- 29 Ağustos 2016
- 151
- 147
- 29
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.261
Malesef değilsinAblana dün akşam soylediysen benim kardeşim olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef değilsinAblana dün akşam soylediysen benim kardeşim olabilirsin
Malesef değilsin
Hayırlı olsun canım değildir artık ya 9 gün geçmiş bir de. Kan testi mi yaptırdın ? Bhcg değerinden anlaşılır zaten. Günlerimiz çok yakınmerhaba kızlar bende aranıza katıldım. Bikaç saat önce testle öğrendim mutlu haberi, artık en yakın zamanda doktora inşallah :) yalancı pozitif değildir umarım adetimde 9gün geçti bugün itibariyle, hakkımızda hayırlısı hepimizin..
Hayırlı olsun aramızda bir gün var sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba kızlar bende aranıza katıldım. Bikaç saat önce testle öğrendim mutlu haberi, artık en yakın zamanda doktora inşallah :) yalancı pozitif değildir umarım adetimde 9gün geçti bugün itibariyle, hakkımızda hayırlısı hepimizin..
Herkes için hayırlı olsun inşallah,güzel sağlıklı ilerlesin günlerimiz..Hayırlı olsun aramızda bir gün var sağlıkla kucağına al inşallah
Bişey hissetmiyorsun yani sonrasında nelere dikkat etmeli?Önce serum takıldı dil altına ilaç birde vajina dan ilaç verildi ameliyat hanede narkozla tamamen uyudum 5_10dk sürüyor iki saat hastanede dinlendikten sonra taburcu oluyorsunuz ilaç ve ağrı kesici veriyor doktor
Bizde öyle ablam ben ve gelinimiz hamile aramızda hafta var.düşün artık çok değişik oldu yaSorma canım yaa valla. Allah im nasip ederse aralarında 1 ay olacak ikiz gibi buyurler artık
Ben de o kadar benzer şeyler yaşıyorum ki sanırım normal bu dönemde endişeli ve stresliyiz maalesef kim ne derse desin geçmiyor bu hal. En çok zevk aldığım şeyleri bile yapmak istemiyor canım. Durup bir şey yapmadan düşününce de sinir geliyo. Ben etamin setlerinden almayı düşünüyorum. Bebek odası için küçük panolar hazırlayabilirim belki. Çalışıyorum 6 gibi evde oluyorum ama evde de geçmiyor zamanKızlar bende çok fazla belirti kalmadı sanki kasık ağrım ve bel ağrım azaldı. Göğsümde hassasiyet, sertlik var sadece. Bir de iki gündür içimde acayip bir sıkıntı var. Hatta şu an nedensiz yere ağlıyorum ( sizce bu da mı hamilelikten, yoksa belirti hissedemiyorum diye stresten mi? Kendimi kötü hissediyorum. Dua ediyorum, sure okuyorum ama sıkıntım gitmiyor ((
benim esim benden cok etkileniyor yaa arada takiliyorum seninki kac haftalik diye benim midem bulaniyor onunda bulaniyor ben sinirli oluyorum oda sinirli oluyor ve benden cok su içiyor ben bir turlu icemiyorum heryerim catlayacak bu susuzluktanCanım bende de başladı aynı sorun. Az önce komedi filminde ağlayarak kendimi aştım eşimi bıraktım o hala niye ağladığımı anlamaya çalışıyor
Bazen iki bazen bir canimTamam canım tşk ederim peki tek taraflı mı iki taraflı mı
Giz Leyla sen misinBizde öyle ablam ben ve gelinimiz hamile aramızda hafta var.düşün artık çok değişik oldu ya
Tşk ederim benim de öyle de o yüzden sorayım dedim ya bende mide bulantısı çok erken mi başladı acaba yarın doktor randevum var o ne diyecek bakalımBazen iki bazen bir canim
Canım bende cuma günü öğrendim kan da Allah hayırlı uğurlu etsinMerhaba hanımlar ben de gebe olduğumu cuma günü öğrendim. Ağustos ayında gelecek inşallah bebişimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Kaydet yapmadıysan ondan olabilir canımBen de agustos annesi olucam insallah) Imza alanına ekledim tahmini doğum tarihini ama gorunmuyo neden acaba