuyorsun normalde kac derecede biz bugün o felaket sicaklara geldik evimize ama klimaylada serinlemiyor bebegim alisamadi galiba sicaktan agliyor devamli napacaz bilmiyorum dus aldirdiginda klimali odada tutuyormusun
Ben bebeğime duş aldıracakken hemen klima önüne getirmiyorum. Yinede öksürüyor bazenEvet Adanadayım ben canım. Klima gündüz 27de çalışıyor gece de 25te. Sürekli aynı ısıda. Duş alacağı zaman kapatıp havalandırıyorum odayı o sırada başka odada yıkıyorum giyridip klimalı odaya alıyorum o zaman üzerini bi tık daha fazla örtüyorum. Klima üzerine vurmuyor köşede kalıyor kendisi.gündüz baktım çok sıcak 26ya indiriyorum.
Yok canım ikinci sezaryenim benim:)) çukurovadayım torosta..sen peki?
Gece gunduz cocuga vurmuyormu klima yaa ben cok korkuyorum suan bi usuyor bi terliyor telas yaptimEvet Adanadayım ben canım. Klima gündüz 27de çalışıyor gece de 25te. Sürekli aynı ısıda. Duş alacağı zaman kapatıp havalandırıyorum odayı o sırada başka odada yıkıyorum giyridip klimalı odaya alıyorum o zaman üzerini bi tık daha fazla örtüyorum. Klima üzerine vurmuyor köşede kalıyor kendisi.gündüz baktım çok sıcak 26ya indiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?