temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

merhaba kızlar bende aranıza katıldım. Bikaç saat önce testle öğrendim mutlu haberi, artık en yakın zamanda doktora inşallah :) yalancı pozitif değildir umarım adetimde 9gün geçti bugün itibariyle, hakkımızda hayırlısı hepimizin..
Hayırlı olsun canım :KK73: değildir artık ya 9 gün geçmiş bir de. Kan testi mi yaptırdın ? Bhcg değerinden anlaşılır zaten. Günlerimiz çok yakın :emir_bebek:

merhaba kızlar bende aranıza katıldım. Bikaç saat önce testle öğrendim mutlu haberi, artık en yakın zamanda doktora inşallah :) yalancı pozitif değildir umarım adetimde 9gün geçti bugün itibariyle, hakkımızda hayırlısı hepimizin..
Hayırlı olsun aramızda bir gün var sağlıkla kucağına al inşallah

İnşallah hayırlı olur öncelikle.. sabah idrar testiyle öğrendim 2dk sürmeden çıktı hemen yarın yada diğer gün gidip kan tahlili yaptırabilcem bugünden randevu alamadım doktorumdan. evet Allah sağlıklı bi gebelik nasip ederse inşallah günler baya yakın:)

Kızlar bende çok fazla belirti kalmadı sanki kasık ağrım ve bel ağrım azaldı. Göğsümde hassasiyet, sertlik var sadece. Bir de iki gündür içimde acayip bir sıkıntı var. Hatta şu an nedensiz yere ağlıyorum :KK43:( sizce bu da mı hamilelikten, yoksa belirti hissedemiyorum diye stresten mi? Kendimi kötü hissediyorum. Dua ediyorum, sure okuyorum ama sıkıntım gitmiyor :KK43:((

Kızlar bende çok fazla belirti kalmadı sanki kasık ağrım ve bel ağrım azaldı. Göğsümde hassasiyet, sertlik var sadece. Bir de iki gündür içimde acayip bir sıkıntı var. Hatta şu an nedensiz yere ağlıyorum :KK43:( sizce bu da mı hamilelikten, yoksa belirti hissedemiyorum diye stresten mi? Kendimi kötü hissediyorum. Dua ediyorum, sure okuyorum ama sıkıntım gitmiyor :KK43:((
Ben de o kadar benzer şeyler yaşıyorum ki sanırım normal bu dönemde :KK43: endişeli ve stresliyiz maalesef kim ne derse desin geçmiyor bu hal. En çok zevk aldığım şeyleri bile yapmak istemiyor canım. Durup bir şey yapmadan düşününce de sinir geliyo. Ben etamin setlerinden almayı düşünüyorum. Bebek odası için küçük panolar hazırlayabilirim belki. Çalışıyorum 6 gibi evde oluyorum ama evde de geçmiyor zaman :KK43:
İlerleyen günlerde bir kaç kitap var almak istediğim onları sipariş edeceğim.

Canım bende de başladı aynı sorun. Az önce komedi filminde ağlayarak kendimi aştım :KK70: eşimi bıraktım o hala niye ağladığımı anlamaya çalışıyor :KK70:
:KK70: benim esim benden cok etkileniyor yaa arada takiliyorum seninki kac haftalik diye :KK70: benim midem bulaniyor onunda bulaniyor ben sinirli oluyorum oda sinirli oluyor ve benden cok su içiyor :63: ben bir turlu icemiyorum heryerim catlayacak bu susuzluktan :KK17:

Kızlar kanamam oldu :KK43:( peçeteye kan geldi doktorumu aradım Protestan 200 verdi sabah akşam kullan dedi çok üzgünüm :KK43:(

X