temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selammm ne yapıyorsunuz hamişler çok sıcak Allah yardımcınız olsun..

Tazecik anneler nasılsınız minnoşlar nasıl..Çok sıcak ben yanıyorummmmm oturduğum yerde terliyorum resmen..Pervane felan da açamıyoruz yanıyoruz dostlar

Ben klimada yanıyorum seni düşünemedim Allah yardımcın olsun canım. Benim mide fena çok antibiyotik kullandım. Ölüyorum midemin ağrısından probiyotik aldım içiyorum ama daha bugün 3.gün tam faydasını göremedim. Sabahtan beri yediğim kahvaltı biraz meyve ve 1 dilim börek.. ağrıyor da ağrıyor ama gastirim azdı iyice..

Hehehhe Kokacak demesine çok güldüm Bu erkek milletinin bakış açısına hastayım İnşallah her şey yolunda güzel gider.

Menenjit aşısı hakkında bilgilendirdiler mi ? 2 senedir var dedi doktorumuz özel aşı dışarıdan göç aldığımız için hastalık görülebiliyor dedi.Oğluma da yaptırmamı tavsiye etti yaptırdık.Minnoşlar da 2 doz olarak yapılıyormuş.

Aminnnn inşallah canım çok fenaaaa ama ufff

Çok geçmiş olsun canım Oyy çok fena gastrit

Sorma haklı ama bıktım banyosuzluktan :) inşallah canım.. evet 13 aylıkken yapılacakmış. 2 doz da var ama ben tek doz olanı yazdım dedi isim de verdi aşının. Tek doz daha iyi dedi. Seneye artık yapılacak :))

Hemde günde dört beş kere tutuyor biraz emzirince geçiyo yoksa çok uzun ve kiziyo
Eveeeetttt hem de sinirleniyor hıçkırdığında
Hem de nasıll sinirden cildiriyor karnimdsyken de çok hickirirdi geceleri uyuyamazdim resmen

Benimde karnımdaykrn özellikle sabah namazından sonra hep hıçkırırdı sonra pıtır pıtır hareket ederdi rahatsız olurdu o zaman bile sanırım :)
şimdi 18 günlük her gün hıçkırıyo ama 4-5 defa değil 2 kez falan. Dediğiniz gibi sinirleniyor da beyefendicim. Emziriyorum geçiyor :)

Pervane neden açamoyorsun bebeğin hep terler isilik olur sıcaktan.
Niz klima açıyoruz mecburen çok sıcak adana

Neden duş yasak sana. Ben de normal doğum yaptım ama dikişler için duş alma demedi hatta sordum duş alabilirsin dedi.

Benim sezaryen ve dikişlerimde ödem var o ödemler de akıyor şuan. Sadece doğum değil miyom yakıldı yapışıklık varmış o da açıldı 3 operasyon bir arada dye enfeksiyon riskim var. O sebeple yasak.

Aaa sende Adandasın.. felaket sıcakk yaaa vay halimizee.. yatak odasına hapsolduk resmen...
Benim sezaryen ve dikişlerimde ödem var o ödemler de akıyor şuan. Sadece doğum değil miyom yakıldı yapışıklık varmış o da açıldı 3 operasyon bir arada dye enfeksiyon riskim var. O sebeple yasak.
Geçmiş olsun canım ben seni normal doğum biliyordum ondan sprdum.

Evet adana bende neresinde oturuyorsun semt olarak :)

Evet Adanadayım ben canım. Klima gündüz 27de çalışıyor gece de 25te. Sürekli aynı ısıda. Duş alacağı zaman kapatıp havalandırıyorum odayı o sırada başka odada yıkıyorum giyridip klimalı odaya alıyorum o zaman üzerini bi tık daha fazla örtüyorum. Klima üzerine vurmuyor köşede kalıyor kendisi.gündüz baktım çok sıcak 26ya indiriyorum.

Ben de Çukurova. Barajyolunda oturuyorum.
Ben bebeğime duş aldıracakken hemen klima önüne getirmiyorum. Yinede öksürüyor bazen
Yok canım ikinci sezaryenim benim:)) çukurovadayım torosta..sen peki?

Gece gunduz cocuga vurmuyormu klima yaa ben cok korkuyorum suan bi usuyor bi terliyor telas yaptim gece cam acik yatsak diyorum ama o zamanda sicqk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…