temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

KIZLAR KARNIMDA HİÇ ÇATLAK YOKTU İKİ GÜNDÜR KARNIMIN ALT TARAFI ÇATLADI BİRDEN NİYE BÖYLE OLDU Kİ
Benimde göbekte yok üç kuşak iç göbeğimiz geniş olduğundan elma tipli bir kadın olarak :) ama popom çatladı ve büyüdü kim kardashan gibi hissediyorum ama seksi olmayanından

KIZLAR KARNIMDA HİÇ ÇATLAK YOKTU İKİ GÜNDÜR KARNIMIN ALT TARAFI ÇATLADI BİRDEN NİYE BÖYLE OLDU Kİ
Bendede bu hafta başladı
Sıcaktan bişey süremiyorum

Kızlar haftaya günü birlik Ankara'dan Konya'ya gitmem gerekiyor bir iş için, en çabuk hızlı trenle gidilir diye onu düşündüm ama 36haftaşık olucam sıkıntı olur mu sizce?

Tren çok rahat bi sıkıntınız yoksa sorun olmucaktır

Bende bel ağrısı var hamileliğimfe ilk defa belim ağrıyor. Belli olmaz bi bakmışın doğurmuşsun :)
Keskeee bi baksamda dogurmus olsam :)) Yok saka maka zaten bir iki gune doguracak misim gibi hissediyorum hepten garip oldum :) tek eksigim sanci suan

Canim ter bezlerinden kaynaklı. Ilaç vs kullanmana gerek yok. Yanlış anlamadıysam kırmızı benek ve ortasında beyaz nokta vardır. Eğer öyle ise ter bezleri ile alakalı oluyor ama ilac vs kullanılmıyor. Yada iyiliktir. Bol bol ılık su ile banyo yatırırsa bebeğin rahatlar.

sizi gördükçe hiç doğurmuycakmışım gibi geliyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canim ilk cocugumda nisan geldi 10 gün sonra suni sancı ile doğum oldu. Ikincide hıc nisan gelmedi bir anda sandım oldu :) bence nisan geleceğine sancı gelsin daha iyi.

Kızlar haftaya günü birlik Ankara'dan Konya'ya gitmem gerekiyor bir iş için, en çabuk hızlı trenle gidilir diye onu düşündüm ama 36haftaşık olucam sıkıntı olur mu sizce?
Canim ben 36. Haftamda istanbuldan izmire geldim. 8 saatlik yolculuk yani. Tren ile cik durmuyor zaten ama tavsiyem ara ara yürü trende bu sayede ayakların çok şişmez.

Kızlaar biz bugün doktor doktor gezdik sabah sağlık ocağı tahlil için çağırmıştı ona gittim doğum sonu tahliliymiş. Neyse verdik sonucu yarın zaten. Kendi doktoruma gittim. Hala banyo yasak eşim dedi kokacak yetmez mi diye 3 gün daha su değmesin dedi ödem akıyor dikişlerden diye. Tekrar gitmeme gerek yokmuş bir sorun olmadığı sürece.. ufaklığı da götürdüm kendi istediğim doktora adam çok iyi ilgilendi. Kilomuz için normal dedi mama ile beslenen bebekler doyumsuz olurmuş yiyip doymak bilmezmiş dikkat et sonra çıkarırsa reflü olur ona göre yedir dedi. Bir de kilo alımı daha fazla olur dedi. Pamukçuk olmaması için mama yedikten sonra 2 çay kaşığı su ver fazlasına gerek yok su bazlı hazırlanıyor mama yeter ona dedi. Diğer doktor gibi su biberonu daya demedi 1 ay sonra kalça çıkığı usg miz var. 6 aya kadar her ay rutin kontrol var dedi. Mutlaka gelin dedi. Refleksleri iyiymiş. Kafasını ölçerken metreyi doktorun elinden kaptı zaten kafasında bir şey sevmiyor cadı :) Eşim doktoruma diyetisyeni sordu o da şimdi erken önce toparlansın dedi. Sonunda eşim kilo vermeme ses çıkarmıyor oh beeee.. :))
Bir de eğer bebek kolikse 4 aydan önce geçmezmiş. Damlalar bir işe yaramaz yarıyorsa kolik değildir dedi.

Canım ya emzigin nasıl bisey. Ya ben oğluma hastanede bile hemen vermiştim alismisti ama bugunlerde almiyor agzina sanki oguruyor gibi hareketler yapıyor almıyor ağzına sinirleniyor elinin tersiyle vuruyor resmen farklı bi emzik mi alsam bilemedim sizin emzikler nasıl

Enfeksiyon vs. varsa evet canım. Sonuçta diş yapılırken bile gripseniz olmaz deniliyor. Benim öksürük vardı 2 kutu antibiyotik içtim öyle doğum oldu.
ya enfeksiyon falan yok galiba canım. Arada bir yutkununca bişiler içince yandığını hissediyorum. Korktum vallahi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…